Samsara Chill-Out & Tea House - Ceainarie, Cluj

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Samsara Chill-Out & Tea House este unul dintre acele locuri care te fascineaza chiar dinainte de-al vizita. Auzisem de el de la prieteni si-l vazusem si-n poze, asa ca am stiut care va fi unul dintre locurile pe care nu le voi rata in Cluj. Am avut si noroc, pentru ca am prins aici un ultim party din aceasta vara, urmand ca pana in septembrie casa care adaposteste frumoasa ceainarie sa se inchida.

Psihedelic este cuvantul care defineste cel mai bine ceainaria, iar tripurile de aici sunt pe "rooms", nu pe "shrooms", pentru ca fiecare camera este decorata altfel si intr-un fel ce te baga in tripuri fara sa fie nevoie de substante halucinogene.

Una dintre cele mai spectaculoase camere este cea cu lampi fluorescente, in care te simti ca in spatiu, printre stele. Senzatia de aici este incredibila, un pas inauntru si totul prinde culori si forme diferite.

O alta camera este scufundata in intuneric si bucati de material ce cad din tavan formeaza un fel de baldachin haotic. Pe pereti se pot vedea schitate tot felul de plante, iar senzatia de aici este ca te afli in natura, intr-o padure tropicala. 

Samsara Chill-Out & Tea House Samsara Chill-Out & Tea House Samsara Chill-Out & Tea House Samsara Chill-Out & Tea House
Samsara Chill-Out & Tea House Samsara Chill-Out & Tea House

La efectul psihedelic contribuie destul de mult si muzica care inunda camerele si care se potriveste de minune cu locul sau oamenii de aici: psytrance, psyhedelic chillout, goa etc. Cei care se ocupa de ceainarie sunt foarte amabili, prietenosi si tot timpul zambitori - hippie in adevaratul sens al cuvantului. 

Papucii se lasa la intarea in casa, pentru ca in multe dintre camere se sta pe jos, pe perne sau bean bags. De asemnea, inauntru nu se fumeaza, decat narghilea (12 lei), asa ca vei iesi de aici mirosind nu a tutun, ci a ciocolata sau pepene galben.

Spre deosebire de majoritatea ceainariilor in care am fost, in Samsara veti gasi si bauturi alcoolice: bere (Ursus - 6 lei) si vin. Dar cel mai bine este sa incercati o narghilea si unul dintre diversele sortimente de ceaiuri din meniu (preturile sunt in functie de ceai: 12, 14 sau 18 lei/ceainic). 

Samsara Chill-Out & Tea House Samsara Chill-Out & Tea House

Samsara Chill-Out & Tea House este o ceainarie care te face sa te simti pret de-o ceasca de ceai ca Alice in Tara Minunilor. Am plecat de aici cu zambetul pe buze, ca dupa un trip frumos. Un loc ce nu trebuie ratat daca va aflati in Cluj.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera