Terasa Cismigiu, Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Pentru ca a venit toamna si zilele frumoase de stat la terasa au inceput sa fie numarate, ne-am gandit ca n-ar strica sa va facem cunostinta cu inca o terasa, mai ales ca se afla intr-unul dintre cele mai frumoase parcuri din capitala: Cismigiu. Terasa se afla pe malul lacului, langa debarcader si poarta numele parcului in care se afla: Terasa Cismigiu.

Nu este o terasa foarte incapatoare, iar in week-end-uri este destul de aglomerata, fiind cautata mai ales pentru privelistea frumoasa la lac si pentru curcubeul care apare in zilele insorite deasupra fantanii din mijlocul lacului. 

Terasa Cismigiu Terasa Cismigiu

Preturile nu sunt foarte mari, avand in vedere ca este o terasa asezata fix in inima capitalei. O cafea/ceai costa 7 lei, berea are si ea preturi cuprinse intre 7 - 8 lei. Va mai puteti racori cu o limonada "Cismigiu" (cea din poza) - 14 lei, cu milshakeuri 16 lei sau inghetate cu preturi intre 16 si 26 lei.

Clientela este destul de diversificata, de la liceeni, la cupluri de varsta a treia, pentru ca terasa ii atrage pe multi dintre cei care ies la o plimbare in parc, fara discriminare. De asemenea, o iesire aici se poate continua de cele mai multe ori cu o plimbare cu barca, avand in vedere ca la o aruncatura de bat se afla debracaderul de unde puteti inchiria o barcuta cu 10 - 15 lei.

Atmosfera este destul de chill, cu muzica data in surdina - desi, pentru cei cu gusturi mai pretentioase in materie de muzica, ce se aude din boxe (hituri mainstream) s-ar putea sa nu fie o incantare prea mare.

Terasa Cismigiu Terasa Cismigiu

Serviciile sunt decente, in functie si de chelnerii de care aveti noroc: unii sunt amabili si zambitori, dar exista si cativa pe fata carora se citeste plictiseala.

Terasa Cismigiu se lauda si ca ar fi "cea mai veche gradina publica din Bucuresti", asa ca si acest aspect i-ar putea face pe multi sa-si doreasca sa bifeze acest loc, chiar daca totul este renovat intr-o asemenea masura incat nu se pastreaza niciun detaliu care sa-ti sugereze acest lucru.

De incercat pentru cei care vor sa bea un suc/bere pe malul Cismigiului, intr-o amtosfera linistita. Sfatul nostru ar fi sa incercati sa prindeti o masa cat mai aproape de lac, de unde privelistea este foarte frumoasa, altfel terasa este ca oricare alta din centru.


6 comentarii

Terasa Cismigiu, Bucuresti
gusteau
#1 -

Terasa

Am fost in 2010 pe acolo...mergeam cu bicicleta pana in Cismigu si era foarte OK. Locul e cam stramt, risti cateodata sa stai cu necunoscuti la masa:) servirea era cam inceata la vremea respective. Merita sa incercati.

Terasa Cismigiu, Bucuresti
johjodan
#2 -

parcuri si gradini

In parcuri nu trebie sa existe carciumi. Doar chioscuri cu bauturi nealcolice, sendvisuri si dulciuri. Nu trebuie sa existe muzica afara de aceea de fanfara in chioscul fanfarei in fiecare Duminica. Parcul trebuie sa fie oaza de natura curata din mijlocul puturoaselor orase, un refugiu sanitar pentru oamenii care cauta linistea si curatenia naturii, satui de dejectiile umanoide intalnite la tot pasul, plus televizor.

Terasa Cismigiu, Bucuresti
Elena Alexei
#3 -

Terasa Cismigiu

Foarte frumos ,domnul cel blond cred ca se numeste Laurentiu (sef) ,ne-a acomodat repede ,desi eram un grup de 14 persoane am fost serviti elegant ,totul foarte proaspat ,excelent ,o sa ne mai ducem .

Terasa Cismigiu, Bucuresti
Dan Marinescu
#4 -

Terasa Cismigiu

In 2013 am fost cu niste colegi din Canada la Terasa Cismigiu ,m-am simtit asa de bine si am fost asa de mindru cind colegii mei nu mai conteneau cu wow ,wow ,jusuri de fructe extrase pe moment ,inghetata italiana artigianala ,tot felul de bauturi exotice ,si……ce fete frumoase ,cred ca cei din Canada au multe de invatat de la romani .

Terasa Cismigiu, Bucuresti
Alexandra
#5 -

Terasa Cismigiu

Place la terasa ,very nice ,mai vine inapoi

Terasa Cismigiu, Bucuresti
Daniela
#6 -

Terasa Gradina Cismigiu

Terasa Cismigiu este un loc foarte placut ,animat dar totusi discret ,decent ,inghetata e divina ,serviciul impecabil ,ospatarul care ne-a servit ,Valentin ,adevarat profesional

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera