Thomas Antiques - antichitati, decoratiuni si bar in Centrul Vechi

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Thomas Antiques - cafeneaua plina de antichitati in care ti-ar placea sa locuiesti

Daca iti plac muzeele (adica sa stai sa casti gura la lucruri), daca iti plac vechiturile (sa le mirosi, sa le atingi, sa casti gura la ele), daca iti place podul bunicii (mirosul, aerul, atmosfera) si daca esti si amator de design retro, o sa vrei sa te muti in Thomas Antiques, magazin cu antichitati, decoratiuni si bar in Centrul Vechi.

Nu e nou aparut acolo, in decursul anului care aproape a trecut sigur i-ati vazut macar o data balconul plin (e pe strada Covaci, la coltul dinspre piata Sf. Anton) sau bicicletele vechi legate cu un lant prin Centrul Vechi.

Thomas Antiques Thomas Antiques

Metropotamul recunoaste sincer ca nu isi aminteste de ce nu v-a povestit mai devreme de muzeul-magazin-bar-cafenea, dar iata ca a venit si randul sau.

Asa cum mentionam in primele randuri, Thomas Antiques poate fi tratat din mai multe puncte de vedere: ca magazin autentic de antichitati pentru colectionari sau pasionati, ca mic muzeu de vechituri cu stil, ca bar sau cafenea.

Thomas Antiques Thomas Antiques Thomas Antiques

Pentru astazi alegem doar ultima varianta, cu gandul serios de a vi-l prezenta si la capitolul Shopping, intr-un articol dedicat.

Ca bar, deci, Thomas Antiques poate castiga oricand un premiu pentru originalitate, pentru ca nu oriunde sau oricand ti-e dat sa stai la o masa veche de un secol, pe un scaun stil renascentist sau un fotoliu din coarne de cerb (8000 de lei), iar deasupra capului sa iti ticaie o pendula in valoare de 7000 de lei.

Thomas Antiques Thomas Antiques
Thomas Antiques Thomas Antiques

In fata opulentei mobilierului si decorului, te astepti ca preturile din meniul barului sa fie pe masura. Nu-s pe masura antichitatilor, sunt pe masura zonei. Gasesti la Thomas Antiques vinuri romanesti, la 45 ori 65 de lei sticla sau 9 lei paharul, beri (cu predilectie de 0,33l), la preturi intre 7 si 11 lei, long drinks si cocktailuri la 13 sau 16 lei, multe ceaiuri - 7 sau 9 lei si cafele de toate felurile, culorile si aromele, de la 6 pana la 14 lei.

Ne-am mirat insa sa gasim un Mojito la 13 lei si un Mojito virgin (fara alcool) la 12 lei. Ori menta si zaharul s-au scumpit foarte tare, ori s-a ieftinit teribil romul alb.

Thomas Antiques Thomas Antiques Thomas Antiques
Thomas Antiques Thomas Antiques

Cum antichitatile trebuie sa isi faca somnul de frumusete, barul Thomas Antiques nu e deschis decat pana la ora 10 seara in timpul saptamanii si pana la miezul noptii in weekend, dar va recomandam o vizita pe acolo. Au si carti pe care le poti rasfoi la o cafea (albume de arta, cultura, calatorie) si organizeaza destul de des si evenimente (un targ, un concertel de muzica clasica, un film), puteti gasi oricand un pretext sa va opriti la Thomas Antiques, un magazin-concept care se potriveste atat de bine la una dintre intrarile in Centrul Vechi, coltul strazii Covaci, care incepe sa arate din ce in ce mai promitator, mai ale ca se lucraza si la piata din spatele Hanului.

Mult mai multe imagini in slideshow-ul de mai jos:


2 comentarii

Thomas Antiques - antichitati, decoratiuni si bar in Centrul Vechi
mircea
#1 -

super

este super ok la thomas :) exact locul de relaxare si de o discutie linistita, fara muzica in cap . preturi maricele, dar sa stai sa bei un vin bun (60lei) intr-un asa loc merita toti banii ;)

Thomas Antiques - antichitati, decoratiuni si bar in Centrul Vechi
mircea
#2 -

PS

sunt curios ce se intampla cu cocalaurii care vin in haita si inteaba daca au bere la metru ... tot asa indignati ca nu a adus (sa vanda) thomas o masa de 20 de persoane ? tot asa de revoltati ce "ei de ce nu poate inchiria separeul ?" ???? :D

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera