Terasa Baraka - locul frumos din Herastrau unde timpul parca sta in loc

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nu este prima oara cand va povestim despre Terasa Baraka din Herastrau - cea dintai cronica a fost in 2006 (atunci cand s-a deschis), iar apoi a urmat cea din 2008, insa, pentru ca locul a ramas pe pozitii si este la fel de frumos, ne-am gandit ca trebuie sa-l readucem in atentia voastra si in 2013.

Terasa Baraka este pozitionata la intrarea Charles de Gaulle, langa Skate Park-ul din Herastrau, si de cum o s-o vedeti o sa vreti sa va asezati intr-unul dintre fotoliile confortabile (pong) ale acesteia sau intr-un balansoar.

Terasa Baraka 2013 Terasa Baraka 2013

Terasa Baraka 2013 Terasa Baraka 2013

Atmosfera este una foarte relaxata si boema, mai ales daca ajungeti la primele ore ale diminetii - puteti sa beti un fresh de portocale (10 lei) facut sub ochii vostri, o cafea buna sau o limonada cu piure de zmeura (10 lei), in timp ce va uitati la pustii din Skate Park, lucrati pe laptop, va bucurati de o carte sau o iesire cu prietenii.

Pe seara, terasa incepe sa se aglomereze, insa feeling-ul este unul pozitiv, mai ales ca aici o sa intalniti oameni relaxati, veniti sa se simta bine si sa fuga de terasele aglomerate din centrul Bucurestiului.

Terasa Baraka 2013 Terasa Baraka 2013

Cei de la Radio GrooveOn asigura fondul muzical, iar in week-end, Baraka gazduieste tot felul de artisti de muzica electronica si petreceri pentru cei pasionati de acest gen. Insa, sa nu va mire daca o sa vedeti aici si concerte de jazz, diferite worshop-uri, piese de teatru sau evenimente (si noi ne-am serbat de 1 Iunie tot aici).

In serile de vineri sau sambata, o sa aveti senzatia ca sunteti in Vama Veche (numai ca nu veti auzi valurile) - cei prezenti socializeaza intre ei, se simt bine, danseaza si veti simti good vibes all the way.

Terasa Baraka 2013 Terasa Baraka 2013

Terasa Baraka 2013 Terasa Baraka 2013

Ne place foarte tare design-ul terasei - cu fotolii confortabile, balansoare, canapele comode (toate gri) si masute din lemn, pe care sunt asezate vaze cu trandafiri proaspeti. Un alt detaliu foarte simpatic si care ne-a atras atentia sunt casutele colorate pentru pasari, asezate pe stalpii care sustin terasa.

Mai mult, preturile sunt super decente - o bere la draft este 7-8 lei, Grolsch-ul la sticla e 9 lei, un suc e 6, iar long drink-urile sunt intre 15-18 lei.

Terasa Baraka 2013 Terasa Baraka 2013

Terasa Baraka 2013 Terasa Baraka 2013

Per total, noi va recomandam cu drag sa mergeti la Baraka si sa va bucurati de o terasa misto lipsita de tumultul Centrului Vechi.

Abia asteptam sa aflam si de la voi cum vi se pare acest loc, in care timpul parca sta in loc.

Vedeti mai multe fotografii aici

Terasa Baraka 2013 Terasa Baraka 2013

Terasa Baraka 2013 Terasa Baraka 2013

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera