Restaurantul saptamanii - Harbin

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Dupa mult timp am vazut ca "la chinezi", cum il numeam eu si prietenii mei, are un nume. Numele era trecut mic pe foaie la intrare, aproape imposibil de citit seara, batut de ploaie si de vant. Aha, si cum mancarea foarte buna trebuia sa poarte un nume, acesta a fost Harbin. Am inteles.

chinezesc

Cum treci de Piata Alba Iulia, o iei pe o straduta obscura numita Paunescu Paltin, pe langa Ruby Tuesday. Ajungi la niste porti rosii chinezesti si e foarte posibil sa treci mai departe. Chiar daca te-ai prinde ca e vorba de un restaurant chinezesc, locul nu inspira deloc incredere. Prost luminat, cu un aspect nu neaparat neingrijit, dar destul de neglijent, nu-ti vine sa intri acolo de buna voie. Pe mine m-au "tarat" prieteni, cu argumentul "hai sa mananci cele mai bune chinezarii pe care le-ai mancat-o vreodata". Ei stiau de Harbin de la o chinezoaica venita in Bucuresti care, dupa ce a testat mai multe locuri, a concluzionat ca aici totul e "pe bune" si mancarea e ca la ea acasa. Nu-i de mirare, tinand cont ca patronul e chinez, bucatarul e chinez, ingredientele sunt chineze(sti). :)

chinezesc

Dupa ce ai intrat, te mai linistesti un pic. Nu-i chiar asa rau, dar nici elegant, lustruit si atent la detalii. Are cateva decoratiuni specifice, nu multe si nu foarte bine intretinute. In rest, e normal, cu mese, scaune, frigidere si bar.

Odata ce te uiti pe preturi, te ingrijorezi din nou: de ce e atat de ieftin pentru un restaurant chinezesc, oare e sigur sa mananc aici? Ei bine, este sigur... Preturile sunt cam la jumatate din preturile chinezescurilor din mall-uri, de exemplu, si cam un sfert sau o treime din preturile de la cel de la Piata Amzei. Iar mancarea e mult, dar mult mai buna, iar fitele lipsesc cu desavarsire.

 chinezesc

Meniul e imens, fiind peste o suta de feluri de mancare. Trebuie sa incepi neaparat cu o supa acra-iute. Costa 3,5 ron si este delicioasa. Nici pana acum nu am reusit sa identific tot ce este in ea, pot spune doar ca are ciuperci "urechi de lemn", soia, carne si legume. Oricum, gustul bate tot, iar la final ai lacrimi in ochi. Si de la iuteala, dar si de fericire....

Pana acum a fost simplu, acum se complica lucrurile. La Harbin poti manca diverse combinatii cu pui, de exemplu cu ananas, cu susan, cu urechi de lemn, cu bambus, cu legume in diverse feluri, un fel nedepasind 14-15 ron.

Daca sunteti vegetarieni sau tineti post, exista solutii. Noi am incercat "Deliciul lui Buddha" si ne-a placut foarte mult, sunt legume aproape crude (bambus, morcovi, ciuperci, ardei) dar facute intr-un fel special. Habar nu am cum, dar in combinatie cu putin sos de soia iti vine sa te apuci de meditatie buddhista.

Tot din categoria delicii vegetariene, va recomandam calduros vinetele cu usturoi sau cu legume. Sunt putin caramelizate, cu gust dulceag si aromat si costa 10 ron o farfurie plina ochi. Din aceeasi categorie sunt tot felul de combinatii cu legume, bambus prajit, spaghete chinezesti (cu carne sau fara), prajite in sos.

chinezi

Crevetii cu bambus (10 ron) sunt de asemenea foarte buni, la fel si fructele de mare in cala incinsa (cam 20 ron). Incercati si salata de alge cu usturoi, e foarte gustoasa si costa 9 ron.

V-am mai sugera sa incercati vita "napata" (12 ron). E vorba de carne foarte, foarte frageda, insotita de sos dulce-aromat, caruia chiar nu am reusit sa-i deslusim ingredientele. Asa ca, la fel ca si in alte cazuri, am mers pe principiul "mananca si nu cerceta". Nu am incercat ciupercile cu aroma de scoici, dar daca aveti voi curaj, asteptam cu interes parerile.

Una dintre senzatiile tari ale restaurantului e plita incinsa. Acolo poti gasi sfaraind (chiar primesti o plita incinsa, pe o... piatra) combinatii de legume, pui, vita, porc, bineinteles insotite de celebrele sosuri chinezesti. Apropo de sosuri, cu 2,5 ron poti alege intre sos de soia, sos dulce-acru si un sos iute care iti taie respiratia. Daca e China, e orez, in jur de 3 ron castronasul, simplu, cu ou, cu legume. Din categoria semi-garnitura sau un fel de antreu, incercati pachetelele de legume (6 ron). Farmecul sta atat in ingrediente, cat si combinatii si modul de preparare.

In alta ordine de idei va ecomandam sa evitati ciupercile cu legume chinezesti sau urechile de lemn cu sos. Nu ca nu ar fi ok, dar noi le-am gasit fade in comparatie cu restul.

Daca mai ajungeti la desert, banana caramelizata nu e asa banala cum pare. Puteti incerca si mar sau ananas caramelizat, dar tot bananele au ramas preferatele noastre in varianta topite, cu sos de zahar pe deasupra.

chinezi

Serviciul e ok, nu exagereaza cu politeturile si nici cu servetele albe pe brat. Cum spuneam, e un loc fara pretentii de restaurant de lux. Dupa ce mananci, parca nu mai are importanta ca locul nu corespunde chiar tuturor standardelor estetice, ca mai e o cutie de carton lasata pe hol sau ca varul s-a cam dus prin nu stiu ce colt.

O masa variaza intre 20-30 ron si efectul e garantat. Seara e recomandat sa va faceti rezervare (telefon 021 3225728) pentru ca, desi pare obscur, multa lume a aflat ca se mananca bine. Singurul regret, la final, e ca n-ai reusit sa incerci mai multe feluri. Dar de aia exista data viitoare...:)





28 comentarii

Restaurantul saptamanii - Harbin
P
#1 -

chinezi

Da, sustin parerile din articol. Am fost prima data acolo prin 2002 sau 2003. Foarte bune mancaruri. La desert cel mai mult im plac merele caramelizate :D

Cat despre local de fiecare data cand prezentam unor prieteni restaurantul le ziceam sa se abtina la comentarii despre cum arata restaurantul pana gusta mancarea. :)))

Restaurantul saptamanii - Harbin
Contele Dracula
#2 -

excelent

Mancarea este extraordinara. Locul arata intr-adevar ca dupa razboi dar rar gasesti un rest in Bucuresti cu asa mancare buna, preturi excelente, servire buna! Majoritatea patronilor de restaurante investesc f mult in cladire, mobilier, fitze gratuite iar cand vine vorba de bucatarie incep sa se zgarceasca, angajeaza personal ieftin, necalificat, insuficient si inevitabil sfarsesc in faliment sau rezistand aducand bani de acasa pt salarii. "Bucataria este inima restaurantului" fapt neinteles inca de catre patronii romani. Invatati de la chinezi, ei stiu! Nimeni nu vine la restaurant sa vorbesca cu Gigi ospatarul sau sa admire mesele si scaunele de fitze, TOTI VIN SA MANANCE. Investiti in bucatarie daca vreti bani!

Restaurantul saptamanii - Harbin
Eugen
#3 -

Mizerabil

Am avut ocazia sa vad bucataria. Este un jeg de nedescris, tipic chinezesc; bucatarii gatasc in haine de strada iar vasele in care se gateste nu cred ca au fost spalate de ceva timp. Lipicios si murdar ca in Hutong. In rest ... numai de bine !

Restaurantul saptamanii - Harbin
Meseanu'
#4 -

Eronat

Bucataria chinezeasca foloseste un aragaz special cu un robinet de apa atasat. Wok-ul in care se gateste este spalat dupa fiecare utilizare si sterilizat( wok-ul se incinge in cateva secunde sub presiunea uriasa a gazului ) Tot meniul este preparat la minut, inclusiv supele, nimic nu este pastrat de pe o zi pe alta, totul este fresh. Enjoy!

Restaurantul saptamanii - Harbin
Nelu
#5 -

mizerie

Sunt pasionat de mancarea chinezeasca. Am citit descrierea si mi-am asumat riscul de a manca acolo chiar daca ultimele comentarii nu erau prea optimiste. Din pacate nu pot decat sa confirm. Locul nu e dintre cele in care m-as mai intoarce vreodata. Am stat pe terasa. Scaune si mese de plastic. Fata de masa alba m-a convins sa merg mai departe si sa comand!
Cred ca am mancat si mai prost (la restaurantul chinezesc de langa Foisorul de Foc)! O supa cu un gust fad, in care ciupercile erau cu nisip, iar vita pe plita incinsa - o portie mica, cu ceapa prajita pana s-a ars, cu o singura bucatica de bambus in toata portia. Tot gustul era dat de sosul de soia pus probabil prea tarziu :(
Sunt multe restaurante chinezesti in Bucuresti in care se poate manca decent din toate punctele de vedere, dar nu si aici! Nu comentez preturile pentru ca pe o mancare proasta nu merita sa dai bani chiar daca sunt mai putini decat in alte parti. De remarcat faptul ca aici betisoarele (din cele mai ordinare - si strambe) se platesc separat!
In concluzie, cred ca au concediat bucatarul care i-a servit pe cei care au comentat anterior. A ramas doar mizeria...

Restaurantul saptamanii - Harbin
Valentina
#6 -

super mancarea

Sunt de acord cu tot ce s-a scris in articol. Am mancat de multe ori acolo si mi-a placut absolut tot. Sosurile sunt si ele grozave de la cel dulce-acrisor la cel de soia si sunt la un pret derizoriu. Eu am ajuns pur si simplu intamplator acolo. Stiam ca este un restaurant chinezesc in zona si vroiam sa degust mancarea chinezeasca. Dupa ce am mancat prima oara acolo, am revenit ori de cate ori doream sa mananc bine. L-am adus cu greu acolo si pe sotul meu, care avea idei preconcepute despre mancarea chinezeasca si nu vroia in ruptul capului sa intre intr-un restaurant chinezesc. Nu a avut ce face cand o prietena de-a noastra a invitat acolo. Nu uit nici acum expresia de pe fata lui, care exprima dezamagire, cand a vazut locatia in care l-am tirit. A crezut ca-l ironizam. A tacut si n-a comentat din respect pentru prietena noastra si bine a facut pentru ca imediat ce a gustat din supa de pui cu ciuperci si bambus si-a sunat cel mai bun prieten si i-a zis ceva de genul: "ce fraier esti ca nu ai ramas cu noi! Habar nu ai ce bine sa mananca aici. O sa te aduc si pe tine odata aici ca sa vezi ce mancare tare e.

Restaurantul saptamanii - Harbin
monica
#7 -

chinezi

Este super, am fost si voi mai veni. Mi-a placut toata mincarea, si, oricum, daca in bucatarie e plin de microbi, se sterilizeaza prin fierberea sau prajirea alimentelor!!! La un restaurant vin sa maninc, nu sa admir neaparat ambientul.

Restaurantul saptamanii - Harbin
Gigi Kent
#8 -

harbin

e tare rau restaurantu ... halesc combinatii de la ei de vre-o 7-8 ani. e caterinca sefu.. care e si bucatar si face cam toata treaba pe acolo... dar care e f zgarcit.. pana la urma .. acolo e cea mai buna mancare chinezeasca din oras... chair daca au disparut canii vagabontzi de prin zona de cand s-a deschis restaurantu eu il recomand din toata inima... pana la urma conteaza gustu :)

Restaurantul saptamanii - Harbin
Patrick Bateman
#9 -

Comentariu nou

Ce sa va povestesc, ati intrat voi in bucatarie... Jmekerilor de cartier, mankatzash!
Mancarea e foarte buna la Harbin. Da, e mai de cartier, dar tocmai asta ii da farmecul aparte. Nota 10+ pentru bucatar (pe care l-am si cunoscut personal, e un mosh beton).

Restaurantul saptamanii - Harbin
iulius
#10 -

caut bucatar chinez

am un restaurant in blaj in centru orasului zid comun cu primaria. caut persoana care gateste mancare chinezeasca , sa administreze toata bucataria iar tot castigul este al lui din mancare, eu avand treaba cu barul. restaurantul are capacitate de 70 locuri dotat tot bucataria fiind de asemenea dotata dupa cum cere sanepidul.
este o oferta de afacere si cred ca este interesanta pt. cine este in domeniu.
pot trimite poze cu restaurantul sau pe www.blajonline.ro la restaurante. numele rest. este La blajana
tel. 0745121335, iulius

Restaurantul saptamanii - Harbin
Nicole
#11 -

am fost si eu

Am fost si eu aseara.. si locul arata ca o bomba/carciuma. Chelneritele au fost foarte ne-simtitoare (ce sa te salute cand intri, nici macar nu s-au deranjat sa raspunda atunci cand sunt salutate), inauntru era foarte foarte cald si mirosea cred ca mai puternic decat in bucatarie. Deci aspectul si curatenia lasa foarte foarte foarte mult de dorit. In schimb, mancarea a fost intr-adevar foarte gustoasa si niste preturi mai mult decat rezonabile. Solutia ar fi una de compromis: iei mancarea la pachet si o mananci intr-un loc unde este mai frumos/curat/aerisit.

Restaurantul saptamanii - Harbin
ipo
#12 -

ok review-ul

Intr-adevar, localul arata urat, dar mancarea este foooarte buna! Pe mine cel mai bine m-a aranjat supa iute-acra si porcul pe plita incinsa. Cat despre bucatarie, nu as fi curos sa o vizitez, prefer sa mestec si sa ma simt bine ;)
Si trebuie sa fie semn bun ca in weekend abia daca poti sa gasesti o masa!

Restaurantul saptamanii - Harbin
atlas
#13 -

Comentariu nou

oricat de buna ar fi mancarea nu poti trece peste aspectul de wc public pe care il are acest restaurant. Si cum bucataria arata la fel de jalnic ca si interiorul restaurantului parca nici nu mai conteaza cat de buna este mancarea. Eu nu am putut sa trec nici de bar-ul de la intrare si asta din cauza fumului de tigara si al mirosului infiorator de mancare. Locul este pur si simplu INFECT!

Restaurantul saptamanii - Harbin
elena
#14 -

....

Tocmai am mancat aici, nu mi-a placut, nu se compara cu Templul Sorelui si aici ma refer strict la mancare, nu la decor, nu la servire, nu la preturi. Prea mult ulei, fara sare, sosuri nu ti-aduce nimeni, intr-un cuvant, nici 20% ca la Templul
Soarelui. Decorul da, e urat, dar nu asta a contat, mai degraba personaul, nota ZERO. Dupa ca ca ne-a varsat mancarea pe masa nici scuze nu si-a cerut, cand am cerut sosuri parca am cerut sa ne dea masa pe gratis, de abia am primit niste sare... eu una nu mai merg aici niciodata.

Restaurantul saptamanii - Harbin
rak83
#15 -

numai restaurant chinezesc NU E!!!!!

In primul rand, bucatarii NU SUNT CHINEZI, ci niste doamne de nationalitate romana.
In al doilea rand, mancarea, in afara faptului ca are denumirea unor mancaruri chinezesti si are condimente chinezesti, si foarte mult usturoi (vezi de ex: pui/porc cu urechi de lemn sau cu bambus), nu are nimic a face cu bucataria chinezeasca.
In al treilea rand, felurile de mancare sunt mai ieftine pentru ca si portiile sunt mai mici decat la Templul Soarelui, de exemplu.
Despre aspect, si despre faptul ca dupa ce mananci aici trebuie sa speli de doua ori hainele ca sa iasa mirosul de prajeala din ele...no comment...
Asa ca prefer sa mananc la Templul Soarelui, unde bucatarii sunt 100% chinezi (si premiati!), sau la Marele Zid, unde bucatarii tot chinezi sunt, unde atmosfera este una chinezeasca, nu de "europa".
In concluzie, prefer sa platesc 24 ron pt. o portie uriasa si cu adevarat chinezeasca de pui cu bambus la Templul Soarelui, decat 15 ron (sau chiar mai putin) pt. o semi-portie de pui cu bambus gatit prost, cu o tona de usturoi ca sa-i dea gust, la restaurantul mai sus mentionat. Cat dai, atata face!

Restaurantul saptamanii - Harbin
Jet Li
#16 -

aberatii

o tot ardeti atat cu templul soarelui...sunteti angajati acolo si va faceti reclama aici? hai sa fim seriosi templul soarelui este o panarama de restaurant. preturile sunt uriase, mancarea bucatarilor chinezi "premiati" este sub nivelul preturilor, restaurantul este cam gol, atmosfera "chinezeasca" nu prea exista samd. nu degeaba majoritatea clientilor care pleaca cu coada intre picioare de la templul soarelui se inghesuie la ...harbin! eu am mancat si in occident, mananc si la harbin de mult timp, nu este fantastic dar este bun, sunt multumit si nici nu plec jupuit la buzunar...

Restaurantul saptamanii - Harbin
cainele vagabond
#17 -

rosal

Am o intrebare pentru toti cei care au spus ca mancarea este super aici: Ati mai mancat in alta parte decat in ghena pana acum?

Restaurantul saptamanii - Harbin
catalina
#18 -

best chinese

Mananc la acest restaurant de 5 ani si am incercat aproximativ toate restaurantele chinezesti din Bucuresti inclusiv cele din Dragonul Rosu, WU-xing,templul soarelui, cel de pe grivita, cel al iulianei marciuc, inca unul pe mihai bravu dar nu se compara cu acesta.Este cea mai delicioasa mancarea chinezeasca ce am mancat-o, in special porcul la plita incinsa cu orez cu ou si vinete cu sos dulce acrisor,geniale.Coltunasii si pachetelele de primavara sunt iar foarte bune!algele cu sos de usturoi delicioase si chiar sunt portii mari, ce are in plus templul soarelui fata de harbin este cuibul acela de cartofi si rata cu portocale,unde la harbin nu o gasesti.Din punctul meu de vedere Harbin rulz!

Restaurantul saptamanii - Harbin
consumator
#19 -

Comentariu nou

Vara asta am fost destul de des sa mananc la terasa restaurantului si pot sa spun ca vita la plita e foarte buna. Din pacate aseara, in timp ce mancam, un imens gandac se plimba pe peretele de langa masa cu o nonsalanta iesita din comun. Sa mai spun ca nu am putut sa mai mananc si ca am plecat lasand un bacsis de 1 ron?

Restaurantul saptamanii - Harbin
Mary
#20 -

eu am lucrat o zi acolo

voi nu stiti nimic .Bucataria este f murdara,gandacii sunt la ei acasa,carnea este tinuta la temperatura camerei miroase urat siare o culoare neagra.Legumele sunt nespalate,la fel si vasele in care se gateste etc.....Este un adevarat focar de infectie.Eu nu am rezistat decat o zi acolo.Sunteti incantati de gust si preturi dar nu stiti ce este in spatele usii de la bucatarie.POFTA BUNA IN CONTINUARE!

Restaurantul saptamanii - Harbin
mihaela
#21 -

harbin

buna,ma numesc mihaela si sunt ospatarita la renumitul harbin,vreau sa mentionez clientilor ca noi am incercat sa schimbam ceva la acest restaurant si acum ma refer la aspect dar nu noi suntem sefi acolo...desi arata cam urat va pot spune ca in bucatarie este ok,doamna aurica(bucatareasa)si ouang(chinezul bucatar)sunt niste oameni de nota 10!
pentru mary,cea care a postat comm de mai sus,.....carnea nu are cum sa stea la temperatura camerei pentru ca s-ar fi stricat si daca s-ar fi stricat iti dai seama ca ar fi simtit clientii,daca nu te-au angajat acolo asta inseamna ca nu erai demna de acel loc sau nu erai stapana pe meseria ta pentru ca noi suntem 3 ospatarite pe 50 de mese inclusiv terasa si in weckend tre sa ai niste nervi si o vointa de fier.....asa ca mary,data viitoare cand minti invata cum sa minti.....si pentru cei care nu au fost pana acum la harbin,va asteptam cu cea mai mare placere

Restaurantul saptamanii - Harbin
Cati
#22 -

Harbin

Lucrez De 8 Luni La Restaurantul Harnin Si Pot Sa Spun Ca , Mancarea E Foarte Buna Daca Nu Ar Fi Asa Atunci Nu Am Avea Clienti Foarte Multi , M-am Intresat Si La Alte Restaurante Sunt Foarte Putini Clienti . Deci Dupa Asta Sa Va Dati Seama Ca , Mancarea e buna . Gandaci Nu Sunt Si Daca Stati Sa Ganditi Putin Daca Ar Fi Asa Cum Multi Precizeaza Despre Restaurant De Exemplu Mary Care Spune Ca A Lucarat O Zi Acolo A Plecat Ca Era Puturoasa Nu Ia Placut Munca Acolo Se Munceste Foarte Mult Eu De Felul Meu Sunt Foarte Siloasa Nu Mananca De Fel La Restaurante Dar Aici Da . Si Carnea Nu Are Timp Sa Se Strice Deoare Ce Se Consuma Foarte Repede La Cati Clienti Avem . Si Bucatareasa Este O Doamna Foarte Cum Se Cade Si A Fost Laduata In Todeauna De Clienti . Toate Rautatile Care Se Spun Despre Restaurant E Pura Invidie .

Restaurantul saptamanii - Harbin
UnAgentSecret
#23 -

Foarte gustos

Intr-adevar restaurantul nu arata deloc bine si este foarte mult fum dar, cu toate acestea, din punctul meu de vedere este cel mai bun restaurant chinezesc din Bucuresti.

Restaurantul saptamanii - Harbin
kiki
#24 -

jeg si imitatie

ce m-a incantat cel mai tare eca fix in ziua in care am mancat la harbin, am vazut un film chinezesc de groaza in care personajul prinicpal manca la un restaurant fooooarte asemanator , infect si depresionant. te si simti pe scena unui film si te astepti sa sara o fantoma la tine.

mancarea e proasta - am mancat personal in china, la gerete si la restaurante si va spun ca meniul lor NU ARE NIMIC DE-A FACE CU REALITATEA!
asa ca daca va tenteaza o salmonela sau o hepatita , DA! 5 stele! daca vreti papa, evitati retaurantul fantoma!

:}

Restaurantul saptamanii - Harbin
Noodles
#25 -

Harbin nemuritorul

Se stie de cand lumea ca restaurantele chinezesti sunt mai neingrijite, ei ca popor sunt mai ciufuliti dar de aici la boli este cale lunga. Patronul este chinez, chiar din orasul Harbin, un om ok. Restaurantul este de 9-10 ani pe piata si rezista foarte bine, nu a fost nici un caz de toxinfectie alimentara in toti anii astia. Eu mananc acolo destul de des si sunt multumit. Am cateva preparate pt care vin in mod special: supa acra-iute, vita la plita incinsa, vita cu praz, cu telina, picioare de broasca etc.
Am incercat si alte restaurante de la noi de ex Templul Soarelui-am platit o mica avere pt o seara urata, Asia-atmosfera zero, restaurantul mai mereu gol, mancare banala etc.
Asa cum este el, Harbin va rezista inca multi ani pe piata, are multi clienti fideli care il frecventeaza, pe acolo nici macar nu s-a simtit criza.
Puteti sa mergeti in China sau la Harbin, voi decideti.

Restaurantul saptamanii - Harbin
icee
#26 -

Comentariu nou
mancarea: e buna (nu grozava), dar mai buna fata de alte restaurante de gen. aspectul locului: pot spune ca arata ca un local specific oriental...neingrijit si dubios. nu te imbie deloc pentru ai face din nou o vizita. preturile: destul de mici. cu 20 de lei poti manca pe saturate :) cat despre curatenie... eu sunt inca viu :)
Restaurantul saptamanii - Harbin
.Aura
#27 -

Comentariu nou

fratilor,eu maninc de mult timp mincare chinezeasca,am incercat astazi si acest restaurant,mentionez ca nu sint o persoana fizoasa dar.......restaurantul arata ....ca o bodega,ce m-a dezamagit si mai tare a fost toaleta,nu ai cum sa tragi apa,sapunul este lungit cu apa,este urit mirositor iar mincarea...parerile sint impartite dar eu personal cred ca nu merita atitea laude,am mincat o mincare buna in Dragonul rosu si mentionez ca acest restaurant are o patroana nu un si este aceeasi din dragonul rosu de care are grija fratele ei,in dragon mincarea este si mai ieftina si mai gustosa,pt cei care nu stiu cum este de fapt un chinezesc pot spune ca este bun dar eu am ramas dezamagita.Servirea a fost ok.

Restaurantul saptamanii - Harbin
Dan
#28 -

Comentariu nou

Foarte nasol, iti incurca mancarurile, urme de par in mancare si miroase groaznic in interior.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera