Brothers Pizza a deschis un al doilea restaurant in Floreasca, din care asigura si livrare la domiciliu

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In octombrie va povesteam despre pizzeria Brothers de pe Chile, deschisa de fratii Toader, care au aparut si pe la Romanii au talent. O singura vizita in restaurantul lor ne-a convins ca baietii au intr-adevar talent la facut pizza.

Prima pe care-am incercat-o la ei, o Ligure (27 lei) cu mozzarella di bufala, masline Gaeta, muguri de pin si busuioc verde, ne-a entuziasmat sincer si ne-a facut sa-i recomandam ca pe una dintre cele mai bune pizzerii din Bucuresti.

Vestea li s-a dus repede in oras, iar micul restaurant de pe Chile e plin in fiecare seara. Fara rezervare in prealabil, maxim poti astepta in picioare sa iei o pizza la pachet. Astfel ca ideea livrarii la domiciliu sau birou pica foarte bine.

Pentru treaba asta, Toaderii au luat un spatiu separat, la cateva stradute distanta, pe Constantin Aricescu. Acolo au amenajat nu numai o bucatarie, ci si un mic restaurant cu cateva mese. Practic, un nou Brothers Pizza:

Brothers Pizza & Delivery Brothers Pizza & Delivery

Mai putin aglomerat momentan decat primul, pana afla toata lumea unde este si cum se ajunge acolo exact: Aricescu este sens unic dinspre Banul Antonache cam pana la jumatatea strazii, dar inspre Brothers se poate intra si din George Calinescu, strada cu White Horse. Aricescu ar veni asa prima pe dreapta, iar pizzeria imediat cum intrati pe strada.

Brothers Pizza & Delivery Brothers Pizza & Delivery

Gandindu-ne mai bine la faptul ca sunt 3 frati, deja ne putem astepta si la un viitor al treilea restaurant Brothers. Unul pentru fiecare, ca fratii, nu? Si toate in Floreasca, sa nu se simta nimeni nedreptatit sau exilat cine stie unde.

In orice caz, de retinut ca in Aricescu gasiti doar pizza si salate, nu si paste, ca dincolo in Chile. Pacat de gnocchi.

Am incercat de data asta la ei o Quattro Formaggi (24 lei) cu mozzarella, gorgonzola, camembert si cascaval afumat, o Zola e Cipolla (23.5 lei) cu gorgonzola dulce si ceapa rosie, careia i-am adaugat un topping de ruccola (3 lei), o Crudo Zola e Ruccola (29 lei) cu mozzarella, gorgonzola, ruccola, prosciutto crudo si grana si o Salata Greceasca (17 lei).

Pizza Quattro Formaggi Pizza Zola Cipolla e Ruccola
Pizza Crudo Zola e Ruccola Salata Greceasca
 
Cu orientarea noastra enervanta spre detalii, nu am putut sa nu observam ca preturile la pizza s-au marit cu fix 2 lei pentru fiecare, fata de preturile din Chile, cel putin cele care erau cand am fost noi prin octombrie.
 
Vedem ca au ramas aceleasi si pe site-ul lor, diferite de preturile din meniul de livrare, deci tragem concluzia ca in Aricescu se plateste cutia de carton/livrarea si pentru pizza mancata la fata locului. Salata pastrandu-si acelasi pret, ne vom abtine sa presupunem ca marirea s-ar datora apropierii de zona mai "fierbinte" a cartierului Floreasca.
 
Mancarea e la fel de buna ca dincolo. Iar, ne-a parut un pic rau ca nu aveau toate deserturile pe care le stiam (Cannolo Siciliano, Crostata della Nona, Millefoglie, Panna Cotta), ci doar niste Tiramisu (12 lei) si Pizza cu Nutella (16 lei).
 
In concluzie: ne bucuram pentru frati si le dorim restaurant de piatra, daca se poate spune asa, adica sa le mearga si al doilea la fel de bine ca primul. Iar voi, daca nu le-ati facut nici pana acum o vizita, aveti cu atat mai multe motive si chiar 2 restaurante din care sa alegeti. Pentru ca pizza in Floreasca inseamna cu siguranta Brothers.
 
Important: livrarea este momentan disponibila doar in sectorul 1 si pentru o comanda minima de 50 lei!
 
Asteptam impresii, album foto aici.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera