Terasa, Bucuresti - Storage Room

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Prin tot Centrul Vechi ponosit si obosit, de ceva timp a aparut o pata de culoare in buricul targului: terasa cu scaune colorate Storage Room care ne-a trezit rapid interesul. Curiosi din fire, am facut o vizita in depozitul cu nuante optimiste de pe Smardan.

Storage Room este un loc cu un design funky fresh, o terasa care sparge monotonia peisajului din zona, dar cam atat. La capitolul servire, atmosfera si alte ingrediente esentiale unui bar sta destul de prost. Conceptul artistic din spatele cafenelei, un depozit colorat in care chelnerii sunt imbracati in salopete de lucru, este foarte interesant, dar cam esuat la nivel de executie.

Storage Room Storage Room

Desi pe Facebook se prezenta ca o cafenea-restaurant, cand am ajuns si am intrebat daca servesc si mancare am fost intampinati cu tacere, ridicari din umeri si cateva secunde pentru a rezolva enigma. Intr-un final am aflat ca serveau si mancare, mai precis doar pizza si salate.

Ne-am rezumat la 4 tipuri de salate, dar nu inainte de face cunostinta cu o chelnerita fara chef de munca si de a schita macar un zambet sau un gest de politete. A venit, a luat comanda, fara un "buna ziua", "va rog" sau "multumesc". In aceeasi apatie, trasatura caracteristica multor chelneri, ne-a adus si bauturile si dupa o lunga asteptare si salatele. A durat ceva pana sa ne vina comanda pentru ca cei de la Storage Room nu au bucatarie proprie si importa bucatele din alta parte, salatele noastre facand o calatorie prin praful din Centrul Vechi ca sa ajunga la noi.

Storage Room Storage Room

Si la capitolul mancare avem niste plangeri: salata Parma (18 lei) cu prosciutto nu avea si pepenele promis in meniu (probabil s-a pierdut pe drum), salata cu pui afumat (18 lei) nu avea chiar pui ci era acel mezel banal din supermarket, o chestie cauciucata cu gust de pui. Salata cu ton (18 lei) a fost chiar buna, dar nu ne-am atins si de ou pentru ca ni s-a parut ca avea un miros ciudat. Portiile erau destul de consistente si ce ne-a placut a fost ca au venit si cu 2 felii de focaccia. Per total, salatele pentru care am asteptat destul de mult au fost bune cu micile reclamatii mentionate la inceput.

Preturile sunt cele cu care ne-a obisnuit dragul nostru Centru Istoric, racoritoarele si berile in jur de 7 lei, limonada 13 lei, salatele 18 lei si tot asa.

Storage Room Storage Room Storage Room

Din seria lamentatiilor, trebuie sa va spunem ca muzica a fost o tortura pentru urechile noastre cat am stat acolo. In afara de o singura piesa de la Nicolas Jaar, in rest am fost tratati cu muzica romaneasca, piese ultra comerciale de un house dance nedemn de pranz si nedemn in general. 

Storage Room Storage Room Storage Room

Storage Room nu e deloc genul nostru de loc, pacat ca arata asa simpatic si ca au adus un concept dragut in Centrul Vechi daca se dezic de la restul. Noi nu credem ca o sa revenim prea curand pe aici. 

Voi ati fost aici, cum vi se pare?
7 comentarii

Terasa, Bucuresti - Storage Room
Andreea
#1 -

Comentariu nou

Oribile scaune.... ok, sunt colorate si ideea e buna, dar in esenta sunt doar niste scaune de plastic cum se gasesc pe la terasele proaste de la mare. Groaznic!
Chiar treceam zilele tercute pe Smardan si am vazut o domnisoara care se plimba cu niste farfurii cu salate printre mese, banuiesc ca la Storage Room mergea. Daca imbunataesc serviciile, isi fac bucatarie si schimba scaunele, s-ar ptuea chiar sa ii vizitez, ca de aratat arata dragut.

Terasa, Bucuresti - Storage Room
maxy
#2 -

Comentariu nou

Nu stiu de ce va asteptati sa gasiti pui in salata aceea. Asa se numeste mezelul, "pui afumat", si nu exista decat sub forma asta oribila!

Salata cu prosciutto in schimb nu arata prea rau. Pacat ca au uitat sa curete maslinele.

Terasa, Bucuresti - Storage Room
cipi
#3 -

o alta bomba in centru

A mai aparut o bomba in centru, plina de manelisti si impatimiti de house. Dupa ce mancarea este adusa juma de strada prin praf, oare ce pretentii de gust sa mai ai?? poate nu stiati dar mancarea vine din capatul celalalt al strazii si este acoperita de topping-ul specific zonei :praful!!

Terasa, Bucuresti - Storage Room
cetateni  torturati
#4 -

cum respectati voi linistea publica ?

de curand sa definitivat legea care va obliga sa respectati linistea publica mai ales pe timpul nopti cum va permiteti voi sa terorizati locatari din smardan 18 si nu numai aproape in fiecare noapte adunand scursurile orasului si dand muzica atat de tare {sunteti un club al surzilor }va imbogatiti pe nervi neodihna si stesul copiilor,btranilor bonlavi si a noastra a celor care a doua zi trebuie sa ajungem la servciu.cihar nu mai aveti ratiunea ca traiti in oras? si nu in peseri sa faceti doar ce va place.domnilor ca asociatie de propietari din bun simt VA AVERTIZAM SA INCETATI CAT MAI URGENT POSIBIL SA MAI DERANJATI FONIC ACASTA ZONA De fpt am hotarat in consiliu sa sesizam politia, primaria,presa,oficiile si institutiile de control finananciar si ale drepturilor omului mergand pana la a cere DESFIINTAREA LOCTIEI VOASTRE Cat si a celor-lalte birturi si cafenele care nu ne respecta linistea si legea revizuitiva comportamentul pana nu o sa regretati nu facem un secret ca am adunat destule probe sonore, vizuale si chear de cmportament ,al vostru si al clientilor vostri care ne terorizeza in fiecare noapte{sa va mai zicem de trficul cu droguri pe care il incurajati? ori cum toate astea intr-o zi cat de curand vor fi puse la dispozitia celor in drept in fata lui dumnezeu noi ne-am facut datoriia VAM AVERTIZAT ;

Terasa, Bucuresti - Storage Room
adi
#5 -

bataita

este locul perfect,daca cauti bataie,am ajuns la acesta concluzie dupa ce am ajuns din acesta bomba direct la municipal,si sa nu credeti ca eram singur astia au gorile mai multe la la inter am luat bataita si noi clienti bombei si trecatori care intervenise sa ne ajute,evitati asemenea locatii eu nu inteleg ce face politia in centrul vechi al bucurestiului prostitutie,droguri si tot felul de persoane dubiose si certate cu legea.

Terasa, Bucuresti - Storage Room
Nicos
#6 -

Hmmmmm......

Scaunele sunt din LEMN........asta ptr tine,Andreea. Mâncarea este adusă de la Freddo care este vis-a-vis.
Adita , dacă ai luat bătaie .......sunt sigur ca nu de cuminte .....

Terasa, Bucuresti - Storage Room
guest
#7 -

Benzophenone
Benzophenone - Alfa Chemistry is an expert in surface modification. We develop and produce surface chemistry technologies to modify various surfaces, such as metals, glasses, and polymers. Our solutions include hydrophobic treatment, oleophobic treatment, waterproof, hydrophilic treatment, anti-fingerprint, and adhesion promotion. These treatments are thin, easy to apply, safe and non-toxic, and provide green options.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera