Califatul Militari sau locul unde mananci cea mai buna shaorma din cartierul Militari

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

De curand, s-a deschis Calif si in cartierul Militari - Califatul Militari. Un lucru care ne-a bucurat, avand in vedere ca pana acum n-am fost niciodata dezamagiti de vizitele la Califatele din Centrul Vechi sau Iancului.  

Prin doua lucruri se deosebeste Califatul Militari de restul: este cel mai mare (are etaj) si are drive in (inca nu este functional, dar va fi intr-un timp scurt). Un al treilea lucru ar fi terasa, foarte frumos amenajata, plina de verdeata si umbrita de copaci. Si interiorul este amenajat cu mult bun gust si atentie la detalii. Nu credeam ca vom spune acest lucru despre o shaormerie, dar Califatul Militari este un loc frumos.

Califatul Militari Califatul Militari

Mancarea este foarte buna si (cu riscul de a fi "prea subiectivi") aici gasiti cea mai buna shaorma din Militari. Preturile nu sunt deloc mari: shaorma de pui 12 lei / de vita 15 lei, dil kebab 10 lei, lahmacun 10 lei. Falafelul este ceva mai scump, 16 lei, dar portia este generoasa.

Gasiti aici si foarte multe specialitati, un exemplu ar fi kebab de pui cu salata de morcovi si susan, dar le puteti gasi pe toate in meniu. Oricum, daca lucrati in zona, tineti minte ca au si meniuri foarte avantajoase: supa + fel principal (vita cu vinete, pui cu ciuperci si orez etc.) + desert, 18 lei.

Califatul are program non-stop, terasa doar pana la ora 22:00.

Califatul Militari Califatul Militari

Ne-am straduit sa gasim si aspecte negative, dar nu prea am reusit. Angajatii sunt foarte amabili si iti ofera ceai negru din partea casei, au grija sa debaraseze mesele imediat si iti deschid usa daca te vad ca ai mainile ocupate.

Singurul minus ar fi pozitionarea, care cam izoleaza locul, iar acest lucru se vede in numarul destul de mic de clienti pe care ii aveau cand i-am vizitat noi. 

Daca locuiti sau treceti prin Militari si vi se face pofta de shaorma, tineti minte ca aici o gasiti pe cea mai buna.

2 comentarii

Califatul Militari sau unde mananci cea mai buna shaorma din cartierul Militari
marius
#1 -

Comentariu nou

Cam neinspirata locatia, intre 2 statii de metrou, peste drum de benzinarie ...

Ar fi avut succes daca se afla lângă Autogara Militari, la metrou Pacii unde circula zilnic sute\mii de posibili clienți.

Califatul Militari sau unde mananci cea mai buna shaorma din cartierul Militari
dragosh_r0ck
#2 -

@Calif

ce ar fi sa ne asteptati si cu mancare nu numai cu drag?de exemplu sa nu mai ramaneti duminica la pranz (ora 12:45) fara falafel intr-o locatie pustie?

sa va fie rusine, am pierdut o gramada de timp ca sa ajung acolo si am plecat fara sa mananc...nu cred ca va prinde toamna aici

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera