Cele mai importante berarii din Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Conform unui studiu realizat anul acesta de BRAT (Biroul Roman de Audit Transmedia), 70% dintre locuitorii Romaniei ar iesi la bere indiferent de cat de aglomerata este agenda zilnica, iar 27% dintre ei considera ca a bea mai multe beri la rand este o dovada de masculinitate.

Motiv pentru care ne-am gandit ca o lista cu cele mai importante berariid in Bucuresti ar fi binevenita.

Sa incepem:

Beraria H

Desi parerile sunt impartite referitor la cea mai mare berarie din Estul Europei, nu o putem trece cu vederea. In speranta ca si-au rezolvat probemele cu stuff-ul, Beraria H propune des concerte si seri de distractie destul de interesante pentru public. Momentan nu se pot lauda cu o bere a casei dar au in meniu beri bune (putine la numar) iar preturile (cam maricele pe alocuri) incep de la 7 lei si pana la 30 lei (Bucegi - 500 ml). Mai multe poti citi si in cronica noastra pe care o gasesti aici.

Beraria Siegfried

Locul ideal de iesit in gasca, spatiul mare iti permite sa te dezfasori in voie. Beraria te va primi si cu berea casei care are un pret decent de 9 lei - 400 ml si cu diverse feluri de mancare ce merg perfect la o bere. Iar daca esti microbist, in berarie plasmele sunt tot timpul pe sport/meciuri etc. Poti afla mai multe despre beraria si in cronica noastra pe care o gasesti aici.

Beraria Gambrinus

Regele Gambrinus te asteapta la o bere in beraria cu acelasi nume fix la margine de Centru Vechi, pe Elisabeta.

Amenajarea berariei reuseste sa recreeze atmosfera interbelica prin culori si elemente decorative, iar design-ul este legat de istoria berariilor Gambrinus si de legatura lor cu familia Caragiale. La capitolul bauturi, preturile la bere sunt intre 6 si 12 lei. Veti gasi beri la draft, la halba de un litru, la metru sau la sticla: Heineken, Silva (blonda si bruna), Ciuc. Berea la metru (3300 ml) are preturi intre 69 si 49 de lei. Racoritoarele incep de la 7 lei, cocteilurile au preturi intre 12 si 20 de lei. Cronica aici.

Beraria Nenea Iancu

Desi nu ne-a impresionat cu nimic beraria, n-o putem lasa in urma pentru ca este destul de cunoscuta printre iubitorii de bere.

Berea Nenea Iancu la halba costa 8 lei cea blonda speciala; 9 lei cea nefiltrata, dar poti alege si alte beri mai speciale, cum ar fi: Paulaner la 12 lei, Augustiner 14 lei, Schneider 14 lei etc. Ideea e ca au destul de multe beri de import. Cronica aici!

Beraria Hanul cu Tei

Locul este destul de mare, asa ca este potrivit pentru a iesi cu gasca de prieteni la o bere sau pentru a vedea meciuri de fotbal (e posibil sa dati nas in nas si cu Ilie Dumitrescu, proprietarul berariei). De asemenea, preturile nu sunt deloc mari, dupa cum urmeaza: bere 6-8 lei la draft si 7-12 lei la sticla, cafele 7-14 lei, racoritoare 7-14 lei, vinuri la pahar 12 lei si la sticla de la 60 de lei in sus, cocktailuri 20 de lei. Cronica completa aici!

Beraria Germana Bragadiru

Beraria Germana Bragadiru se afla pe Calea Rahovei 157, din spatele Academiei Romane. Este spatioasa, se mananca binisor si au si beri interesante. Poti incerca Krusovice Dark la 330 ml (13 lei) sau un metru de Ciuc, 10+1 gratuit, la 49 lei. In rest, draught-ul de Heineken e 8 lei, de Silva si Ciuc 7, iar un Heineken la 330 ml costa 9 lei. Cornica completa aici!

Beraria Weiss

Daca stai prin Militari si te gandeai ca nu ai pe unde sa iesi, ei bine, anul acesta am descoperit Weiss Beer Garden care te asteapta cu mancare bunicia si bere interesanta.

In meniu veti descoperi beri bune si mai deosebite, cum ar fi Affligem, dar si beri la minidraught (41 - 49 lei) sau la halbe de 1L (14 - 17 lei). Cronica completa aici!

Alte locuri in care poti bea bere buna si interesanta in Bucuresti ar fi:

Happy Pub
Beer O'Clock
100 beri
Caru' cu Bere
Hanu' Berarilor
Curtea Berarilor
Oktoberfest
St.Patrick Irish Pub
HalfTime
Salt Pub

Pe aceeasi tema:
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera