Terasa bar: Brown Sugar

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Dupa experienta sahariana a concertului Rolling Stones, metropotamul a pornit, precum apostolii, perpedes si batand din poarta in poarta, in cautare de oaza in care sa isi hidrateze sunculitele. Aici... e plin, aici... inchis, acolo... lumina!!

Am esuat ca niste lebede smochinite la terasa Brown Sugar (sic!), felicitandu-ne pentru inspiratia de a bantui la miez de noapte prin parcul I.O.R. si bucurandu-ne ca ne mentinem in context de Stones.

Contextul e mai degraba in logoul rosu, cu limbuta neobrazata, si in nume. Am auzit si Stones acolo (asculta Brown Sugar), insa presarat timid printre housereli.

brown sugar

Terasa e foarte mare. Foarte mare. In mijloc de parc, cu multi copaci in jur, verdeata, racoare, lumina discreta, mobila solida care pare sa tina si la dansat pe ea. Ne-am prabusit la o masa, ne-am rulat limbile uscate inapoi la locul lor si am salivat putin prin meniurile care ne-au aparut imediat pe masa.

Primele foi vizionate au fost cele de lichide. Suc si bere, va rugam, la toata lumea. Nu din bar, ca la ce multime e aici, trebuie sa ne vindem un rinichi ca sa dam un rand de bere tuturor. Si apropo de rinichi... apaaa! Asta ne-am imaginat ca o sa spunem, imediat ce o sa vina cineva sa ne intrebe de sanatate.

brown sugar

Am cochetat o perioada cu gandul de a suna la 112, poate o ambulanta vine mai repede cu o perfuzie decat chelnerita noastra. In sfarsit a aparut. Berea cea mai mare (400ml) era la draft. N-aveau. :( Urmatoarea alegere, bere la 330ml. Mancare mai serviti la ora asta? Sigur. Dureaza vreo jumatate de ora. (adevarul este ca era cam plin). Am ales ceva cu potential de pregatire rapida, desi aveau un meniu foarte bogat si deloc scump: salate, fripturele, mici, snitele, gratare, fel de fel de garnituri.

Dar mai intai ne aduceti bauturile, va rugam, da? (cu lacrimi in glas si cu un tic nervos in coltul ochiului)

Dupa inca 3 eoni galactici a venit, cand jumatate dintre noi se gandeau daca sa atace fantana arteziana din parc.

Bere! Rece? In your (dry) dreams. Berea parea tinuta la soare, desi era miezul noptii. Gheata aveti? Nefiind pinguini prin zona, n-aveau. Deloc. Ne-am rezumat la privirile noastre inghetate si am baut cald, sa nu ne faca rau la amigdale.

brown sugar

Trecand (oarecum) peste serviciile care lasa de dorit, terasa e foarte faina. Vedem pe site-ul lor ca au petreceri monstru pe acolo, ca se danseaza si lumea se simte bine (or veni cu gheata de acasa?). Au ecrane mari, in fata carora se aduna multa lume la meciuri, au si ambient bun in mijloc de codru des, au si foarte mult spatiu.

Dar nu au frigidere! Si nici viteza. Si nici pahare de draft suficiente. Si poate insuficient personal?

O sa mai mergem acolo, ca ne-a placut locul, insa cand facem rezervare o sa cerem si un frigider intreg, numai al nostru.

foto de pe site-ul lor.2 comentarii

Terasa bar: Brown Sugar
Alexandra
#1 -

:(

Din pacate Brown Sugar nu mai este :(,l-au daramat datorita unui ordin de la primarie.:(

Terasa bar: Brown Sugar
Madalina
#2 -

...

mai curand, "din fericire":)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera