Restaurantul saptamanii - Four Seasons
Intr-o frumoasa zi de noiembrie, ca cea de astazi, nu este nimic mai potrivit decat ambientul cald, in culori de toamna, al restaurantului cu specific libanez Four Seasons, care de aproape trei ani coloreaza exotic bucataria bucuresteana.
Desi europeanul se asteapta, auzind "specific libanez", sa intre direct in serai, sa calce pe covoare moi si sa stea pe perne, servit de cadane infasurate in valuri, restaurantul este foarte occidentalizat, luminos, decorat in culori caramizii, cu muzica in surdina si chelnerite in uniforma clasica, cu camasi albe.
Din momentul in care deschizi meniul insa, Europa dispare si lasa loc unui iures de mancaruri, arome si combinatii arabesti, mai precis libaneze. Ce sa alegi mai intai? O gustare rece cu humus (pasta delinte naut) sau kebabnaee (biftec tartar)? Labneh (iaurt cu menta) sau baba ganouj (salata de vinete)? In imposibilitatea de a alege (asa se intampla prima oara), cersesti sfaturi cu ochi pofticiosi.
Inceputul l-am facut glorios, cu o salata fatoush (11 lei) si humus cu bucatele de carne de vita si snubar (seminte de pin) (11,5 lei), insotite de lipie proaspata si aburinda.
Nu am apucat sa ne mai uitam pe meniu decat cateva minute, pentru ca mancarea a venit imediat. Cu un ochi la frumusete de salata si ornamente si cu altul in meniu, iata ce s-ar mai putea comanda (va recomandam pe sarite din meniul foarte bogat): ciorba de linte (8 lei), sambousek (un fel de pateuri cu branza, carne sau spanac - 2,5 lei), chiftelute de naut falafel (9,5 lei), taboule, sarmalute in foi de vita, salata de masline cu zatar (condiment din susan, oregano, sumac si cimbru... printre altele).
Am atacat timid atat salata cat si humusul, cu ajutor de furculita si lipie. Salata, care poate nu va exprima nimic neobisnuit, avea ca ingrediente de baza legumele obisnuite dintr-o salata mixta, insa gustul nu semana cu nimic din ce am mai incercat vreodata. Am intrebat, ni s-a raspuns: secretul sta, printre alte condimente, in sosul de rodii, sucul de lamaie si coriandru. Este momentul sa va spunem ca toate ingredientele sunt foarte proaspete si foarte naturale (si foarte calatorite, de asemenea, pentru ca sunt aduse direct din Liban, aproximativ saptamanal).
Aproape imediat ce am ramas cu gura cascata in fata salatei (cu chipsuri rasucite si aromate), a venit si celalalt fel, arais cu sujuk, adica lipie cu cascaval si pasta de carnacior uscat, si el libanez. Explicatiile culinare sunt, desigur, de suprafata, nu incercati asta singur acasa, mai bine luati-va un prieten si mergeti acolo sa gustati cu ochii vostri.
Combinatia de senzatii ne-a lasat papilele gustative complet descumpanite - de la humusul moale si cuminte cu semintele dulci, la sosul de rodii si ceapa din salata, culminand cu ceva pentru care nu exista cuvant in limba romana: arais-ul te surprinde prin dulce, acru, condimentat, putin iute.... mai bine incercati.
Printre altele, mai puteati comanda o groaza de alte minunatii: aripioare de pui cu sos alb sau rosu, creier, ficat sau limba cu sos special, macanek (carnaciori libanezi), ras asfour de vita sau de pui (cu sos de rodii), clasica (ziceti voi!) shaorma de pui sau vita, colet de berbec, frigarui, orez cu nuca...
Puteti stropi festinul libanez tot traditional, cu airan (iaurt cu usturoi si menta), arak (bautura alcoolica cu anason) sau jalaeb - sirop de curmale si smochine, cu atat mai placute cu cat dintr-un colt se insinueaza fumul delicat al unui betisor aromat aprins, drept pentru care ameteste si nasul, nu numai gustul.
Pentru toate informatiile si pentru conversatia placuta ii multumim domnului Alain, patronul resturantului. Puteti merge sa va delectati la Four Seasons pe str. Vasile Lascar nr. 81, aproape de Piata Gemeni, si puteti face rezervari (seara chiar este indicat!) la 212 29 92 sau 0722 216 666.
Desi europeanul se asteapta, auzind "specific libanez", sa intre direct in serai, sa calce pe covoare moi si sa stea pe perne, servit de cadane infasurate in valuri, restaurantul este foarte occidentalizat, luminos, decorat in culori caramizii, cu muzica in surdina si chelnerite in uniforma clasica, cu camasi albe.
Din momentul in care deschizi meniul insa, Europa dispare si lasa loc unui iures de mancaruri, arome si combinatii arabesti, mai precis libaneze. Ce sa alegi mai intai? O gustare rece cu humus (pasta de
Inceputul l-am facut glorios, cu o salata fatoush (11 lei) si humus cu bucatele de carne de vita si snubar (seminte de pin) (11,5 lei), insotite de lipie proaspata si aburinda.
Nu am apucat sa ne mai uitam pe meniu decat cateva minute, pentru ca mancarea a venit imediat. Cu un ochi la frumusete de salata si ornamente si cu altul in meniu, iata ce s-ar mai putea comanda (va recomandam pe sarite din meniul foarte bogat): ciorba de linte (8 lei), sambousek (un fel de pateuri cu branza, carne sau spanac - 2,5 lei), chiftelute de naut falafel (9,5 lei), taboule, sarmalute in foi de vita, salata de masline cu zatar (condiment din susan, oregano, sumac si cimbru... printre altele).
Am atacat timid atat salata cat si humusul, cu ajutor de furculita si lipie. Salata, care poate nu va exprima nimic neobisnuit, avea ca ingrediente de baza legumele obisnuite dintr-o salata mixta, insa gustul nu semana cu nimic din ce am mai incercat vreodata. Am intrebat, ni s-a raspuns: secretul sta, printre alte condimente, in sosul de rodii, sucul de lamaie si coriandru. Este momentul sa va spunem ca toate ingredientele sunt foarte proaspete si foarte naturale (si foarte calatorite, de asemenea, pentru ca sunt aduse direct din Liban, aproximativ saptamanal).
Aproape imediat ce am ramas cu gura cascata in fata salatei (cu chipsuri rasucite si aromate), a venit si celalalt fel, arais cu sujuk, adica lipie cu cascaval si pasta de carnacior uscat, si el libanez. Explicatiile culinare sunt, desigur, de suprafata, nu incercati asta singur acasa, mai bine luati-va un prieten si mergeti acolo sa gustati cu ochii vostri.
Combinatia de senzatii ne-a lasat papilele gustative complet descumpanite - de la humusul moale si cuminte cu semintele dulci, la sosul de rodii si ceapa din salata, culminand cu ceva pentru care nu exista cuvant in limba romana: arais-ul te surprinde prin dulce, acru, condimentat, putin iute.... mai bine incercati.
Printre altele, mai puteati comanda o groaza de alte minunatii: aripioare de pui cu sos alb sau rosu, creier, ficat sau limba cu sos special, macanek (carnaciori libanezi), ras asfour de vita sau de pui (cu sos de rodii), clasica (ziceti voi!) shaorma de pui sau vita, colet de berbec, frigarui, orez cu nuca...
Puteti stropi festinul libanez tot traditional, cu airan (iaurt cu usturoi si menta), arak (bautura alcoolica cu anason) sau jalaeb - sirop de curmale si smochine, cu atat mai placute cu cat dintr-un colt se insinueaza fumul delicat al unui betisor aromat aprins, drept pentru care ameteste si nasul, nu numai gustul.
Pentru toate informatiile si pentru conversatia placuta ii multumim domnului Alain, patronul resturantului. Puteti merge sa va delectati la Four Seasons pe str. Vasile Lascar nr. 81, aproape de Piata Gemeni, si puteti face rezervari (seara chiar este indicat!) la 212 29 92 sau 0722 216 666.
lebanese
Am si eu o pasiune pentru bucataria lebanese - descoperita la restaurantul Coltul Verde din Plaza Romania - meniul e similar, tot ce ati mentionat mai sus am avut ocazia sa gust si la ei. Desigur, ambientul nu e acelasi si preturile sunt si ele un pic mai jos - salata fatoush: 8 Ron, sambusek : 2 Ron, etc.
Ma duc insa cu prima ocazie si la Four Seasons si apoi va spun daca e la fel de buna mancarea!
btw : e incredibil gustul salatei fatoush, care contine rosii, castraveti si ceapa (avem si noi in Romania legume, nu!??! ) insa condimentele lor sunt cu siguranta din alta lume :)
Recomand din suflet, go eat lebanese food!!
Comentariu nou
taboule , preferata mea, este cea mai buna la Four Seasons :)
lebanese
thanks for the tip! will definetely try both and give feedback! :)
Comentariu nou
salut!
s-a nimerit sa merg acolo chiar duminica 19.11, fara sa fi citit recomandarile tale. si oh, pot spune cu mina pe inima ca mincarea este g r o z a v a... si serviciul, intr-adevar, rapid. si condimentele - cu totul speciale. n-o sa credeti, dar maslinele verzi merg de minune cu miezul de nuca, sosul de soia (or so) si sosul de rosii si rodii.
give it a try - n-o sa regretati, va asigur! Si da, trebuie rezervare.
humus
humus se face din naut nu din linte. In rest subscriu din toata inima. Memser
humus
evident ca humusul este naut, eventual asezonat cu pasta de susan - poate modificati si in articol?
Reply lebanese
Picolo Mondo a fost primul libanez pe care l-am vizitat undeva prin 2000, inainte de a se muta cu 200 m mai spre piata 1Mai si era standardul intre rest libaneze bucurestene. De atunci am mai trecut pe la Coin Vert (Domenii), Coltul verde(o singura data), El Bacha (Marriott, Phoenicia, Herastrau) si Four Seasaons. Pana la un moment dat Picolo Mondo era standardul; de Coltul verde nici nu merita sa discutam (e un surogat de libanez), Coin Vert si El Bacha sunt ok, dar cireasa de pe tortul libanez este Four Seasons, de departe. Poate la deserturi il bate Picolo Mondo (desertul cu acelasi nume, s.a)
Vizita recenta la Four Seasons
Am fost in sfarsit la Four Seasons, imi propusesem demult, si asta pentru ca imi place mancarea libaneza si pentru ca Picolo Mondo a fost o dezamagire totala ultima oara (acum 1 an si ceva, sa fiu corecta, poate lucrurile au revenit la normal intre timp) prin preturile mari, nejustficate de serviciile foarte proaste si frigaruile arse pe care le-am mancat acolo. Revenind la experienta Four Seasons de aseara, am acordat o nota maxima atmosferei (incantator interior, iar terasa desi mica, este deosebita), serviciilor prompte si amabile (poate chiar prea prompte, felul 2 ne-a fost adus mai repede decat trebuia si s-a suprapus peste gustari) iar in privinta mancarii, gustarile reci si calde au obtinut scor maxim in timp ce la felul principal am avut cu totii o usoara retinere. Nu ca n-ar fi fost bun, dar nu avea acel ceva sa il faca delicios, poate kebabul era prea uscat (n-avea suculenta), sosului picant ii lipsea stralucirea de geniu care il face savuros .. ceva nu era in regula. Iar despre lipie pot sa spun - cu parere de rau pentru restul aprecierilor - a fost un dezastru. O lipie cauciucata de care intindeai cu nadejde sa rupi o bucatica, si care ti-era adusa impaturita si pusa intr-o punguta de plastic transparent (?!) ca un servetel de unica folosinta. Noi care ne asteptam la lipiile mari, fierbinti si crocante aduse pe mijlocul mesei, am fost chiar dezamagiti.
Dar una peste alta mi-a placut si voi reveni la Four Seasons cu placere.
Destul de bun
Am fost si noi cu un grup de prieteni recent la Four Seasons. Intr-adevar, singurul defect pe care i-l gasesc este lipsa lipiilor calde, in schimbul carora ti se aduc niste lipii (de genul celor din comert) intr-o punguta de plastic. Daca puteti trece peste acest "sacrilegiu", celelalte bunatati cu care veti fi delectati va vor sterge supararea. Intr-adevar, mancarea foarte buna si un ambient placut. Un 9/10 din partea mea! Poate totusi ne aude cineva cu lipiile acelea!
ati fost de curand?
a mai fost cineva de curand pe acolo? as vrea sa merg si eu dar in 6 luni se pot schimba multe
Comentariu
Preturi mari, portii mici, servire mediocra. Dupa o jumatate de ora de la comandarea unei cafele, chelnerul ne-a spus ca nu sunt suficiente cesti (!!) si deci mai e de asteptat, la plecare, deranjat de faptul ca am indraznit sa-i cerem bon fiscal, nu numai ca nu a multumit pt tips dar nici nu ne-a mai privit sau salutat de parca nu platisem mancarea! Revenirea noastra intr-un astfel de local se va lasa asteptata...
Comentariu nou
Preturi mari in comparatie cu ce restaurant, cu Mc Donald's cumva? Nu stiu prin cate restaurante ai mai umblat ca sa faci un asemenea comentariu, si cat timp liber ai incat sa postezi pe toate forumurile comentariul tau absolut rupt de realitatea inconjuratoare. Ai sa fii surprinsa dar cei care lucreaza in restaurante sunt si ei oameni si poate observai si ce se intampla in jurul tau in acea jumatate de ora de asteptat o cafea. Dar ma rog, sunt sigura ca tu iti indeplinesti sarcinile de serviciu absolut ireprosabil.
Sunt alte cateva mii de clienti care au votat acest restaurant ca fiind unul dintre cele mai bune din oras, si bineinteles revenirea lor la FOUR SEASONS nu s-a lasat prea mult asteptata daca in acelasi moment in care ai cerut cafeaua erau atat de multi care comandasera cafea incat nu mai erau cesti.
before
@Alice: Argumentul tau care este: nu conteaza ca un client nu a fost tratat corespunzator pentru ca altii au fost tratati ok? WTF. Inteleg ca nu contesti efectiv cele relatatea de Sorina, dar ti se pare nelalocul ei o...critica?
Comentariu nou
Suntem bucurosi sa primim critici atata timp cat sunt pertinente. Noi am vrea sa multumim pe toata lumea, dar cateodata se mai intampla o problema cu o cafea. Daca asta ar fi cel mai mare rau din lume, am trai intr-o lume cu adevarat frumoasa.
Comentariu nou
Stai ca m-ai pierdut. Cum, esti chiar din partea restaurantului? Asta-i reactie...oficiala?
Cum iti permiti o asemanea atitudine aroganta si jignitoare fata de clienti? Daca restaurantul a avut o scapare, trebuie sa si-o asume, cerandu-si scuze de cate ori i se iveste ocazia (mai ales daca stie despre ce este vorba), nu sa incerce sa-si "puna la punct" clientii nemultumiti. Faptul ca nu aveti cesti suficiente este ceva de ordin SF - mie personal nu mi s-a mai intamplat sa aud asa ceva despre vreun restaurant, fast-food, cafenea sau bar. Iar, judecand dupa cat succes are restaurantul (chiar si eu cunosc 3 persoane care au trecut pe acolo si au zis ca-i ok), este cam ciudat sa faci economii la...cesti. Adica tu te astepti ca clientii sa fie generosi si sa nu-si permita sa cranceasca pe forumuri despre preturi, dar tu, ca restaurant, te zgarcesti sa cumperi niste amarate de cesti?
Probabil clientul nemultumit a vrut sa spuna ca preturile sunt prea mari pentru ce a primit.
Este inacceptabil si ca chelnerul sa nu-ti multumeasca pentru tips. Asta ar fi trebuit sa te deranjeze, ca nu v-ati ridicat la niveleul pretentiilor - banale, de altfel - unui CLIENT.
O ceasca, un multumesc si bonul fiscal nu ar fi trebuit sa va puna asa mari probleme. Parerea mea.
o mizerie
si jegu ala de patron care e lache si o arde cu una de seamana cu miss piggy
Comentariu nou
pai va zic eu ca am lucrat acolo.patronul si umflata iau spaga ospatarilor.ce patron se preteaza la asa ceva?la ei totul e scump,toata ziua se vaita
Comentariu nou
garda financiara ,itm -ul unde sunt sa-i controleze putin?ca aia de la sanepid vin iau spaga si pleaca
am fost in sfarsit
am fost si eu de 8 martie cu sotul(rezervare prealabila). Restaurantul e decent, servirea buna, chelnerita draguta, mancarea a venit repede. Cat despre calitatea mancarii... Pe mine nu m-a entuziasmat cu nimic. Micimea portiilor nu m-ar fi deranjat (ca nu m-am dus acolo sa ma ghiftuiesc) daca atunci cand am luat prima imbucatura ar fi explodat aromele in gura mea. Am mers la un resturant libanez pentru ceva altfel. Si am primit o mancare obisnuita, in care aromele abia se simteau. Cat despre orez, inafara ca era galben (sper ca de la sofran) nu avea nici un gust. Poate ca termenii mei de comparatie au fost prea inalti, intrucat am mancat mancare arabeasca de la mama ei. Ce am luat: salata de vinete cu sos de rodii, lebneh cu menta(aproape fara aroma de menta si fara usturoi), limba de vita in sos de coriandru (sotul), piept de pui cu sos de lamaie (eu), o portie de orez arabesc si un desert Noapte de Beirut (deobicei deserturile lor sunt gretos de dulce, acesta avea urme de miere si nici o picatura de gem), o apa plata de 1/2(care e 7.5 RON!), o citronada. Total 118 RON. Prin urmare, nu a fost o experienta neplacuta, dar nici n-o sa ma mai prinda pe acolo. Recomand acest restaurant celor care vor sa impresioneze vreo fatuca nestiutoare, nu celor care isi doresc o experienta exotica gastronomica
Super restaurant
Eu merg foarte des la Four Seasons, aproape saptamanal si mi se pare super buna mancarea, si portiile sunt mult mai mari decat in Liban (sotul meu e libanez si mergem tot timpul in vacante), probabil le-au adaptat pe gustul romanilor. Doamna care zicea ca nu au gust preparatele cred ca nu a stiut sa comande. Ei au mai multe feluri de labne, probabil l-au luat pe cel fara usturoi, desertul normal ca nu avea "gem" daca l-au comandat pe cel cu banane. Oricum nu e gem, e o crema de zahar, cu apa de flori de trandafiri si cu paine tost prajita amestecata cu zaharul pana se caramelizeaza.
Daca intradevar ar fi mancat mancare "de la mama lor" ar fi stiut ca mancarea se pune pe mijloc si se imparte intre comeseni, nu sotul mananca limba, sotia pui... e normal ca nu e cine stie ce mancarea mancata asa.
La libanezi placerea gustului vine din combinarea aperitivelor cu salatele si cu carnea. Nu le mancati separat...
Una peste alta eu vin cu placere la acest restaurant, mai ales acum de cand s-au extins cu un salon dar si cu o terasa inchisa pentru iarna si incalzita cu incalzitoare ca niste palarii. E o atmosfera super placuta.
Si acum sincer, nu mi se pare scumpa o masa de 8 Martie --118 lei.
Si inca o observatie as avea, referitor la site-ul asta, ma gandesc ca sunt foarte constructive criticile clientilor, chiar ajuta restaurantele sa-si imbunatateasca serviciile, dar apar niste comentarii jignitoare fata de unele persoane intr-un limbaj suburban... poate ar trebui trecute printr-un filtru, in ciuda libertatii de exprimare castigata cu atata sacrificiu.
Comentariu nou
Cand spun ca am mancat mancare de la mama ei inseamna ca am fost in familii de origine araba (inclusiv libanezi) si am mancat mancarea gatita in casa si in Emiratele Arabe. In Liban nu am ajuns inca. Cat despre faptul ca mancarea se pune in mijloc samd, asta stiu si eu. Din pacate eu nu mananc limba sau miel, asa ca a trebuit sa ma rezum la pui. Desertul a fost recomandat de chelnerita si oricum era in meniu doar un tip de astfel de desert. Cat despre salate, nu am comandat nici tabuleh si nici alta salata pentru ca sunt obisnuita cu ele si vroiam sa incerc altceva. Iar iaurtul comandat trebuia sa fie cu menta si usturoi.
Cat despre pret, nu e vorba ca am fost de 8 martie sau veneam in alta zi. Eu am fost in Bucuresti la multe restaurante romanesti decente, si o masa de 2 persoane cu aperitiv si felul 1,fara bauturi alcoolice, nu a fost mai mult de 80 Ron.
De asemenea am mai fost la un restaurant libanez acum cativa ani si mancarea a fost incomparabil mai buna. Dar ce sa-i faci, gusturile nu se discuta. Poate ca mie imi plac mancarurile mai aromate.
restaurantul four season
Sunteti foarte rai si cred ca de fapt sunteti invidiosi, astea nu sunt pareri de client sunt mai repede rautati de concurenta neloiala. La restaurantul asta se manaca forte bine si nu este foarte scump asa cum insinuati, clientii sunt de foarte buna factura si vin foarte des, restaurantul este pe piata de cel putin 8 ani si daca era asa cum insinuati voi se inchidea de mult. Eu personal mananc acolo de 8 ani si sunt foarte multumita si de servire si de manare si de preturi. Recomand acest restaurant cu caldura persoanelor ca vor sa petreaca alaturi de prieteni momente minunate, intr-o ambianta placuta si linistitoare, mancarea trebuie sa stiti cum sa o alegeti din meniu, iar daca sunteti pentru prima oara acolo solicitati indrumare de la ospatar sau de la patron direct, de abea atunci puteti sa va dati cu parerea. Portiile sunt chiar ok ca dimensiune, mancarea are un parfum specific libanez si o savoare deosebita, care bineinteles ca nu va fi apreciata de doritorii si amatorii de mici cu cartofi prajiti, pentru ei sunt destule restaurante nu e nevoie sa va deplasati pana la four season unde se manaca o mancare rafinata. Picolo Mondo de mult nu mai este de mult ceea ce a fost. Ma adresez doar cunoscatorilor de mancare libaneza, mergeti pe Vasile Lascar nr 81, langa piata Gemenii la 5 min de Piata Romana si probati felurile de mancare propuse de acest restaurant si apoi veniti si scrieti aici parerea voastra.
Comentariu nou
Eu am fost la four season si sincer sa fiu nu am fost foarte incantat. La fel si el bacha, nu pot spune ceva deosebit despre ele. Insa am numai cuvinte de lauda despre coin vert si restaurant mezze. Super buna mancarea. Incercati si voi
rautatea exportata de patronul libanez si copii lui in Romania
Nu suportati adevarul? Este adevarat ca nu respectati retetele musulmane si aveti preturi mari. Cat sunteti de rai si faceti afaceri in Romania, sunteti avari si rai cu cei care va muncesc! Exploatati la maximum pe oamenii cinstiti si profitati de faptul ca aveti bani cat cuprinde dar TOT MAI VRETI PE SPATELE CELOR NECAJITI!
Cum este Domnule din Liban?
Nu am vazut atata RAUTATE ce o aveti cu oamenii care va muncesc!
Rautatea este exportata in ROMANIA de musulmani? |Initial nu am crezut asa ceva, insa este ADEVARAT.
Confuzia doamnei Cecilia
Dna Cecilia cred ca faceti confuzie cand adaugati acest comentariu restaurantului nostru. Nu am avut niciodata un angajat cu numele dvs. Noi nu avem retete "musulmane" ci libaneze pe care le respectam, avem si preparate originale pe care doar la restaurantul nostru se pot servi.
Patronul restaurantului nu are nici copii asa cum precizati in titlu, asa ca poate faceti rectificarile de rigoare si renuntati la comentariile discriminatorii referitoare la religie si rasa.
Va multumim!
La Mama - الأم
Un restaurant mic, fara locuri de parcare, fara terasa, neaerisit. Mancarea nu are nici o legatura cu bucataria libaneza, sigur personalul din bucatarie este din Carpati si gateste dupa ureche, este mai degraba un fel de "la mama" cu denumiri arabesti. Prezentarea in farfurie este execrabila, atmosfera este de cantina cu preturi de sos Nordului. Sunt mari sansele sa asistati si la certuri intre patronul arab si pitioanca lui romanca. Spectacolul este jenant! Nu este recomandabil, sunt atatea optiuni pe piata mult mai bune calitate-pret-confort.
Varza
Iesisem intr-o seara la o cina romantica cu iubita si.....proasta alegere am facut. pe langa fapul ca salata rosiile din salata erau vestejite si colcaia de ulei am avut parte de cel mai tare spectacol. Farfurii sparte si injraturi ca la usa cortuli intre patroana si patron. Crize de gelozie cu clientii martori. Varza localul, servire la fel!! Doar in cazul in care vreti sa va stricati serile romantice si sa faceti indifestie vi-l recomand.
pentru romani....libanezii stiu!!
Restaurant mediocru cu preturi mari pt cantitatea si calitatea oferita. Mancarea aduce pe ici, colo cu bucataria libaneza ( asta pt ca la libanezi se gateste cu ulei de masline si lamaie nu cu ulei de floarea soarelui si suc din sare de lamaie cu iz de lamaie).....cunoscatorii stiu!!! Dar la romani merge, ca noi nu prea ne prindem sau, daca ne prindem, suntem prea lasi sa spunem. Deh, calitatea COSTA si atunci...unde ar mai fi profitul??
Excelent!
Eu am avut o experienta excelenta la acest restaurant, am citit cateva comentarii anterioare... sunt foarte rautacioase... Prima data am fost la ei in urma cu un an si ceva si de atunci incoace nu am fost niciodata dezamagita.Mancarea e delicioasa, au cateva preparate la care sunt campioni: fatushul e imens si unic in Bucuresti (mie nu mi se pare ca se zgarcesc...), rasasfurul de vita cu sos de rodii e reusit, au si cateva preparate pe care le gasesti doar la ei, de exemplu sunt innebunita dupa puiul cu cardamun, un condiment care se pune si in cafeaua lor specifica.
Eu am fost intotdeauna bine servita, mancarea a venit repede, aaaa, si uitasem, de ceva timp incoace fac o paine la cuptor geniala, cu susan alb si susan negru,intradevar era un minus pt ei painica aceea invelita in punga.
Eu recomand acest restaurant din inima, si preturile nu sunt mari, sunt ok, au acelasi meniu de cand le sunt eu clienta si poate mai inainte.
romanilor le lipseste bunul gust
Mi se pare de prost gust sa amenajezi un restaurant dintr-un cort de terasa. E urat, ieftin si de prost gust! Hai, cum sa pui un cort din ala de terasa si sa-i tuflesti un lampadar in mijloc, apoi sa spui ca e restaurant de fitze!! S-a sclerozat lumea sau a disparut bunul gust?!!!
Aceeasi Alice, cu alta palarie!
@Raluka tu esti de fapt Alice cu alta palarie hahaha ai contorizat cata bataie ai mancat pana acum de la Alain? Mancarea e naspa nu o mai scalda atata, cine sa faca mancare autentica daca tu nu ai un bucatar profi in bucatarie? Tanti alea pe care le ai tu fac si ele dupa ureche, cat le platesti atata fac. Cantina.