C8 - un local nou cu potential in Centrul Vechi, unde poti iesi vineri seara la o bere

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Lunar se deschid in Bucuresti locuri noi, cu care noi va tinem la curent. Este vorba despre locuri cool, pentru toate buzunarele si pentru toate scopurile. Fie ca este vorba despre a lua pranzul sau a bea o bere intr-o seara de vineri, recomandarile noastre vin in ajutorul celor nehotarati.

Probabil ati observat ca Centrul Vechi este gol si ca foarte multe localuri au fost inchise fie de patroni, fie de ISU, pentru ca nu respectau normele de siguranta. In drumul nostru prin centru am observat un nou local, numit C8, situat pe Covaci 8, chiar langa Bazaar.

11013431_1645552998992973_2335094929415600864_n.jpg
Sursa foto: facebook

Arata ca o hala mica industriala, in capatul careia este situat un bar destul de cool si un perete intreg in care sunt notate bauturile. Mesele micute iti permit sa te ridici pentru a dansa. Am stat si noi la doua beri (6 lei) si acest loc si am ajuns la concluzia ca are potential mare. La C8 se mai pot consuma cafea, cocktailuri (12-13 lei), bere (6-8 lei), shoturi (8-10 lei/shot), limonade (8 lei), cidru (12 lei).

 

Barmanii sunt cool, servirea este rapida, atmosfera este destul de antrenanta, insa singurul lucru care nu ne-a placut este faptul ca se fumeaza inauntru. Partea buna este ca de la 16 Martie fumatul va fi interzis in absolut toate barurile. Un alt lucru incomod este plata obligatorie cash. 

La C8 se organizeaza seri tematice in care DJ-ii mixeaza diferite stiluri muzicale, playlisturi de jazz, rave, dnb. Per total, este un local putin diferit de ceea ce vedem in Centrul Vechi, iar prin tematica sa se apropie incet, incet de Distrikt 42, situat tot in Centrul Vechi.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera