Terasa: Trestiana de la Izvor

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Ne macina o dilema. Daca e in buricul targului, insa arata ca o bomba, se poate spune ca e terasa de cartier? De cartier Izvor si picior de plai parlamentar?

Terasa Trestiana

Sigur ati vazut-o. Chiar in statia de metrou Izvor, cum fentezi aurolacul si coada de la chiosc, imediat ce intri in parcul Izvor, dai de o terasa, care ar putea sa aiba bunul simt sa arate mai bine, dat fiind ca isi petrece traiul in umbra marelui mastodont care e Casa Poporului.

Terasa (care nu e sezoniera - iarna se muta inauntru) are un nume foarte nesugestiv pentru ce e de fapt in spatele gardului, Trestiana, oaza verde de la Izvor. Au si camila:

Terasa Trestiana
Arata ca un caine, dar sigur e camila, dupa cat de lenes galopeaza si cat de des se adapa (e o camila mai setoasa :-)

Revenind la terasa, la ceas de seara si racoare sub umbrela si langa havuz, am vrut sa mancam. Am primit meniul, l-am rasfoit, am gasit preturi foarte mici (a la carciuma de dupa bloc - ciorba 4 lei, pizza 10), am comandat mancare si abia atunci ni s-a spus "A... mancare?! Nu, bucatarul nu mai lucreaza la ora asta!" - era 7:30 seara. Desigur, ce oameni ipocriti suntem, programul normal e de la 8 la 4. Sau 10-6, in cazurile fericite, nu?

Terasa Trestiana

Vin aveau doar pe sponci si doar dulce; apa tonica pentru ginul tonic din meniu nu mai era. Altceva acidulat si acru-amarui pentru gin tonic? Un nectar de piersici nu vreti? Macar de portocale?! De-asta n-avem.... Cu o privire jalnica ne-am promis in barba sa ne apucam de cursuri de mixologie pe care sa le tinem apoi sub forma de seminarii de pomana pentru toti amarastenii care ajung sa fie barmani in carciumile bucurestene.

Trestiana ot Izvor? Sub nici o forma. Gasiti ceva mai bun cu siguranta.1 comentariu

Terasa: Trestiana de la Izvor
Yuki
#1 -

Comentariu nou

aa, ce tare, eu habar n-aveam ca e terasa; credeam ca e un butic mai fitzos :D

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera