Terasa sezoniera: Sacha Cafe

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Pe cand haladuiam dinspre Arcul de Triumf fara tinta precisa, am gasit la un colt de strada o terasa ca o insula in mijlocul traficului cam aglomerat de pe Maresal Averescu. Sacha Cafe e o terasa sezoniera, nu are adresa, nu e nici pe Marasti, nici pe Averescu. Ocupa cateva zeci de metri patrati intre doi copaci si o bordura si m-am mirat sa o gasesc goala.

Sacha Cafe

N-are nimic deosebit cafeneaua/terasa/bar, dar e buna de vara. Are preturi mici, gasesti cafele, racoritoare, bere si cocktailuri daca vrei sa stai pur si simplu undeva fara sa asculti vreo muzica anume, sa stai la taclale in liniste si poate sa tragi ochiul la tv (si-gur e plina acum, de cand au inceput serile de fotbal), poate sa nu faci nimic.

Da, cred ca asa s-ar defini cel mai bine terasa asta fara adresa: locul unde poti sa nu faci nimic deosebit: n-ai la ce te uita pe pereti... ca n-are, cel mult pe strada la trafic. Nici dupa fete (sau baieti) nu te poti uita de la masa, ca are niste garduri vii imprejur. Nici la cer sau dupa nori, ca are umbrele.

Sacha Cafe

Daca mergeti acolo dupa vreo plimbare lunga in Herastrau, cand nu mai gasiti loc la terasele din parc, sa nu cereti Irish coffee. E groaznic. Mai bine ceva gata imbuteliat, macar cu lichidele la sticla suntem familiarizati.

Daca va plictisiti foarte tare (in afara de canapelele de langa copaci, nu are nimic care sa-ti tina atentia ocupata), puteti sa optati pentru terasa La Balta de vizavi (cam... de cartier, motiv pentru care am ales totusi Sacha, care era mai spalatica) sau lungul sir al restaurantelor de pe Clucerului, unde alte terase pur si simplu nu-s.

Sacha Cafe2 comentarii

Terasa sezoniera: Sacha Cafe
dragos
#1 -

ete na

la balta e foarte tare, si ce daca e de cartier? :-)

Terasa sezoniera: Sacha Cafe
dragos
#2 -

ete na

la balta e foarte tare, si ce daca e de cartier? :-)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera