Zappa Rock & More, Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Mai nou, studentii de la ASE au propriul lor bar de rock. Pentru ca in imediata apropiere a Facultatii de Cibernetica s-a deschis Zappa Rock & More - o prezenta mai atipica printre toate cafenelele si barurile de fite din zona Dorobanti.

Barul este un adevarat templu inchinat legendei care a fost Frank Zappa. Privirea lui Zappa te urmareste peste tot, de pe sigla de la intrare si portretul imens care-i intampina pe toti cei care-i calca pragul, pana la poza cu Zappa pe wc, din "biografia" in imagini ce imbraca tot barul.   

Zappa Rock & More Zappa Rock & More

Nu, in boxe Zappa nu era pe repeat. De fapt, cat am stat aici nu am auzit nicio piesa de el, doar un playlist pe shuffle cu rock de cea mai buna calitate. Dar poate ca in alte zile playlistul este compus doar din Zappa. Parterul este amenajat in regim de bar/cafenea, unde poti sta linistit la povesti cu prietenii la un rand de bere sau la o cafea, holbandu-te la pozele de pe pereti sau la cele de pe bar. Cat am stat aici am avut numai vecini de pe alte meleaguri. Probabil o coincidenta sau poate ca Zappa este mai iubit de straini, decat de romani.

Zappa Rock & More Zappa Rock & More

La subsolul deasupra caruia troneaza portretul lui Zappa se afla clubul. Un beci cu pereti de caramida si amenajat foarte misto, cu mese tapetate cu copertele unor albume rock care au facut istorie, iar pe pereti se pot admira postere psihedelice cu trupe de genul The Doors.

Preturile sunt mici, studentesti. Berea are preturi intre 5 si 8,5 lei, cele mai ieftine fiind Ciuc, Staropramen si Silva neagra, iar cele mai scumpe Zipfer, Krusowice sau Foster's. Racoritoarele costa 4,5 lei sau 8 lei o limonada. Bauturile lungi sunt 11 lei, cocktailurile 12 lei, iar vinurile de la Husi, Tohani si Murfatlar costa 28 - 32 lei/sticla. Un shot de tequila e 5 lei, iar shoturile mai pacatoase, cum ar fi un shot de Zappa (vodka, vermouth, cointreau), sunt 8 lei.

Zappa Rock & More Zappa Rock & More

Ne-am simtit bine in Zappa - ieftin, muzica buna, atmosfera placuta si un loc interesant, pe care cu siguranta il vom revizita. Singurul dezavantaj este zona - mai mult pentru consumatorii de fite, decat de rock & more. Totusi, noi speram ca Zappa sa reziste si ii indemnam pe toti fanii lui Frank Zappa (dar si pe cei pasionati de muzica rock) sa faca un mic "pelerinaj" pana la Zappa Rock & More. Nu credem c-o sa regrete si nici n-o sa-i coste mult. 


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera