Terasa deBufet

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cum s-a facut cald afara si s-a deschis sezonul teraselor, ne-am tot plimbat pe strada Budisteanu, uitandu-ne peste gard la numarul 10 in speranta ca vom gasi terasa deBUFET  deschisa. In mai nu era nici o miscare, nici in prima jumatate a lunii iunie, insa saptamana trecuta am gasit portile de la terasa deBufet larg deschise; locul era la fel de primitor si placut ca in anii trecuti

deBUFET
deBufet

Statuia de la intrare era tot acolo, nu si afisele cu domnisoara cu un pistol in mana, pe care scria O afacere pe cinste, si nici berea Alutus. Tot la intrare, insa inainte de a patrunde pe terasa, pe zidul din fata galeriei Una au aparut si cateva instalatii destul de interesante, cu un aer vag suprarealist si intens ludic.   

deBUFET
deBufet

deBUFET
deBufet

Atmosfera este, ca intotdeauna, relaxata. La asta contibuie din plin muzica chillout sau lounge, compania mereu interesanta de la mesele din jur, racoarea raspandita de vegetatia care inconjoara locul si barmanii prietenosi.    

deBUFET
deBufet

Berea Alutus a fost inlocuita de Silva bruna sau blonda (5 RON), care merge foarte bine cu platourile excelente cu patru feluri de mezeluri si patru feluri de branza plus multe alte legume (33 RON) din care se pot satura lejer 2-3 persoane. Mai au si cateva feluri de salate si sandvisuri, pe care inca nu le-am incercat, dar terasa abia s-a deschis si va recomandam sa treceti intr-o seara pe acolo. Daca gasiti locuri, sigur dupa 2-3 vizite o sa devina unul dintre locurile voastre preferate.  

 deBUFET
deBufet

deBUFET
deBufet

Terasa deBufet
Budisteanu, Nr. 10
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera