Trattoria de pe Delea Veche

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Sunt multe Trattoria il Calcio in Bucuresti - ba in Amzei, ba in Drumul Taberei, ba mai nou in Herestrau sau Floreasca. Despre doua dintre ele am vorbit in detaliu (Amzei si Drumul Taberei), despre a treia, cea de pe Delea Veche, nu spunem decat cateva cuvinte.

In mare, e cam la fel ca celelalte, acelasi meniu, aceleasi poze cu fotbalisti pe pereti, aceleasi decoratiuni cu paste colorate. Chelnerii sunt mai prietenosi insa, cel putin decat cei de la Amzei, si mai atenti.

Oricum, mancarea e foarte buna, recomandam calduros pastele al forno, salata cu somon, puiul cu gorgonzola sau vita (un loc unde chiar e frageda). Daca va duceti mai tarziu seara aveti toate sansele sa gasiti locuri, nu este foarte aglomerat, cel putin nu la nivelul trattoriei de la Amzei, unde stai la intrare o ora sa mananci o quatro formaggi.

trattoria

Terasa e tare draguta, plina de flori si verdeata si pigmentata in fata cu masini de fite. Mi-e neclar ce cauta masinile de super fite la un restaurant unde salata e 17 ron si pastele tot cam pe-acolo, dar cred ca ratez eu ceva.

3 comentarii

Trattoria de pe Delea Veche
Cristi
#1 -

salata 17 lei

Adica 17 lei salata a ajuns un pret mic? Cat crezi ca ar trebui sa fie pretul firesc al unei salate? 25-30 lei?

Trattoria de pe Delea Veche
gigel
#2 -

oare????

oare cine sunt persoanele care scriu aici?
cred ca este o intrebare retorica daca citim asa zisele recenzii...
nu-mi vine sa cred ca toate discutiile sunt bazate STRICT pe preturi si NICIODATA pe calitatea,gustul si prezentarea produselor.
dar traim in romania, tara manelelor si a manelistilor precum si a tinerilor fara nici un fel de cultura culinara care-si permit in schimb sa faca comentarii despre bucataria internationala.
despre acest restaurant as spune doar ca este adresat necunoscatorilor si celor care au impresia ca stiu ceea ce mananca.

Trattoria de pe Delea Veche
radu
#3 -

Sunteti varza...

Ce draq or vedea astia la Il Calcio!? Eu am fost odata si mi-a ajuns... Ospatarii sunt praf si pulbere, sefele de sala si managerele (sau mai bine spus amantele sefilor) au fost hostess-e si nu stiu nici sa desfaca o sticla de bere... ce sa mai zic de vinuri (prezentare, degustare, servire)... Toate preparatele sunt servite cu cartofi la cuptor !!!??? Chiar nu au imaginatie culinara deloc!? SUNT VARZA CU CARNE... Nu mai vreau sa aud de Il Calcio in viata mea ! Si ce preturi nesimtite pentru mancarea de porci pe care o servesc si serviciul de cacao...

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera