Terasa Acuarela, un colt boem si colorat, printre casele de pe Polona

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

V-am povestit despre Acuarela, bistro-ul de arte din mansarda Galeriei Imbold, situat pe strada Polona la numarul 40 si cat de mult ne-a placut sa descoperim un nou loc marfa in Bucuresti.

De fapt, am fost complet dati pe spate de camerele frumos amenajate, design-ul original, servirea placuta, dar si de W.C - probabil cel mai misto veceu din Bucuresti :)

Acuarela terasa Acuarela terasa

Asadar, cum afara s-a incalzit si tot ce ne dorim este sa scapam mai repede de la job-uri si sa ne bucuram de o bere rece sau o limonada la o teresa frumoasa, nu am putut sa nu trecem si pe la terasa Acuarela.

Trebuie sa recunoastem ca ne-a placut din prima si am avut sentimentul ca am intrat intr-un spatiu colorat si incarcat de energie pozitiva.

Acuarela terasa Acuarela terasa

Am fost placut impresionati de floricelele asezate pe mesele din lemn, statuile din aluminiu si numarul mare de biciclete de la poarta - semn ca bucurestenii au renuntat la confortul masinilor si au adoptat o viata mai sanatoasa.

Deasupra terasei sunt puse multe umbrele colorate, de unde si nota optimista, dar si boema, a locului.

Acuarela terasa Acuarela terasa

Cum bistroul din interiorul Galeriei Imbold este situat intr-o casa veche, si terasa este amplasata intre case darapanate si de demult. Insa, tocmai acest lucru ii da un aer aparte, mai ales ca pe pereti sunt asezate picturi mari, colorate, dar si rame de tablouri si usi.

La terasa Acuarela, veti descoperi tot felul de elemente micute si simpatice care o sa va amuze si o sa va faca de zambiti (vezi broscuta pe care scrie Thank You, asezata langa o mare scrumiera).

Acuarela terasa Acuarela terasa

Intreg locul are un farmec aparte, lumea care vine este super ok, la fel si servirea.

In ceea ce priveste preturile, un ceai costa 8 lei, zaharul si the cookie sunt din partea casei; un espresso sau un ristretto costa 7 lei, un caffe latte/latte macchiato 8 lei, un cappuccino 9 lei; gasiti si cacao cu lapte la 8 lei, ciocolata calda la 10 si bere de ghimbir la 8 lei.

Acuarela terasa Acuarela terasa

La capitolul alcool, Grolsch costa 9 lei, Guiness 13, vinul artistului la pahar 7 lei, Aperol spritz la 14 lei si multe altele (gasiti meniul complet in galerie).

Acuarela terasa Acuarela terasa

Terasa Acuarela e un loc foarte frumos, numai bun de iesit cu prietenii, in care mai mult ca sigur o sa va simtiti bine si nu o sa mai vreti sa plecati :)

Acuarela terasa Acuarela terasa

Ah, si nu uitati - pana pe 24 mai, Galeria Imbold gazduieste expozitia Bucuresti Optimixed, unde veti avea sansa sa vedeti fotografii realizate de Igu (Bucuresti Optimist) prelucrate de 12 artisti ilustratori.

Acuarela terasa Acuarela terasa

Asadar, la Acuarela se intampla numai lucruri minunate, asa ca nu aveti cum sa nu treceti si voi sa va bucurati de acest loc unic. Voi ce ziceti?

Vedeti mai multe poze aici

1 comentariu

Terasa Acuarela, un colt boem si colorat, printre casele de pe Polona
Roxana
#1 -

Comentariu nou

Acum preturile sunt cam cu 1 leu mai mari (cel putin la berea cu ghimbir si vinul artistului, care e un vin foarte ok la 8 lei paharul). Mai au quiche extrem de buna la 12 lei, satioasa, care merita incercata. Si tortul de ciocolata cu visine la 13 lei e genial si mare. De revenit acolo. P.S. Baia chiar e interesanta :)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera