Terasa de vara: The Jack (Bucuresti)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Acum cateva zile am primit un e-mail: "se redeschide Jack-ul, va asteptam in gradina de vara". The Jack, va aduceti probabil aminte, a fost mai intai pe Calea Grivitei 55 (unde e acum Jackson), apoi s-a mutat in Cotroceni 11 (unde e Club Seven) si vinerea trecuta s-a deschis a treia oara in Militari, colt cu Drumul Taberei, langa mall Plaza.

Ne-am uitat pe site, am vazut poze cu gradina si verdeata si ne-am bucurat. Am ajuns insa acolo si ne-am mirat - parand mult mai mare in poze, gradinita de vara a Jack-ului e de fapt minuscula:

The Jack #3 - terasa de vara The Jack #3 - terasa de vara

Pe langa faptul ca e mititica, gradina nu arata a bar ori a terasa, ci mai degraba a curtea cuiva, plina de ghivece cu flori, cu mesele asezate sub nuc, sub vie si sub inca vreo alti doi copacei. E deci foarte umbra si racoare.

Afara exista vreo 3 mese, de lungimi diferite, iar "inauntru", adica sub un fel de sopron, mai stau inca o masa si alte cateva scaune la bar.

The Jack #3 - terasa de vara The Jack #3 - terasa de vara

Decorul ne-a adus aminte de gradinile din Vama Veche de acum vreo 10-15 ani, in care cu putine resurse se incropea un barulet - un casetofon (ok, acum e vremea laptopului), cateva scaune si banci, niste postere cu trupe rock, o umbra de post-hippie, panza de sac, blugi, nisip pe jos si rock vechi la boxe. Din toate aceste motive, plus faptul ca era atat de mic si totusi plin de personalitate, ne-a placut Jack-ul cu numarul 3.

Au si pisici:
 
The Jack #3 - terasa de vara The Jack #3 - terasa de vara

Seara se aprind luminile si e frumos (desi la masa dinspre strada e totusi cam intuneric). Muzica se da mai incet (de fapt a fost in surdina toata seara), ca sa nu deranjam somnorosii din blocul de alaturi.

The Jack #3 - terasa de vara The Jack #3 - terasa de vara

Preturile sunt absurd de mici - Ciucas 3 lei, Timisoreana 4 lei, un vin rosu sec anonim 10 lei sticla. Din pacate toate calde. Berea, pe masura ce trecea timpul, nu se racea, ci se incalzea, de parca statea la soare, nu in frigider. O alta mica obiectie e toaleta - se afla in casa, ceri cheia, descui, urci la etaj, nu gasesti intrerupatorul pentru ca e aiurea pus si intri in... baia cuiva, cu sampoane, prosoape si cesti puse la uscat langa oglinda.

Desi e cam departe de vad, speram sa treceti pe la Jack, garden & rock, o sa va cam placa. Luati cu voi gheata.
6 comentarii

Terasa de vara: The Jack (Bucuresti)
Tuvia
#1 -

:)

talking about home made...

Terasa de vara: The Jack (Bucuresti)
Bobo
#2 -

locuri

Hmmm ati putea sa faceti un fel de lista/top cu locurile unde se mai poate iesi si care nu sunt in centrul istoric...eu unu stiu ca de multe ori am cautat sa ies/beau o bere conjunctural sau nu prin alte zone si habar nu aveam daca e ceva interesant prin zona unde sa merg...doar o idee poate ar fi utila :D

Terasa de vara: The Jack (Bucuresti)
mariastroe
#3 -

@Bobo

buna ideea, ar prinde bine topuri de locatii pe zone din Bucuresti.
pana apar, poti sa cauti locuri de iesit din baza de date cu restaurante sau cea cu cluburi/baruri (din meniu, la "Unde iesim"). exista filtru pe zone :)

Terasa de vara: The Jack (Bucuresti)
din
#4 -

Comentariu nou

nu inteleg cum de alegeti si catalogati ca fiind dragute si de trecut pe-acolo toate locurile care sunt in halul asta. Cum poi sa recomanzi un loc in care intri in casa cuiva ceri cheie pentru a ajunge la toaleta, in locul unei terase/bar, care a fost construit chiar pentru asa ceva. Uneori ma uimeste Metropotamul, si nu e prima oara

Terasa de vara: The Jack (Bucuresti)
taccc
#5 -

mort

ar trebui sa renunte odata ivan la aroganta asta cu legenda jack! e deja ridicol!

Terasa de vara: The Jack (Bucuresti)
elena
#6 -

Comentariu nou

pot spune ca am fost un client fidel, cel putin in vara cand am mers aproape zilnic acolo, de la deschidere (acum o data cu frigul e mai greu). M-am simtit ca acasa si am legat prietenii. Clar locul acesta nu e pt toata lumea, dar asta nu inseamna ca trebuie judecat "in halul asta".
zile frumoase in locurile voastre dragute :)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera