Brezoianu 20 - cafeneaua care se transforma in workspace-ul celor creativi

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cand am auzit prima data despre Brezoianu20, ne-am dat seama ca trebuie sa fie un loc special. Fiind foarte aproape de Centrul Vechi, am zis ca trebuie neaparat sa facem o vizita. Si nu am regretat deloc.

Atmosfera si decor

Barul se afla intr-o casa veche, iar intrarea este destul de ferita. Atmosfera era cozy si linistita, iar decorul placut. Mese si scaune colorate, tot felul de reviste si ornamente, un spatiu primitor.  

Muzica s-a potrivit perfect cu atmosfera. Playlistul a fost foarte misto, fara muzica comerciala pe care o tot auzim la radio. Am ascultat mult jazz (Dave Brubeck, Louis Armstrong), dar si Silent Strike sau Alexandrina.

Meniu si servire

Pe langa bauturile obisnuite, in meniu sunt si cateva specialitati de-ale casei. Au foarte multe sortimente de ciocolata calda (rom, chilli, neagra) si peste 40 de tipuri de ceai.

Noi ne-am luat ciocolata calda cu chilli (9 lei), una dintre cele mai bune pe care le-am incercat pana acum. Combinatia a fost una reusita, bautura fiind super aromata.

Vorbeam despre ceaiuri - incercati ceaiul negru cu lapte (8 lei), foarte savuros si interesant.

Ne-am adus aminte si de copilarie si ne-am comandat un sirop de visine (11 lei), exact cum il facea bunica atunci cand eram mici. Le puteti incerca si pe cele cu lamaie, coacaze, menta, trandafir, catina, brad.

Pentru fiecare bautura am primit si o guma Turbo, tot barul fiind plin de "dulciurile copilariei" - ROM, Eugenia.

O alta alegere buna este berea cu ghimbir (11 lei), foarte colorata si buna la gust.

Preturile sunt accesibile, nimic nu e exagerat si te poti bucura de bauturi.

Comanda se face la bar, iar barmanul ne-a servit repede, ne-a recomandat ce ar fi bine sa incercam si a fost foarte prietenos si cu chef de vorba.

Activitati

Pe langa barul propriu-zis, Brezoianu20  se lauda ca este si un hub cultural, un workspace dedicat experimentalistilor. Am vazut ca exista mai multe camere destinate workshopurilor de orice fel, iar cei de acolo sunt deschisi pentru orice propunere genul asta.

 

Se pot face proiectii sau discutii libere, asa ca ne asteptam sa auzim de multe evenimente de acest tip acolo.

Concluzii

Brezoianu20 e un loc perfect pentru studenti care vor sa lucreze sau pentru o seara cu prietenii. E de laudat initiativa lor de a ii ajuta pe cei creativi care au nevoie de un spatiu pentru a se desfasura.

Localul este foarte aproape de Universitate (str. Ion Brezoianu nr. 20, aproape de Cismigiu), asa ca va recomandam cu drag sa dati o fuga pe acolo.

Mai multe poze puteti vedea aici

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera