Am fost la Rendez-vous, casuta de poveste din Floreasca

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Hai sa luam maine micul-dejun in oras! s-a auzit ieri in redactie.

Asa ca ne-am organizat, ne-am pus alarmele mai devreme decat de obicei si am ales Rendez-vous-ul din Floreasca, ca sa fim aproape de birou. Plus ca stiam ca au meniuri de dimineata cu 19 lei.


Fotografii de Daria Stoian

Atmosfera e una feerica, de basm, de gradina secreta. Muzica e in sudina, abia se distinge. Canapelele si scaunele sunt foarte confortabile.

Culorile-s vesele. Din punct de vedere cromatic, arata ca o casuta din povesti

Ce gasesti in meniu + Preturi

In meniu gasesti meniuri de mic-dejun la 19 lei dulci sau sarate. Am vrut sa le comandam, insa ni s-a spus ca nu e posibil, nu aveau toate ingredientele.

Cu toate acestea, am putut comanda Croque Monsieur separat la 14 lei - in conditiile in care meniul il continea alaturi de fresh sau cafea. Nu am inteles, informatia s-a pierdut undeva pe drum. Am incercat sa ne lamurim. "Nu pot, nu am ingredientele."

Cert e ca nu am putut comanda meniuri de dimineata si a trebuit sa luam separat felurile de mancare. Ceea ce inseamna ca in loc de 19 lei, am dat 24 lei, luandu-le separat.

Tipul care ne-a luat comanda a fost sociabil si intelegator, cu zambetul pe buze.

De asteptat, am asteptat destul de mult. Si pentru bauturi, si pentru mancare. Iar tipul era singur pe tura.

In meniu mai gasiti quiche-uri cu 19 lei, paste cu 22 lei, sandvisurile pornesc de la 14 lei. Cat despre dulciuri, gasiti tort - 14 lei, tarte - 12 lei, cheescake - 14 lei si altele. Freshurile pornesc de la 14 lei (portocale + alte combinatii), o apa la 0.33 l costa 7.5 lei, iar ceaiurile pornesc de la 12 lei.

Ce am comandat si cum a fost:

  • Cappucinno - 10 lei
  • Mate - 12 lei
  • Icea Tea Portocale - 14 lei
  • Smoothie Orange - 14 lei
  • Croque Monsieur - 14 lei
  • Sandwich - 18 lei
  • Quiche rendez vous - 19 lei


Ceai Matte

Ponturi: Ceaiurile reci sunt mai bune indulcite. Fara sa le pui zahar, nu prea au savoare.

Sandwichul de 18 lei a fost ok, dar nu ne-a dat pe spate: salata, prosciutto, mozzarella, rosii uscate. Nimic special Cam scump raportant la cantitate si continut.

Croque Monsieur: sunca, cascaval, bechamel. Nu a semanat cu niciun croque incercat pana acum. Ne-a amintit de sandvisurile din benzinarii incalzite.

A fost bun, cald si crocant, doar ca ne asteptam noi la mai mult.

Quiche Rendez-vous: mascarpone, dovlecei si rosii. DA! Asta ne-a placut cel mai mult si il recomandam pe mai departe. Costa 19 lei si e suficient cat sa iti tina de foame. Vine insotit de salata verde si rosii.

Desert: Cheesecake. Bun. Cu bezea. Gustos.

Concluzie

Rendez-vous ramane casuta din povesti de Floreasca, intr-un cadru comod si colorat. Preturile sunt aliniate zonei - peste medie. Merge de un refugiu la racoare cu un ceai sau o limonada intr-un cadru intim.

Fotografii de Daria Stoian

Mai multe poze aici.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera