Cele mai interesante localuri din Bucuresti deschise in 2015

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca la final de 2014 trageam linie si vedeam cum multe baruri misto au fost deschise, care au rezistat pana astazi, la final de 2015 putem spune ca Bucurestiul ne-a adus de toate: sky-baruri, berarii si restaurante din ce in ce mai nisate si cu diferite specifice, altele decat cele traditionale.

Lista nu este batuta in cuie, sunteti bineveniti s-o completati, si abia asteptam sa vedem ce se va intampla, pe planul acesta, in 2016.

Uite cele mai misto localuri deschise in 2015 in Bucuresti, de la cofee-shopuri la osterii:

Fratellini - citeste cronica

Bistro-ul este unul destinat mic-dejunurilor si brunch-urilor, deschis zilnic de la 8 dimineata la 8 seara si este situat in apropierea mallului Promenada. E frate cu Biutiful si Biutiful by The Lake.

Hambar - citeste cronica

La Hambar se mananca bine micul dejun si este o brasserie specializata in meniuri bune si decente la pret.

Chefs. Experience - citeste cronica

Restaurantul are un design urban, minimalist, cu putine elemente decorative si care se aseamana foarte tare cu localurile hip din afara tarii. Chiar daca poate fi usor pozitionat in randul locurilor "de fite" din Bucuresti, asta si din cauza zonei, la Chefs am descoperit o atmosfera relaxata si deloc rigida.

Pura Vida Sky Bar - citeste cronica

Pura Vida Sky Bar este pozitionat pe acoperisul unei cladiri istorice reconditionate de pe Smardan 7, cladire care gazduieste cel mai nou hostel din Bucuresti - Pura Vida Sky Hostel.

Pow Wow - citeste cronica

Am spune despre Pow Wow ca este un nou nucleu artistic al Bucurestiului cu mancare delicioasa. S-a creat un mare hype in jurul acestui local, considerat unul dintre cele mai cool din Bucuresti.

 

ANA Baking Co. - citeste cronica

ANA Baking Co. este un coffee shop urban de pe Dorobanti plin de bunatati, unde nu se fumeaza si care iti da impresia ca ai aterizat intr-un loc hip din afara.

Cremeria Emilia - citeste cronica

Este locul perfect unde mergi cand ti-e dulce - a devenit, pana acum, una dintre cele mai iubite cremerii din Bucuresti, dovada ca asta vara localul a fost foarte vizitat.

Pinion - citeste cronica

Atelierul pentru biciclete, Pinion, este deschis din 2014, insa abia anul acesta au reusit sa amenajeze si un fel de terasa unde poti sa bei o cafea in timp ce duci la reparat bicicleta.

Steam Coffee Shop - citeste cronica

Steam este un proiect semnat Dani Ursan, Vlad Buda si echipa de la prajitoria Origo prin care-si propun sa raspandeasca sau sa intampine pofta pentru cafeaua de specialitate in cat mai multe colturi ale Bucurestiului.

Nucleus High-Terrace & Lounge - citeste cronica

In centrul Bucurestiului, pe strada Coltei la numarul 44 s-a deschis terasa Nucleus High-Terrace & Lounge in locul lui Zoom Out. Este unul dintre acele locuri de unde vezi Bucurestiul de la inaltime.

DESCHIS Gastrobar - citeste cronica

Deschis este situat deasupra Atelierului de Productie si a fost unul dintre cele mai cool locuri de mers in vara lui 2015.

Shoteria - citeste cronica

Shoteria este primul shotbar din Bucuresticu o multime de combinatii de shot-uri, dar si cu remedii anti-mahmureala. Inca de la inceput, esti avertizat ca ai intrat in statia de prima alcoolizare / statia de prima reabilitare.

Tucano Coffee din Centrul Vechi - citeste cronica

Vibe-ul de la Tucanno este unul jazzy si hippie, mai ales ca motto-ul brandului este unul extrem de pacifist - Love.Peace.Coffee. Ne-a placut cafeaua de aici, la fel si deserturile.

Aria Gourmet Burger - citeste cronica

Gourmet Burger are influente americanesti si este unul din restaurantele prinse de trendul "burger" din Bucuresti.

Upstairs - citeste cronica

Este un nou loc urban si cool de unde poti vedea Bucurestiul la inaltime. Upstairs iti permite sa vezi Bucurestiul de la inaltime (are si o terasa pe care puteti iesi sa faceti poze, ideala vara) si este un loc foarte colorat si modern.

Victoriei 18 - citeste cronica

Sub numele de "restaurant-vitrina" locul aduce mult a concept-store, avand ca tema centrala reveria, caci - cu norii aceia din vata pusi la ferestre te simti ca intr-un vis.

Trattoria Il Villagio - citeste cronica

Trattoria Il Villagio ramane un loc unde mananci bine, ca-n Italia - la bucatarie este chef Arcangelo, un bucatar simpatic, italian, care-si doreste sa creeze tot felul de preparate inedite, din tara lui natala.

Pe aceeasi tema:
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera