Un nou Irish pub: O'Hara din Centrul vechi

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
De vreo 2 saptamani, pe strada Franceza falfaie un tucan. Stiti, pasarea aceea cu ciocul de 2 ori mai mare decat ea, care traieste in zonele tropicale. Daca o urmaresti pana la numarul 13, vezi ca se aseaza pe umarul unui cavaler in armura si comanda un Guinness.

Nu vedeti ce-are tucanul cu prefectura? Nici noi n-am inteles bine de ce tucanul e un fel de pasare emblematica pentru noua carciuma irlandeza din centrul vechi, dar asta nu ne-a impiedicat sa ii urmarim prin postere evolutia legata inextricabil de berea neagra (my goodness! my Guinness!), a carei poveste nu o stim, dar nu este o ciudatenie locala, exista Irish pub-uri pe tematica tucanului si prin alte tari.

O'Hara O'Hara

In instabilitatea Centrului Vechi, O'Hara te surprinde prin soliditate. N-ai zice la prima vedere ca in zona atat de zguduita a strazii Franceze se poate face ceva frumos si durabil. Ei bine, O'Hara, desi nu e deloc mare si inca nu si-a facut clienti (e deschis de pe 16 noiembrie), are potential sa dezvolte brandul tucanului si prin darapanaturile noastre.

O'Hara e o sala destul de lunga, cu vreo 10-11 mese, cu mobilier clasic de lemn brun, cu un tavan inalt, din caramida aparenta (?) si cu un iz medieval cam ciudat in context, evident in tabloul cu armura si tucanul, sabiile incrucisate si suportul masiv de metal... tip candelabru, sa zicem.

O'Hara O'Hara

Atmosfera este deci un mix medieval cu vintage tip pub, presarat cu lumina albastra de la televizor (asezat prea jos ca sa nu te deranjeze si sa nu-ti prinda privirea tot timpul), si cu muzica... de fundal, nici grozava, nici rea, nici irlandeza, ok, per total.

Destul de ciudat ni s-a parut faptul ca desi erau doar 3-4 persoane in toata carciuma, de altfel suficient de inalta ca sa fie aerisita, aerul era cam de intepator si parca nu de la fum. Ne-a placut vinul fiert ( aproximativ 5 lei) si faptul ca se face pe loc, ne-a placut si ca desi pe usa scrie ca se inchide la ora 00:00, n-am fost dati afara nici la 2.00, ci barmanii au asteptat linistit sa ne induram sa plecam.

O'Hara O'Hara O'Hara

Alte preturi: Guinness si Kilkenny 9 lei, cafele cu dichis spre 16 lei, vin la pahar 9 lei, vin la sticla intre 30 si 40 lei. Nu au mai nimic de mancare, dar pe mese mai apar din cand in cand covrigei la cosulet.

O'Hara, spuneam, Irish pub-ul cu tucanul, este pe strada Franceza la numarul 13. Daca vreti sa va incercati intr-o seara mana la o partida de darts sau la o runda de halbe...re, profitati de faptul ca inca nu e foarte cunoscut si inca se gaseste loc usor. Daca nu... rezervati: 312 68 90.7 comentarii

Un nou Irish pub: O'Hara din Centrul vechi
Andrei
#1 -

Comentariu nou

Tare articolul mosule chiar am sa-l incerc

Un nou Irish pub: O'Hara din Centrul vechi
Alex
#2 -

o`hara

prea tare....daca barmanii inchid la 12.00 noi am plecat la 4.00 cu tot cu ei...si nu au spus nimic...super tare localul

Un nou Irish pub: O'Hara din Centrul vechi
andra
#3 -

Comentariu nou

e ok..cu exceptia faptului k e prea lumina :P

Un nou Irish pub: O'Hara din Centrul vechi
robert
#4 -

old times

a fost frumos intr=o vreme, articolul e vechi nu e de actualitate, mai verificati.

oricum, pe romaneste s-a imputit treaba si afacerea acolo

Un nou Irish pub: O'Hara din Centrul vechi
silvia
#5 -

Comentariu nou

mie nu mi se apre ca s-a imputit. merg acolo de cand s-a deschis, si vara si iarna. beau si bere si altele. mobila si decoratiile s-au mai schimbat, dar locul e placut, cel putin de mine si de prietenii mei :)
e drept ca nici preturile nu mai sunt aceleasi, dar s-a mai marit si meniul si ai de unde alege.

Un nou Irish pub: O'Hara din Centrul vechi
mircea
#6 -

chelner indolent strica o seara in oras

Aseara (20.03.2012) am decis sa nu mai revenim niciodata in acest pub din urmatorul motiv: atitudinea unui chelner care in momentul in care am mai comandat un rand de bere ne-a zis: "Hai sa ne intelegem, va luati frumusel paharele si va duceti jos in crama" La intrebarea : De ce? s-a raspuns: "Ca asa vreau eu" si a ranjit ca la o gluma buna. Jos era un fum dens si am rugat acelasi chelner sa porneasca ventilatia. Rapunsul: "Atat se poate face. Daca nu va place, va dau nota."
In concluzie pacat de locatie cu un personal care nu pare de loc interesat de bunul mers al afacerii prin atitudinea fata de clienti.

Un nou Irish pub: O'Hara din Centrul vechi
alexandru
#7 -

loc linistit

Super loc. Mic, linistit, ceva de ce are nevoiencentrul vechi. Perfect pentru o seara cu prietenii. De incercat guinness cu whisky irlandez.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera