Terasa: Friends

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Vizitez in mod constant, de cel putin 3-4 ori pe saptamana, cartierul Militari (aka cartierul Minunat) cunoscut mai ales pentru "obiective turistice" de genul: CORA Militari, Sir, Bingo-BGS, liceul T.V.(Tudor Vladimirescu), piata Veteranilor si Gorjului, autobuzul 336, Mega Image si Carrefour. Pentru a scapa intr-o oarecare masura de trafic iau tramvaiul 41 si cobor la Lujerului. Daca e noapte si picioarele ma imping la o plimbare prin cartier imi infig iPodul in timpane si ascult Decalog a lui Vexx (...cand iti depasesti parcela ta autohtona/ si treci pe lang-un grup de baieti care stau pe zona/ sa nu te uiti speriat si vei avea o sansa-n minus/ sa-ti iei pe dupa cap o mare sticla de Gambrinus...) care, de cele mai multe ori, in unele zone, se potriveste cu peisajul.

Friends

Oricum, cartierul Militari este plin de terase si vara se poate spune ca exista si o viata de noapte "infatigabila". Am vizitat si noi una pe care am observat-o din 41 cand inca se lucra la ea. Deschisa de curand, peste drum de Sir, plasata intre Restaurantul Casa Verde si fast food-ul La Pasaj, terasa Friends este diferita de restul teraselor de cartier, nu mai exista acea discrepanta intre masinile parcate in fata si aspectul de bodega al locului respectiv.

Friends

Construita din lemn si panza, cu masute tot din lemn (nu din plastic sau fier forjat) si scaune confortabile, in genul celor de regizor, are un aspect placut si iese destul de usor in evidenta. Iti da impresia unei terase de centru. Este dotata cu un ecran imens pe care se pot urmarii meciurile de fotbal (live sau reluari).

Friends

Preturile sunt destul de ridicate. O Stella la sticla costa 6.5 RON, o Silva 4.5 RON, iar la draft un Ciuc 4 RON. Cocktail-urile (Blue Lagoon, Mojito, Caipirinna) costa toate 12.5 RON si, in caz ca vreti sa mergeti intr-o dimineata sa beti o cafea in cartier, trebuie sa scoateti din buzunar 8 RON pentru un espresso dublu sau 4.5 RON pentru unul scurt. Se mai serveste si pizza cu preturi intre 11.5 RON (Margherita) si 18 RON (Prosciutto parma e gorgonzola).

Terasa e perfecta pentru vizionarea unui meci de fotbal impreuna cu un grup de prieteni, insa servirea cam lasa de dorit, trebuie sa te agiti destul de mult dupa chelneri, iar muzica e data foarte tare pentru a acoperii zgomotul tramvaielor si al masinilor.

Friends

Friends

In rest, atmosfera e placuta si e o aparitie bine venita in peisaj.       

Friends
Strada Virtutii nr. 2
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera