Caprices - inghetata si ciocolata belgiana in Piata Amzei

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

De curand, am descoperit in Piata Amzei un loc micut, colorat, cu un nume cochet si plin de bunatati: Caprices - Salon de glace et chocolat.

Trebuie sa recunoastem ca n-am mai mancat de mult o inghetata atat de buna ca cea de la Caprices, asta dupa ce cu greu ne-am decis la cateva sortimente din gama larga si delicioasa de feluri de inghetata sau sorbet.

Totul a fost de nota 10, dar preturile... preturile au fost si ele pe masura.

Caprices Caprices

La intrare am fost intampinati cu multa amabilitate si atentie, ne-au fost recomandate anumite tipuri de inghetata, ni s-a povestit despre altele, ni s-a dat sa gustam cateva tipuri de sorbet, pentru ca nu eram inca decisi. Ne placut mult acest lucru si, din cate am observat, cam asa se intampla cu fiecare client care trece pragul la Caprices. 

Noi am incercat inghetata de violete, cirese amare si lime. Ne-a timis cu gandul la gelato-ul italian, dar inghetata de aici este din Belgia, de pe dealurile de langa Francorchamps, unde Gilfi produce inghetata artizanala de peste 30 de ani. Veti descoperi aici aromele clasice, specialitati belgiene si combinatii inedite.

Asa cum spuneam, preturile sunt pe masura: 9 lei o cupa, 16 lei doua cupe si 24 de lei trei cupe de inghetata, iar un topping este 2 lei. De asemenea, inghetata poate fi servita si in aranjamente de trei cupe, 3-4 toppinguri si macarons, la pretul de 28 de lei.  

Caprices Caprices

In afara de inghetata, aici mai gasiti si o colectie impresionanta de praline, cu nume si combinatii care te fac sa lesini: coeur rouge (ganache cu piure de zmeura si ciocolata alba), coraline (ganache cu lamaie verde si coriandru), truffe champagne (crema de smantana si unt cu sampanie) etc. Toate sortimentele le puteti descoperi aic.

Pralinele sunt facute la fabrica belgiana de ciocolata Bruyerre, cu o traditie de peste 100 de ani.

Dar si preturile te pot face cu usurinta sa lesini: 24 de lei 100 de grame sau 50 sau 78 de lei cutiile cu praline.

Caprices Caprices

In orice caz, daca vi se face pofta de o inghetata buna rau sau de niste praline pregatite ca niste bijuterii belgiene si sunteti dispusi sa platiti un pic mai mult, sa stiti ca le gasiti la Caprices, in Piata Amzei la numarul 13.

Vezi mai multe poze de la Caprices

1 comentariu

Caprices - inghetata si ciocolata belgiana in Piata Amzei
Anca
#1 -

scump, dom'le, scump

Buna asta: "Dar si preturile te pot face cu usurinta sa lesini".
Un pic elitiste preturile...

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera