Turbohalle, Bucuresti - preview

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Update: Cum a fost la Deschiderea Turbohalle, Bucuresti

Va spuneam saptamana trecuta ca urmeaza deschiderea celui mai mare spatiu fost industrial dedicat evenimentelor culturale din Bucuresti: Turbohalle. Ieri am avut ocazia sa vizitam locul, unde se lucra inca de zor.

Trebuie spus de la inceput ca recomandarea de "cel mai mare spatiu fost industrial dedicat evenimentelor culturale din Bucuresti" nu este deloc exagerata. Locul este imens: 5000 de mp, cu o capacitate de 4000-6000 de persoane, poate chiar mai mult.

Turbohalle - preview Turbohalle - preview Turbohalle - preview Turbohalle - preview

Turbohalle - preview Turbohalle - preview

Spatiul este impartit in mai multe sali, doua fiind destinate evenimentelor. In momentul vizitei noastre, lipseau destul de multe (scena, barul, canapele sau mesele pentru zona de lounge etc.), dar, chiar si asa, locul este impresionant. Unele camere sunt intuecate si au tot felul de opere de arta destul de creepy, spre deosebire de zonele destinate concertelor, care sunt luminoase si colorate. E un contrast interesant.

Turbohalle - preview Turbohalle - preview

Vor exista toalete intr-un numar cat sa faca fata capacitatii maxime a locului, iar garberoda va fi si ea suficient de mare. De asemenea, ni s-a spus ca nu vor fi probleme nici cu incalzirea. Nu stim insa cum va face fata parcarea, nu foarte incapatoare. Iar strada pe care se intra este destul de ingusta - abia incap doua masini, deci nu se prea poate parca pe ea. Din acest punct de vedere, recomandarea noastra este sa lasati masina acasa, mai ales ca metroul este aproape, la 5 minute de mers pe jos.

Turbohalle - preview Turbohalle - preview
Designul ne-a placut foarte mult, reusind sa transforme un spatiu industrial si imens intr-un loc foarte cool si cu dotari conform standardelor occidentale.

Turbohalle - preview Turbohalle - preview

Turbohalle isi va deschide portile pe 17 martie, dupa orele 22.00. Veti putea vedea cum face fata si cum se preteaza locul tuturor genurilor de evenimente. In noaptea de 17 martie vor avea loc :

- performance audio-vizual  care ii reuneste pe Modeselektor (DE) si Pfadfinderei (DE)

- concert dubstep Redlight & DreadMC (UK)

- petrecerea-concept BassTurbat (Gojira, Sharky, Unlocka, Planet H), precum si artisti locali apreciati: The Model,  Rotorpercutor, Charlie Boy, VRT

- vernisaj de arta contemporana (Anca Boeriu, Cătălin Bădărău, Ciprian Paleologu, Iuri Isar)

- expozitie de fotografie

- targ de fashion cu vanzare (Idelier & Kulturmarkt)

Turbohalle - preview Turbohalle - preview Turbohalle - preview Turbohalle - preview

Mai multe poze din Turbohalle (inainte de finalizare)

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera