Big Daddy Burgers: Home delivery de burgeri si pizza pentru zilele lenese

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

De ceva timp ne propunem sa testam Food Panda, site-ul care centralizeaza restaurantele cu posibilitate de livrare la domiciliu si functioneaza ca un intermediar.

Food Panda e mai accesibil cateodata decat site-ul oficial pentru ca are reduceri care nu exista si prin comanda directa si te scuteste si de ceva research, mai ales daca nu stii exact ce vrei sa mananci, dar stii sigur ca home delivery e varianta pe care vrei sa mergi.

Asa am ajuns si la Big Daddy Burgers & Pizza, pe care l-am gasit in sectiunea Oferte cu o reducere de 40% la tot meniul.

1465837422-giphy.gif

Meniul Big Daddy e self explanatory, contine burgeri si pizza. Un burger e intre 25-36 de lei si pizza e intre 28-31 lei, dar aparent, pe site, au cam tot timpul reducere de 25%, ceea ce ii duce din categoria preturi mari in categoria preturi medii.

Trecand prin Food Panda (care percepe o taxa de 3 lei/comanda)  am beneficiat de o reducere de 40%,.

Ne-am comandat Champion Big D + 1 portie cartofi prajiti cu unt, ceapa prajita, sos de mustar, carne, cascaval, castraveti murati, ciuperci champignon, rosii, salata, ketchup, servit cu wedges (25.7 cu reducere a fost aproximativ 15 lei) . A fost foarte bun si cartofii, desi congelati, au fost surprinzator de ok, gustosi si bine condimentati.

 Pizza ce-ai facut ma nene maaaa? cu sos rosii, mozzarella, gorgonzola, masline kalamata, salam chorizo. A fost ok tinand cont de raportul calitate- pretul redus, daca am fi platit pretul intreg de 30.65 lei, ar fi fost dezamagitoare, altfel, pentru aprox 18 lei, a fost o pizza corecta.

Pizza Eleganta cu grand cucina, mozzarella, gorgonzola, parmesan, chedar, acelasi pret, aceeasi impresie. Am apreciat faptul ca amandoua au fost bogate in ingrediente.

Bid Daddy a fost o experienta de delivery satisfacatoare, cu ingrediente proaspete si retete clasice. Nu reinventeaza burgerii sau pizza, dar intr-o zi cu oferta, raman o optiune valida care o sa potoleasca foamea si pofta.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera