Alt Shift - un pic de Berlin si de New York in Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Sa spui ca Bucurestiul incepe sa semene cu Berlinul e la fel cu a spune ca Bucurestiul e Micul Paris - o exagerare menita sa ne faca sa ne simtim si noi mai cool, mai vestici... prin contaminare. Bucurestiul n-o sa semene cu Berlinul sau cu Parisul nici in inca o suta de ani, e o chestie de mentalitate - nu schimbi mentalitatea bucurestenilor, nu schimbi orasul, e simplu.

Dar in Bucuresti exista cateva locuri facute de oameni cu o alta mentalitate, care te fac sa te simti ca in orasele la care visezi sa-ti petreci urmatorul concediu. Alt Shift este unul dintre aceste locuri, abia deschis deasupra Club Control.

Alt Shift Alt Shift

Intentia de a te face sa te simti ca intr-un local din Berlin este scrisa mare pe unul dintre pereti, ca un reminder, ca o atentionare: BERLYN. In acelasi timp, parca seamana si cu ceva ce ai vazut intr-un film care are loc in New York, nu? Si acest oras este mentionat, mai discret, pe acelasi perete.

Oricum, greutatea cade pe Berlin si datorita istoriei locului in care este deschis noul restaurant.

Alt Shift Alt Shift

Noul Shift este destul de diferit fata de Shift din Eremia Grigorescu, mult mai simplu, mai minimalist, mai aerisit, fara aglomerarile de obiecte & decoratiuni (frumoase) din celalat Shift. 

Alt Shift este compus dintr-o incapere-separeu, pentru un grup mai mic de persoane (6-8), o incapere pentru nefumatori, destul de mare si izolata de restul localului, si "sufrageria", cu trei randuri de mese si barul care domina peisajul ca o catedra a unui profesor de mixologie. Daca o sa aveti curiozitatea sa aruncati o privire pe una dintre cele 3 ferestre, o sa puteti vedea frumoasa terasa Control de la inaltime.

La capitolul mancare, lucrurile sunt la fel ca in vechiul Shift, atat in ceea ce priveste calitatea, marimea portiilor sau pretul mai piperat.

Noi am incercat o supa de branza (15 lei) si o portie de spaghetti cu rosii uscate all ollio (25 lei). Bune si in cantitati generoase, dar la preturi un pic cam mari.

Meniul il puteti consulta in intregime aici - cu mentiunea ca dupa miezul noptii se activeaza meniul Night Shift, cu supe si pizza pentru petrecaretii din Control carora li se face foame. 

Alt Shift  Alt Shift Alt Shift Alt Shift

Si la capitolul bauturi preturile sunt un pic cam peste medie. Cea mai ieftina bere la draft este 10 lei, o limonada la pahar e 13 lei, o cola la 250 ml costa 8 lei etc.

Alt Shift Alt Shift

Serviciul este asa cum am fost obisnuiti si in celalat Shift: amabil, atent si cu zambetul pe buze. 

Un lucru care nu ne-a placut: ne-am topit de cald - dar, cel mai probabil, aceasta situatia se va remedia in timp. Daca nu, pe timp de iarna o sa fie locul nostru preferat.


sursa Alt Shift / Facebook

Bun, deci, in cazul in care va doriti sa experimentati un pic de Berlin sau New York chiar aici, in Bucuresti, treceti pe la Alt Shift si pe seara coborati in Terasa Control, gradina de vara cu un milion de frunze.

Vezi mai multe poze din Alt Shift

2 comentarii

Alt Shift - un pic de Berlin si de New York in Bucuresti
dorin
#1 -

ce-i cu badigarzii?

Ce e cu badigarzii agresivi de la intrare? Nu m-au lasat sa intru cu o bicicleta (ultra) pliabila (care stransa e cat o geanta) - e prima data cand patesc asta intr-un loc de genul asta. Good luck cu atitudinea asta, eu va evit cu placere.

Alt Shift - un pic de Berlin si de New York in Bucuresti
Bogdan
#2 -

Comentariu nou

In "Berlin" bicicleta ( mai ales cea pliabila ) este o insulta adusa localului. Plus ca se poate folosi ca arma alba. Stay safe without bicycles.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera