Terasa Baraka

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
O terasa care este acuzata des ca ar fi too cool for school si unde nu merita sa mergi, ca e plin de fite. Ok, daca Terasa Baraka se afla in Herastrau, asta nu inseamna ca este loc de fite. Si daca e langa Skate Park nu inseamna ca este prea cool. Cumva s-a creat o imagine gresita in mintea unora, desi nu este cazul.

Terasa Baraka este o terasa deschisa acum 2 ani si inca de la inceput a fost altfel. Are un design diferit, avea scaune pong de dinainte ca Ikea sa apara in vietile noastre si acolo se asculta preponderent muzica electronica si au seri in care DJ mai mult sau mai putin cunoscuti vin si mixeaza.

baraka

baraka

Este un loc unde vii si lasi timpul sa treaca pe langa tine. Te relaxezi intr-un balansoar si te uiti la broboanele de apa care se faca pe sticla de bere sau pe cutia de suc. Este locul perfect unde poti petrece timpul cu prietenii, la un suc si o bere, intr-o atmosfera linistita. Asta daca nu cumva se da vreo petrecere.

Dupa-amiaza ii poti urmari pe cei care isi incearca norocul pe rampele din skate park, fie pe role, pe skateboard sau pe bicicleta. Si nu de multe ori, vecinii de terasa sunt chiar cei la care te uitai acum zece minute. Iar seara, muzica isi schimba ritmul catre ceva mai alert, se fac proiectii si se incing discutiile pe la toate mesele.

Preturile sunt cele practicate de orice bar si terasa decenta din oras, bere la draft 4,5 lei, Ursus la sticla este 6 lei, cocktails si long drinks incepand cu 10 lei si sucurile sunt 5-6 lei. Si mai nou, daca nu te poti multumi cu alune si chipsuri, poti comanda mancare de la El Perro.

Adevarat ca daca nu esti un fan al muzicii electronice si preferi locurile mai colorate, Terasa Baraka nu va fi locul preferat pentru serile cu amicii. Altfel, nu exista motive pentru care sa nu profitam de zile calduroase cu seri racoroase si sa nu stam aruncati confortabil pe fotoliile si canapelele terasei.
9 comentarii

Terasa: Baraka
tZn
#1 -

urat

nu`mi place, e neprimitor

Terasa: Baraka
ghita
#2 -

telefon?

ce telefon are? ca asta:0729167627 nu e alocat -

Terasa: Baraka
Cei 4
#3 -

ba, e super!

Noi 4 recomandam

e si o familie de veverite in spate...

Terasa: Baraka
Krty
#4 -

<3

Baraka rupeeee !

Terasa: Baraka
Kristina
#5 -

N-are papica? :(

Parca localul cere pizza XD

Terasa: Baraka
yeah
#6 -

Comentariu nou

Parca localul cere pizza XD ..si niste maneleee

Terasa: Baraka
Ben Dover
#7 -

E chiar ok

am fost acum cateva zile la o petrecere acolo ...ok si lumea si muzica chiar marfa pt buc.

Note: Nu recomand bamboo-istilor!

Terasa: Baraka
cc
#8 -

cercetati

e foarte ok locul dar e "poang" nu pong...... succes.

Terasa: Baraka
Miki Mihaela
#9 -

@baracur

TarfeSiDrogati, preturi de 3 ori mai scumpe decat oriunde si taranime infecta ajunsa pe val in bucuresti

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera