Backyard Garden & Pub - oaza de liniste si verdeata de pe Popa Nan

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Popa Nan este o strada superba, cu multe lucruri frumoase de vazut, numai buna de inclus intr-un traseu cu bicla prin Bucuresti, lucru pe care noi l-am si facut in week-end.

Astfel ca, pedaland "pe-o strada-nspre Hala Traian, de la Foisor panan-n Vitan" am descoperit o gradina de vara plina de verdeata si izolata de agitatia de pe strazile Bucurestiului: Backyard Garden & Pub.

Am tras imediat pe dreapta si am pus-o de-un popas de hidratare.

Backyard Garden & Pub Backyard Garden & Pub

Dupa ce am strabatut un culoar ingust, am ajuns in spatele casei de pe Popa Nan nr. 5, iar pentru un moment am avut impresia ca la o aruncatura de bat se afla si marea, dar poate ne batuse prea mult soarele in cap.

Am avut de ales intre canapele confortabile, mesele de lemn de sub umbrelute sau mesele cu scaune inalte de sub copacul umbros. Am ales canapelele din spatele gradinii, dar de unde se puteau vedea si meciurile de fotbal proiectate pe un ecran mare langa bar.

Locul nu parea sa fi fost inca descoperit de prea multa lume, noi fiind cam singurii clienti... dar, tocmai din acest motiv, sederea noastra aici a fost foarte relaxanta. Va recomandam sa le faceti o vizita pana nu devine prea aglomerat (de exemplu, e perfect pentru a vedea un meci de la Campionatul Mondial din Brazilia).

La capitolul servicii nu avem nimic de reprosat, dar nici de laudat. Sec si la obiect.

Backyard Garden & Pub Backyard Garden & Pub

Preturile sunt medii: 6 - 10 lei berea la draft, 7,5 - 10 lei berile la sticla, racoritoarele 5 - 7 lei, limonadele 10 - 12 lei, cocktailurile 16 - 21 lei, sticlele de vin 39 - 65 lei.

Daca sunteti in zona, merita sa le faceti o vizita celor de la Backyard Garden, mai ales ca un pic mai sus, pe Popa Nan, puteti admira si minunata casa in care a locuit Maria Tanase, dar despre aceasta va povestim cu alta ocazie.

Vezi mai multe poze din Backyard Garden & Pub

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera