Voila - gradina de vara pazita de rinocerul mov

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Peste gradina de vara Voila am dat intamplator, la o plimbare pe strada Budisteanu, amintindu-ne cu nostalgie de terasa DeBufet (un pic mai sus, la numarul 10), alea carei porti le tot gasim inchise de ceva vreme. Nu am stat prea mult pe ganduri, ne-am facut curaj, ca sa trecem de gardianul terasei, un rinocer mov, si ne-am asezat cuminti la o masa.

Terasa este amenajata in fata unei case vechi, renovata recent si care acum arata foarte frumos. In interiorul acesteia se afla bistro-ul neconventional si care, deocamdata, serveste destul de putine feluri de mancare: tartine, supe si deserturi.

Voila Voila

Cand am vizitat-o noi, terasa era scufundata in miros de soc proaspat inflorit si intr-o muzica placuta, chill, un acid jazz lasat in surdina, pe care nu-l auzi prin prea multe alte locuri. Mai trebuie mentionat ca atmosfera de aici este foarte placuta si relaxanta? Asa a fost, insa doar pana in momentul in care pe poarta si-au facut intrarea vreo 7 motociclete, trecand pe langa mese si pana in spatele casei, curtea pe care se afla terasa fiind la comun cu alte case din acest perimetru.

In fine, a fost doar un moment, praful s-a asezat, motoarele s-au oprit si totul a revenit la normal.

Preturile nu sunt chiar mici. O bere incepe de la 7 lei (la 330 ml) si ajunge pana la 12 lei. Cocteilurile au preturi cuprinse intre 15 si 22 de lei, o cafea costa 8 lei, o limonada la un litru costa 17 lei, racoritoarele 7-8 lei.

La capitolul mancare am fost cu adevarat dezamagiti, pentru ca preturile sunt mari, iar portiile sunt foarte mici (cel putin la capitolul tartine). O supa costa 10 lei, salata zilei 15 lei, un desert 13 lei, iar tartinele au preturi ce incep de la 19 lei si ajung pana la 24 de lei. 

Voila Voila

Noi am incercat am incercat tartine cu sunca afumata, branza de capra si miere bio, totul asortat cu o lingura de salata zilei. Portia a fost nejustificat de mica, o felie de paine taiata in doua si decorata modest cu sunca si branza de capra... Nu recomandam.

Interiorul casei este amenajat foarte frumos, cu mobila veche reconditionata, bibelouri si elemente de decor moderne (un amestec de nou si vechi), asa cum se poate vedea si din poze (este clar un loc hipsteresc, cu toate plusurile si minusurile care vin cu aceasta eticheta).

Voila Voila

Daca sunteti in cautare de o terasa mai linistita, chill, cu o atmosfera placuta, Voila este locul perfect pentru a iesi cu prietenii la o bere sau la un "sprit de vara" (au si o oferta generoasa de vinuri). Insa, nu si daca cautati toate aceste lucruri fiind si infometati.

Voila Voila Voila Voila

Vezi mai multe poze din Voila

2 comentarii

Voila - gradina de vara pazita de rinocerul mov
oana
#1 -

Comentariu nou

Ar fi fost dragut sa aflu si unde e terasa, dar cum reclama la Volksbank nu se da dusa, o sa aflu din alta parte...

Voila - gradina de vara pazita de rinocerul mov
Monishka
#2 -

Furt pe fata :)

Am comandat un platou cu branza (descrierea din meniu era Platou branzeturi 400g contine branzeturi din Franta, caise si struguri) si am primit maxim 100g de branza cu 4 caise :) Tipa care ne-a adus comanda era foarte simpatica dar asta nu schimba situatia, dupa ce am intrebat ce s-a intamplat cu cele 300 de grame in minus si cu strugurii am primit la schimb o felie de pepene...

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera