A3 - un bar A1 mult mai spatios, cu aceiasi hipsteri, atmosfera relaxata si mancare buna

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cand am aflat ca se inchide A1, am descoperit ca se deschide A3, dar si varianta acestora japoneza, Ai. Pe cel din urma l-am vizitat recent, asa ca n-am ezitat sa trecem pragul si noului A3 pentru a vedea care-i atmosfera.

Nu l-am gasit usor, iar asta pentru ca ne-am dus initial pe Arthur Verona, langa Gradina Icoanei si abia dupa ce am sunat la bar, am aflat ca este pe cealalta parte a bulevardului Magheru, mai exact in fostul Cafepedia, vizavi de restaurantul La Mama si Salon Golescu.

A3-ul este fooooarte spatios si inca in amenajari - camerele de la parter trebuie sa fie mobilate si deschise, in schimb au fost aduse jocurile de pinball din fostul A1.

Urci apoi pe o scara si ajungi la etaj, unde sunt alte trei camere si barul. Design minimalist, scaune si mese din lemn (tot ca-n A1), pereti proaspat varuiti in gri.

Am apreciat terasa lunga (nu si lata), cu acces usor, unde se plimba fumatorii non stop.

Atmosfera este relaxata, am recunoscut personaje din A1, hipsteri sau corporatisti la costum, A3 ii aduna pe toti, intr-o atmosfera relaxata si cool.

Servirea este rapida, chelnerii amabili si se misca repede (mai repede ca-n A1) - bila alba!

Avem si o bila neagra - exista o singura baie, asa ca atunci cand e super plin, va trebuie sa asteptati ceva la coada sau, cum ni s-a intamplat, sa fiti deja inauntru si sa va bata constant oameni la usa.

Preturi si meniu

Preturile sunt medii - cafelele 8-10 lei, berea 9-12 lei (plus variatii in functie de brand care pot ajunge si la 16 lei), limonada 10 lei, paharul de vin 12 sau 15 lei.

Meniul nu este extrem de variat, dar se axeaza pe preparate sanatoase, gatite cu grija - exista diferite tipuri de salate (24-29 lei), 2 tipuri de supe - peste & lemongrass si de rosii (26-14 lei), preparate din peste si fructe de mare (29-50 lei), preparate din carne - tartar vita si porc (35 lei), paste (25-28 lei) si doua deserturi (12-14 lei).

Suficient cat sa-i satisfaca pe toti, in special pe mofturosi si cei foarte atenti la stilul de viata pe care-l au si ceea ce mananca (sâc).

Ce ne-am comandat

Noi am ales o portie de tagliatelle formaggi si o prajiturica Visnje cu visine si mascarpone. Pastele n-au fost deloc unsuroase, ci bine gatite, aromate, atent condimentate, satioase; in ciuda sosului alb de branzeturi aveai senzatia ca mananci cat de cat light.

Prajiturica a fost un fel de pandispan, umpluta cu visine si crema de mascarpone - moale, proaspata, fresh. Ne-a placut.

Concluzie

Revenim sigur in A3. In primul rand, arata bine, are iz de bar international, oamenii sunt cool, mancarea este buna. E loc de venit si stat la povesti, baut bere sau vin si iesit pe terasa la tigara (ha!). Nimic extravagant pe pereti - decor simplu, accent pe atmosfera.

Asteptam si de la voi impresii, in sectiunea de comentarii de mai jos.

Album foto.

Pe aceeasi tema:




Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera