Seara de chill out in Opium, bar & club

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Aseara era o seara rece de decembrie, care contrazicea din toti fulgii regula nescrisa a incalzirii globale cum ca in februarie ar trebui deja sa fie primavara. Rataceam prin crivat, ma taram prin zloata, vantul sufla rece si daca as fi avut rani ca fiul mumei lui Stefan cel Mare, m-ar fi durut cu siguranta.

opium

Cu ochii lipiti de promoroaca si de rimelul non-snowproof, pe la Foisorul de Foc simt ca ma ia de nas o adiere blanda (ca in desene animate) si plutesc pe ea prin urgia acvilonului pana pe strada Horei, bis. Cinci bis. La Opium, adica.

Intru ca Mos Craciun si raman ca Scufita Rosie cand l-a gasit pe lup in pijamaua bunica-sii - e plin de femei goale pe aici. Una e-n lanturi, alta se prelinge pe un perete, alta, rotunjita foarte generos, sta intinsa deasupra barului. Oare am ajuns in Xanadu? Uite si un barbat, tot gol. Kubla Khan, tu esti?

Dupa ce ti se obisnuiesc ochii arsi de zapada de afara cu intunericul dinauntru, incepi sa dibuiesti forme. Doamna in lanturi e o statuie. Doamna de pe bar e un tablou. Domnul gol e pe bune (glumesc :-).

opium

Decorul e usor etichetabil drept kitchos, dar intr-un stil suprarealist care te relaxeaza. Fotolii rosii, lumanari, oglinzi, vopseluri scorojite artistic pe lemnarie, mult rosu. Deasupra canapelei pe care ma topesc atarna un trunchi apolinic. Nu prea dotat, dar de curiozitate, pun mana. E de metal. Sper doar ca e tintuit prometeic pe zidul ala.

opium

Fara peripetii cu manechinele de pe pereti, am petrecut o seara foarte chill in Opium. Chill adica era cam racoare :) Asta am dres-o cu un vin fiert si am revenit la chill out. Muzica era la inceput jazzy-bluesy, apoi s-a transformat intr-un fel de Buddha Bar African Sounds. Placut.

opium

Intr-o vizita la toaleta (news flash: inventia numarul 1 a mileniului trecut e apa calda. Sa o folosim!) am descoperit de ce mi se parea din cand in cand ca stau pe o toba africana - jos era club. Fara scandal mare (sus chiar nu se auzea muzica, dar vibra putin podeaua), cu seri de karaoke joia si cu planuri de African beats vinerea.

opium

Nefiind genul clubbing, m-am intors in raiul Dali-st de sus si am frunzarit putin si meniul: mai intai etaloanele de masurare a preturilor, apa si berea - prima 5, a doua de la 9 in sus. Ceaiuri si cafele intre 6 si 18 lei, vinul fiert 9 lei. Cocktailuri si long drinks 15-20, alcoolicele tari la fel. Exista si un meniu pentru trabucuri, por los trabuccionados: Mojo, Vaqueros si Antonia Santos (15-55 lei).


PS. Am intrebat daca au opiu. Poate intr-o viata viitoare. Multumiti-va cu o narghilea obisnuita (20 lei).
Opium Studio
Str. Horei, Nr. 5 bis
Rezervari: 0727 06 2001
3 comentarii

Seara de chill out in Opium, bar & club
Iulian
#1 -

Va multzumim

Din pacate, nota maxima era 5. Daca maxima era 10, tot 11 ash fi dat. Foarte frumos ... BRAVO ! Va Multzumim.

Seara de chill out in Opium, bar & club
Yusnia Mustafa
#2 -

despre

Cea mai mare ghena care am vazut-o in viata mea...praf copii, praf nu va duceti..mai bine stati intr-o pubela.

Seara de chill out in Opium, bar & club
ktalin
#3 -

esti o terminata!!!!

dupa cum te cheama chiar cred ca tu te-ai nascut intr-o pupela iar parintii dai sint din cei cu fuste si fete acoperite ,pt cultura ta in acest loc vin persoane f educate care apreciaza aceasta locatie de peste 10 ani perioada cin cred ca te jucai prin praf in curte asa ca mai termina cu timpeniile...

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera