Terasa: Propaganda

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

La stiri au anuntat ca vin ploile. Deci, vesti cam proaste pentru cei pasionati de consumul berii reci sau al altor bauturi racoritoare in aer liber, pe terase. Oricum, daca faceti parte din aceasta categorie sau daca pur si simplu aveti chef de o terasa, alta decat cele aglomerate pana la refuz, sau una mai colorata, sau una de care sa nu va fi plictisit inca, atunci articolul asta e pentru voi.

In zona Tineretului ā€“ Budapesta, ceva mai sus de Magazinul si statia de metrou Unirii (la 10 minute de mers pe jos), in spatele blocurilor, unde incep casutele, se afla terasa Docks sau, cum i se zice mai nou, Propaganda sau, cum i se spunea pe vremuri, Dorian Gray.

Nu este un loc foarte cunoscut. Nu citesti peste tot despre el si, daca vii pe str. Serban Voda, e foarte posibil sa treci pe langa fara sa iti dai seama. Nu are o sigla sau o firma luminoasa agatata pe undeva pe afara care sa iti atraga atentia, sa te ademeneasca inauntru. Asa ca iti spunem noi: pe Serban Voda la nr. 86 vei da de un gard gri-metalizat, inalt, poarta e deschisa si, daca o incerci, vei da peste o curte ceva mai dubioasa a unei case in care este amenajata Propaganda.

Deci, deschizi poarta, da? Asa, acum ai cateva optiuni: 1. daca esti singur poti sa te asezi la bar sa comanzi ceva si sa faci conversatie cu domnisoarele de acolo, 2. esti timid si ai ajuns inaintea prietenilor, atunci te asezi la masutele colorate cu tot felul de desene, hai sa le zicem tribale, si astepti, 3. terasa are si etaj, poti sa urci si sa te asezi pe unul dintre   balansoarele dintre pruni si visini, sa deschizi o carte si sa astepti sa iti vina prietenii. Terasa este viu colorata. Peretii sunt pictati cu tot felul de desene ciudate, trunchiurile copacilor si bancutele sunt, de asemnea, pictate.

La orele matinale pentru iesitul la bere, de genul 18:00 ā€“ 20:00, veti gasi terasa goala, cu exceptia celor doua (uneori trei) fete simpatice de la bar. De la 21:00 in sus incepe sa se aglomereze. Se intuneca, dar se aprind luminile, care nu sunt nici prea puternice, nici prea slabe, sunt undeva intre nici prea-prea, nici foarte-foarte. In dreapta ai barul, in stanga DJ-ul cu platane si la mijloc toaleta. Asta e de tinut minte daca ai ceva beri la bord si nu te mai descurci in aglomeratie, in semiobscuritate sau galagie.

Preturile sunt de centru, adica cam 5 lei o bere sau o cola. Clientela este trendy sau cool sau cum preferati voi sa ii numiti pe cei imbracati in combinatii de Gravis, Globe, Burton, Billabong, Adio, Osiris, cu Puma, Nike, Adidas si tot felul de accesorii. Muzica e pe masura: dā€™nā€™b, electro pop, electroclash, breakbeat, electro house etc.

Propaganda

Str. Serban Voda, Nr. 86.
Tel: 335 88 34; 0788 349 424
4 comentarii

Terasa: Propaganda
Anoula
#1 -

Dorian Grey

Obisnuiam sa merg in Propaganda pe vremea liceului, adica acum muuuuuuult timp ;) intodeauna mi-a placut atmosfera, insa ultima oara acum vreun an si ceva muzica era prea tare pentru gustul meu si pentru felul terasei, oricum trecand peste asta balansoarele raman ca si piesa de rezistenta.

Terasa: Propaganda
o curiozitate
#2 -

si domnul gruia cum se imbraca, ne-ar interesa sa stim? usor deranjanta etichetarea, mai.

Terasa: Propaganda
dragosh_r0ck
#3 -

completare

ca sa stai in balansoar la etaj trebuie sa consumi de minim 50RON

Terasa: Propaganda
raluca
#4 -

fdl

la cat se deschide?

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera