Terasa: Garden Caffe

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
In peregrinarile sale pe meleaguri urbane, metropotamul zareste o terasa. Da scurt din coada, se aseaza in pozitie de atac si navaleste. Si... nu-l baga nimeni in seama. Chelnerul e ocupat sa stearga laptele varsat sub o masa, dupa care nu plange totusi nimeni.

Usor agasat de caldura si de indiferenta chelnerului in blugi decolorati in jumatatea sa mai buna si freza cu suvite perhidrolate (pe cealalta jumatate), metropotamul se muta inauntru.

Mult mai bine, din punct de vedere caloric. Temperatura e suportabila, dar din pacate muzica e cam pop-electronica. Chelnerul pastreaza aceeasi indiferenta, noroc ca am gasit meniul pe masa si ca ne-am hotarat sa fim zen, ca sa nu ne dea adrenalina in clocot.

Inghetata si cafeaua sunt omniprezente. La fel si chicotelile pustimii de la Scoala Centrala de alaturi, dar lor nu le puteam comanda din pacate nimic.

Caffe frappe Avalanche suna bine. 15,3 lei, in pahar 'elegant' de duzina, fara gheata, cu o scursura ornamentala de ciocolata, care arata mult mai bine in meniu.

Frunzarind meniul, vedem preturi cam mari: Guinness 19 lei, inghetata graviteaza in zona 15-21 lei, dar arata fantezist si are fel de fel de fructe, ciocolate, umbrele si alte asortari, cafelele sunt 9-10 lei, iar sucul de portocale la fel.

Ambientul e fain, clasic (muzica aia electronica suna totusi ca un nuc intreg in perete. Hopa, a aparut si Bob Sinclar), perdelele albe in falduri si draperii subtiri maron, asortate frumos cu mobilierul (fotolii cupa bej si mese de gradina din lemn), cu cateva plante exotice. Placut.

Garden Caffe este in Parcul Icoanei, vizavi de teatrul Bulandra.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera