Terasa: Fabrica

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Pe la sfarsitul lunii mai, Fabrica si-a deschis terasa. Si se pare ca cei din Fabrica au o cu totul alta notiune despre cum ar trebui sa arate o terasa, pentru ca nu este vorba de un simplu spatiu cu niste masute si scaune sub cerul liber, ci un adevarat summer resort cu video games lounge, gunshop&airsoft shooting range, salon de tatuaje, magazin de haine, zona cu foosball si biliard, scena de concerte (pe care au urcat deja destul de multe nume), spatiu de joaca pentru copii, iar pe viitor (cireasa de pe tort) si un indoor skate park (la care se lucreaza de zor) si multe alte surprize.

Daca treci prin zona, terasa cu aspect de "orasel al copiilor urbani" n-are cum sa nu-ti atraga atentia si sa nu-ti smulga un "Wow!". Cladirile unde inainte isi aveau birourile sefii de sectie si inginerii sunt acum decorate cu graffitiuri si tot felul de instalatii colorate, iar in interiorul lor nu se intocmesc rapoarte, ci se fac tatuaje si piercinguri, se incing sesiuni de video gaming si se trage la tir cu armele de airsoft. 

Pe terasa se poate sta fie pe locurile de sub cerul liber (dar protejate partial de soare si de ploaie printr-un fel de cortina) si de unde se poate vedea mult mai bine actiunea de pe scena (atunci cand sunt concerte sau alte evenimente sau cand se proiecteaza meciurile importante de fotbal) sau pe locurile mai confortabile din zona de lounge de langa bar, ceva mai ferite de toropeala de afara sau de ploaie. Terasa este doatata si cu un sistem de racire prin vapori de apa, deci oriunde veti sta, nu veti fi ocoliti de racoare.

Terasa Fabrica Terasa Fabrica

Pentru ca am venit in mijlocul zilei, terasa era aproape pustie, insa, la o a doua vizita dupa lasarea serii, locurile de pe terasa se ocupasera aproape in intregime. Preturile sunt mici, berea are preturi cuprinse intre 5 si 13 lei, sucurile costa intre 5 si 6 lei, cafeaua are si ea preturi cuprinse tot intre 5 si 14 lei, iar o limonada costa 10 lei.

Daca vi se face foame, in meniu exista si cateva feluri de mancare care sa va sature: pizza 12-14 lei, salate 8-12 lei, hot dog 2,5 lei, inghetata 9 lei.

Terasa Fabrica Terasa Fabrica Terasa Fabrica Terasa Fabrica
Terasa Fabrica Terasa Fabrica

Pe langa atmosfera relaxata si urbana pe care o veti gasi pe terasa la Fabrica, intretinuta si de muzica alternativa din surdina, exista destule motive pentru care o seara petrecuta aici sa nu poate fi niciodata plictisitoare (le gasiti in spatiile special amenajate, enumerate mai sus, din jurul terasei). Iar despre senzatia de "oras in oras", cu care pleci dupa o noapte/zi petrecuta aici, nu se poate spune ca o poti avea in prea multe locuri din Bucuresti.

Pentru toti cei care au preocupari si pasiuni ce au legatura cu muzica alternativa, sporturile extreme sau cultura urbana (dar si pentru cei care vor sa petreaca o seara pe o terasa "altfel"), terasa Fabrica este de bifat. 

Mai multe poze pe 100eyes


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera