Am fost la Potluck Veggie Brunch si a fost #yum

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Mancare, voie buna, show culinar, socializare - distractie, initiere Reiki, meditatie

Sambata, 25 iunie, s-a organizat cea de-a treia editie Potluck Veggie Brunch, in gradina Ceainariei Cinci. E o initiativa fun, in care pregatesti ceva de mancare, veggie si imparti cu restul participantilor.

Evenimentul e organizat de Hranatate (Delia Popa) & Scoala Iubirii (Andreea Lada&Bogdan Begligiu). Nu exista o taxa de participare, dar este incurajata o consumatie in locatia gazda, in valoare de 15 lei. 

Pentru inscriere trebuie sa completezi un formular in care anunti ce vei aduce, iar daca nu esti neaparat cel mai priceput bucatar, e ok, poti sa aduci fructe sau legume.

A fost prima noastra editie si ne-am simtit minunat. Oamenii au fost ultra prietenosi, foarte fericiti daca erau intrebati de retete si metode de preparare. Un exchange sincer si plin de voie buna, care se va repeta dupa mijlocul lunii iulie.

In afara de retetele veggie care ar satisface si iubitorii de carne, la Potluck am avut parte si de alte initiative entertaining pentru sufletel, cum ar fi tehnici de respiratie constienta si meditatie cu boluri tibetane sustinute de Lucian Octavian Papuc, o demonstratie culinara foarte insightful sustinuta de  Delia Popa (Hranatate) si Marius Vornicescu si o initiere in tehnicile Reiki.

Pentru un weekend cat se poate de zen, va recomandam sa nu ratati urmatoarea editie!

Cuvantul "pot-luck" a aparut pe la mijlocul secolului XVI si semnifica "hrana oferita unui musafir neasteptat, inopinant" - norocosul.
Astazi, un eveniment de tip "potluck", inseamna ca ne strangem intr-un loc si fiecare aduce cate ceva de mancare de-acasa, pe care il imparte cu ceilalti. Un fel de "schimb de mancare", de retete, de idei, de pasiuni, de cunostinte.
O oportunitate de a ne cunoaste si live, pentru noi care impartasim aceasta pasiune pentru mancarea vegetariana, cruda sau gatita, pentru nutritie holistica si pentru un stil de viata sanatos, holistic.
Sau pentru cineva care doreste sa isi schimbe stilul de viata si sa vada cat e de buna alimentatia raw-food sau vegetariana, este o ocazie excelenta sa participe la acest potluck. Declara organizatorii

 

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera