Terasa: Lime Place

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Miercuri seara spre noapte ma plimbam pe Calea Victoriei. M-am oprit la semafor. De cealalta parte a bulevardului se oprise si Jean-Lorin Sterian. I-am facut semn cu mana si, dupa ce el mi-a strigat nu bat pana acolo, a traversat. Venea de la MTR de la o proiectie de documentare. L-am invitat la o bere la terasa pe care trebuia sa o vizitez, a acceptat si ne-am indreptat spre locul cu pricina.

Lime Place

Am ajuns in Lime Place cand din meciul Steaua-Bate Borisov (2-0) mai ramasesera doar cateva minute. Terasa era plina, dar am avut noroc si am mai gasit cateva scaune si o masuta libere. Ne-am asezat si am asteptat sa se termine meciul. Am fost bucurosi ca Steaua a ajuns in Champions League. Pe bune! Si pe fetele noastre se largeau niste zambete. Eu unul bausem vreo patru beri toata ziua. Urmatoarele aveau sa imi puna capac.

Lime Place

Am comandat niste Stejar si niste Ursus. Am urmarit ceva vreme comentarile in legatura cu meciul. Pe sport.ro aparuse Radu Paraschivescu si ne-am amuzat urmarindu-l. Nu ca ar fi spus ceva aiurea sau amuzant, ci pur si simplu pentru ca era Radu Paraschivescu pe un post de sport. Sicer sa fiu nici nu am auzit ce a zis omul, dar parea interesant, ceva de genul Steaua merita sa fie in Champions League; Hagi e un om mare, cu totii stim asta, ne-a demonstrat-o si in seara asta si suntem siguri ca va face o figura buna si pe stadioanele din Europa.

Oricum, agitatia in legatura cu meciul s-a terminat repede si noi am putut sa vorbim in continuare despre ale noastre... despre filme, reviste si muzica, despre antopologie si cafeaua pe care o vom bea sambata la Novotel etc. Noi am stat pana ceva mai tarziu si locul se golea vazand cu ochii (cu ce altceva).

Berile baute m-au trimis la toaleta unde am luat si camera cu mine - foarte curat si igienic. Cand m-am intors la masa, Lorin mai era cam singurul client al terasei. M-a simtit vinovat. Dar mi-a trecut foarte repede. Ramasesem, intr-adevar, singurii consumatori, dar, la naiba, nu voiam sa punem punct acetei nopti. Si de ce am fi facut-o, ne simteam foarte bine la Lime Place. Am mai comandat o bere si am continuat sa vorbim despre filme, despre Dupa ea si despre Running with Scissors si etc.

Preturile au fost ok, le puteti vedea si in galerie, am fotografiat meniul, insa programul care zicea ceva de genul 10:00 - 02:00 ne ingrijora. Am achitat si am plecat. Am mai mers pe jos destul de mult, pana la Cismigiu, iar de acolo am luat un taxi.

A doua zi m-am intors si am mai facut cateva fotografii mai luminoase. Chelneritele au foat foarte amabile si dragute si astfel galeria noastra va poate oferii mai multe imagini care, dupa cum bine stiti, fac mai mult decat 1000 de cuvinte.

Lime Place

Cu siguranta vom reveni in Lime Place, atata timp cat ramane la fel de aerisit si ascuns.

Lime Place

Lime Place

Str. Dionisie Lupu, nr. 61 

Mai multe fotografii in galerie
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera