Ad Hoc Bistro - un loc amenajat superb, luminos, cu mancare delicioasa

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pe Ad Hoc l-am gasit prima oara, prin 2013, pe Calea Victoriei.

Intre timp, restaurantul de acolo s-a inchis si s-a deschis un altul, pe C.A. Rosetti, la numarul 10, aproape de locul unde ne mai luam noi micul dejun din cand in cand - Trattoria Buongiorno.

Primul lucru pe care l-am remarcat atunci cand i-am trecut pragul a fost design-ul urban al locului - este foarte spatios si are multe ferestre mari prin care intra lumina naturala, iar asta ii da un aer placut si cald.

Ad Hoc este impartit in doua camere mari, ornate cu mult bun gust si cu atentie pentru detalii. Pe un perete sta pictat: "Ti-e foame? Te hranim! Ti-e sete? Te imbatam! Esti singur? Te imbatam!", in timp ce pe un altul exista o tabla pe care stau notate opiniile clientilor.

Mesele sunt din lemn, cu scaune inalte, iar in camera numarul 2 exista o masa mare, unde pot sta mai multi oameni, chiar daca nu se cunosc intre ei.

Stim, este destul de ciudat sentimentul sa stai cu straini la masa, insa in afara se practica spatiul restrans intre mese si, pana la urma, nu este atat de deranjant precum pare.

Tot in camera numarul 2 exista un colt cu ornamente florale si rafturi in pereti pe care sunt puse diferite carti, pe care le puteti citi daca ati venit singuri sau pana va vin prietenii, asta daca vreti sa mai scapati putin de obsesia Facebook.

Ad Hoc pare locul perfect pentru iubitorii de Instagram, deoarece mai mult ca sigur vor gasi diferite elemente inedite pe care sa le sa fotografieze si care, sinceri sa fim, arata bine si fara filtru.

Meniul si servirea

Meniul este "ad hoc" si vine adus pe o tabla. Aici veti vedea preparatele zilei si preturile acestora. Este destul de interesant sistemul, trebuie sa notam, si ne-a placut si faptul ca felurile de mancare sunt destul de variante si avem de unde alege - de la paste, la preparate din carne sau fructe de mare, cat si optiuni pentru vegetarieni, cum ar fi bruschetele cu avocado sau cartofii prajiti cu sos de trufe.

Servirea a fost prompta si am avut parte de un chelner simpatic si atent. PS: a uitat el sa ne aduca paine prajita, dar a venit cu o bere din partea casei sa-l iertam :) Bonus pentru atitudine.

Marele minus, daca putem sa-i spunem asa, este ca Ad Hoc este un restaurant destul de scump. Tare ne-ar fi placut sa fie genul in care sa venim foarte des, insa nu prea ne tin buzunarele.

O bere la sticla (500 ml) este 13 lei, un fresh e 14 lei, iar un latte 15 lei. Desertul este 24 lei (chiar daca si-a meritat fiecare banut), iar preparatele sunt cam de la 30-40 lei in sus, cu o pauza la paste, care sunt 25 lei.

La Ad Hoc bucataria romaneasca se impleteste cu cea contemporana si iese o nebunie culinara, asa ca putem justifica preturile ridicate, plus ca portiile sunt satioase.

Ce ne-am comandat

Noi ne-am luat asa - penne quatro formaggi, spaghete carbonara, penne arabiata, friptura de mangalita (40 lei) si salata de varza (15 lei) + un tort divin de bezea cu ciocolata si capsuni (24 lei).

Toata mancarea a fosta adusa in niste farfurii frumoase, a fost proaspata, bine gatita si gustoasa. Bila alba o acordam desertului, pentru care am reveni oricand.

Ne-a placut mult ce-am comandat si promitem ca mai revenim (la salariu :P).

Concluzie

Ad Hoc este unul dintre locurile frumoase ale orasului. Atmosfera este placuta, designul cool, servirea buna, mancarea yuuuum!

PS: Inca se fumeaza.

PS 2: Noi ne-am simtit bine, asa ca asteptam si de la voi pareri, in sectiunea de comentarii de mai jos.

Album foto.

Pe aceeasi tema:




Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera