Ce baruri din Bucuresti ti se potrivesc in functie de zodie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cei care cred in puterea astrelor, stiu ca zodia in care s-au nascut are un impact asupra tuturor aspectelor din viata lor. Ce arome prefera, cum se comporta in relatii, la ce filme se uita, dar si unde le place sa iasa in oras. 

E dovedit bahic ca berea are gust mai bun, daca e bauta intr-o companie placuta si intr-un loc drag. Vom dezbate compania si zodiile cu alta ocazie, locul in schimb a ajuns pe lista de azi. 
Se pare ca zodia de care apartinem exercita o influenta importanta si asupra locurilor in care ne place sa iesim, unde ne simtim mai liberi, mai in largul nostru, unde ne facem prieteni mai usor chiar si unde ne e mai natural sa flirtam.

giphy__3_.gif

Pentru a ne face o imagine cat mai completa, invitam cititorii sa intervina cu recomandarile lor de baruri in functie de zodia careia apartin.

Enjoy!

1. Berbec

Berbecii sunt considerati cei mai impulsivi si incapatanati din zodiac, curajosi, cu spirit de aventura. Asa ca pentru ei barurile mai 'riscante' in care e posibil sa te trezesti cu un scaun un cap daca te uiti aiurea la cineva, sunt the ones. Asa ca orice bombita de cartier e pe placul Berbecului, iar intre alegerile centrale, ceva ca Argentin sau Harley ar putea fi o optiune. Daca metalul nu e o alegere plauzibila si Argentinul s-a acoperit, bagati Londophone.

insulted.gif

2. Taur

Taurii sunt in cautare de ceva mai chill, in cautare de ceva mai cu picioarele pe pamant. Un loc ca 100 de beri, o sa le ofere satisfactie prin oferta variata si o sa le faca si prietenii fericiti. Alt Shift si A3 sunt o alegere buna pentru un mood mai fancy.

 1519407_948535098497352_5665465501269337955_o-672x372.jpg
Sursa foto

3. Gemeni

Versatili si plini de viata, Gemenii au tendinta de a se plictisi repede. In afara de asta sunt adevaratii maestrii ai ghosting-ului. Petru ei Control e cea mai buna varianta, cu 3 spatii diferite, 3 mood-uri intre care pot oscila fericiti.

gotothebaranddestroyself.gif

4. Rac

Racii sunt cei care au grija de lume. Un loc in care e prea mult haos, i-ar panica. Un loc cozy-cool precum J'ai Bistrot, Lokal, Terasa Monteoru, le-ar da sentimentul de siguranta de care au nevoie ca sa se bucure de niste beri proaspete si gustari delicioase.

8.jpg

5. Leu

Increzatori, creativi, Leii sunt mai greu de multumit. Si-ar putea incepe dimineata la Origo si apoi s-ar putea muta in Energiea. Intr-o zi foarte insorita nu ar refuza nici sa se piarda prin Eden langa un cocktail rece. Dar ca bauturi, leul ar fi incantat de Ota, prin gradul de inovatie si prospetime al cocktailurilor.

giphy.gif

6. Fecioara

Pretentioase, greu de impresionat, bugetul trebuie sa fie crescut pentru a iesi cu o Fecioara in oras,s-ar sacrifica cu greu sa bea o bere in Gradina Verona. Piscina Floreasca cu mimose, ar fi locul de mers duminica, iar pentru ziua de 'miscare' in parc, probabil, Biutiful si Tete-a-Tete.

54ae6555a3ca5_-_the-great-gatsby.gif

7. Balanta

Are nevoie de un loc urban, romantic, in care se serveste un vin bun. InfiniteaBohemia Tea House, dar mai ales Dianei 4, intr-una din serile cu muzica pe vinil o sa duca Balanta intr-un trip down love lane ideal.

giphy__1_.gif

8. Scorpion

Pentru Sagetatori e nevoie de un loc tanar, plin de viata. Niste bodegi clasice, incarcate de agitatie cum ar fi la Niste Domni si Fiii sau chiar Oktoberfest.

at-worlds-end-beer.gif

9. Sagetator

Pentru Sagetatori, recomandam Modelierul. O sa fie incantati de de mancarea si bauturile minunate, decorul cool si locatia 'alternativa'. La fel si noul Expirat este un must go pentru cei mai pasionali ai zodiilor. 

Modelier-4.jpg

10. Capricorn

Disciplinatii Capricorni se vor bucura sa soarba o bere la Cercul Militar, caci, desi in centru, locul este cumva si ferit. Orice loc cu o priveliste frumoasa il va face fericit pe prietenul Capricorn, Astrodom, Deschis Gastrobar sunt cele mai intelepte alegeri pentru cei nascuti in anotimpul rece.

Deschis-Gastrobar-Atelierul-de-Productie-10.jpg

11. Varsator

Ai un buget pentru iesit in oras? Dubleaza-l, caci numai cele mai cool locuri merg pentru prietenii Varsatori- M60, Simbio, Shift, Animaletto.

giphy__2_.gif

12. Pesti

Pentru Pesti, locurile cu nostalgie si imaginatie sunt raspunsul: Journey Pub, Piua Book Bar si Acuarela o sa multumeasca si cel mai nostalgic dintre Pesti.

whatever.gif

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera