Restaurantul saptamanii- Churrascaria Carnivore

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

De auzit de locul mitic unde poti manca pana nu mai rezista hainele de pe tine, am auzit. De mers in astfel de locuri unde farfuria nu se goleste niciodata, nu prea am mers. Si nu pentru ca nu ne-am fi dorit o astfel de experienta, ci pentru ca nu am avut unde sa ne lasam prada poftelor.

Printre fitele si salciile de pe lacul Baneasa gasiti un colt brazilian, deghizat in restaurant. Si nu este brazilian ca da bine sa ai specific exotic si meniu romanesc sau "international", si nici pentru ca chelnerii purtau tricouri galbene pe care scria Brasil. Chiar... este brazilian.

restaurant3

Carnivore este un loc dedicat celor care iubesc carnea, cu paine, pe paine, pe langa paine, fara paine, doar carne sa fie... si multa. Un loc neconventional, in care meniul nu este foarte bogat in "povesti" cu feluri de mancare, deoarece ritualul mesei este un pic diferit.

Exista numai 3...meniuri: Luncheon Platters Medium (24 de ron), Luncheon Platters Large (30 de ron) si Complete Formula Rodizio (69 de ron). Se pare ca small nu isi loc intr-un refugiul al carnivorilor. :)

restaurant4

Probabil ca acestea nu va vor spune foarte multe in legatura cu ce se va regasi in farfurie cand comandati, asa ca sa va dam cateva indicii.

Pranzul este special gandit pentru oamenii de afaceri care nu au foarte mult tip pentru a lua masa, si reprezinta o selectie de 5 feluri din oferta completa de carnuri, in functie de zi si de preferintele personale.

restaurant2


Pentru pofticiosi exista Rodizio, adica veti primi un pic din toate preparatele localului si apoi cereti in functie de ce v-a placut mai mult, "portia a doua". Si tot asa cu portia a treia, a patra...a n-a portie. Pana va simtiti pe deplin satisfacut sau pana epuizati stocurile restaurantului. Indiferent care se petrece prima.

Si veti avea de unde alege, credeti-ne. Vreo 12 feluri. De la puiul, prezent sub forme de aripioare, copanele si ciocanele, cotlete de miel si porc, carniciori picanti, vrabioara de vita si specialitatea casei cocoasa de vita braziliana. Rodizio vine de la cuvantul "rodar", adica a face rondul, in cazul acesta cu mancare.

Toate acestea mancaruri sunt condimentate cu miresme mai mult sau mai putin autohtone si rotisate pe niste frigarui imense. Fara sosuri sau alte complicatii, doar carnea. Un churrasqueiro, un tip de chelner mai "indemanatic", va veni cu cate o tepusa si iti va taia din fiecare fel de carne, exact bucata pe care o doresti chiar la tine in farfurie. Spectacolul este unul inedit, avand in vedere dimensiunea ustensilelor.

restaurant1

Par numai bune de dus pe campul de batalie. Cand v-ati saturat de atata carne, tot ce trebuie sa faceti este sa intoarceti cartonasul pe care il gasiti pe masa, pe partea rosie. Daca nu, il lasati pe verde  pana cand va veni momentul potrivit sau "implinit".

In pretul unui meniu este inclusa si garnitura. Aici veti putea alege din garnituri specifice braziliene, polenta, nachos, orez cu legume, banane coapte, fasole, sau garnituri mai europene, cartofi copti si salate de legume.

Recomandam salata de cruditati cu ciuperci si orezul cu fasole verde. Delicioase! La fel, garnitura o alegi singur, le poti combina si poti pune dupa bunul plac sau dupa limitele farfuriei.

Ce nu sunt incluse in pret: bauturile si desertul. Daca bauturile sunt facute dupa specificul exotic al restaurantului si veti gasi Caipirinha, Macumba, Mai Tai, Chi-Chi si Pina Colada. Cu sau fara umbrelute.

In schimb desertul nu vi-l recomanda nici macar chelnerii (care daca tot veni vorba, sunt niste baieti care isi merita bacsisul din plin). Se pare ca acesta este semipreparat si ei doar pun al microunde un pachet congelat ce se vrea tarta. Deci, poate va rezumati la o inghetata. :)

Ce o sa va placa la Carnivore: atmosfera placuta, oamenii, aspectul localului, muzica, care nu este nici postul de radio preferat al sefului de sala, nici ultimele hituri pop si nici o colectie de oldies but goodies, ci muzica braziliana veritabila... pe cine incercam noi sa pacalim, o sa placa mancarea si abundenta ei, transele de carne care tot vin si vin... pana la cartonasul rosu. Nici macar la restaurante, brazilienii nu uita de fotbal. :)

Desi nu e chiar central si e ceva de mers - Str. Garlei nr.1 - (Pod Baneasa) - , la Carnivore te poti duce cu prietenii sau cu partenerii de afaceri gurmanzi. Numai sa nu nimeriti printre ei vreun vegetarian speriat de atata... carne.



11 comentarii

Restaurantul saptamanii- Churrascaria Carnivore
ioiul
#1 -

Ex-Ce-Lent

Este intr-adevar un loc deosebit gandit exclusiv pentru carnivori (un suav iz de vegetarieni se poate strecura, insa fara vreo prea mare satisfactie).
Un loc excelent in care sa-ti inviti seara prietenii carnivori si sa asculti muzica braziliana. Un loc excelent sa-i faci "o surpriza de proportii" (la propriu) iubitului impatimit de carnuri :)

Restaurantul saptamanii- Churrascaria Carnivore
gina
#2 -

vegetarieni nu va sfiiti

in meniu scrie ca sunt dispusi sa satisfaca si poftele celor care au renuntat la carne. dar nu cred ca s-ar simti un vegetarian bine printre toate carnurile

Restaurantul saptamanii- Churrascaria Carnivore
Andrei
#3 -

carne super buna

Am fost si eu acolo si pot sa zic, ca , carnea este super super buna. In sfarsit o alta carne decat cea de zi cu zi, gust diferit si, dupa parerea mea, mult mai bun.
Complet alta ambianta.. Mi-a placut mult si recomand tuturor

Restaurantul saptamanii- Churrascaria Carnivore
huot
#4 -

Comentariu nou

salut,
am fost la acest restaurant si impresiile mele sunt urmatoarele:
servire si ambianta - ok
carnea- in cantitati suficiente dar fara nici o savoare iar unele feluri nu erau chiar foarte proaspete
nu este suficient sa oferi cantitati mari ci si gust,iar bucatarii de acolo nu stiu sa prepare carnea.
comentariile anterioare cred ca sunt facute de personalul restaurantului care sunt ca si carnea lor: fade.

Restaurantul saptamanii- Churrascaria Carnivore
carmen
#5 -

degeaba atata reclama

am fost si eu azi acolo, plina de sperante...si de o imensa bucurie ca in sfarsit gasesc in bucuresti un restaurant cu specific brazilian....dar...cum am intrat mi-am dat seama ca m-am inselat si ca asteptarile mele nu erau indeplinite de acest restaurant...totusi am zis sa le mai dau o sansa...si asta a fost gresala mea...in afara de faptul ca farfuriile erau nespalate, cu un iz de sange crud, bufetul suedez care se dorea a fi unul plin era de fapt gol si pe ici pe colo cate o firmitura de orez de peste noapte lasat acolo (cred)...imediat am facut stanga m-prejur si am plecat...maaarreee dezamagire...
UN LOC NUMAI BUN SA INTRII SI SA IESI

Restaurantul saptamanii- Churrascaria Carnivore
Liviu
#6 -

comentariu

Salutare !!!
asa am spus a doua oara(si ultima) cand am iesit din restaurant.
Am mai fost si...ideea este f.buna chiar daca unii dintre noi nu sunt pregatiti pt asa ceva.
Personalul e ok in schimb gustul mancarii...si calitatea ei...lasa de dorit. Curatenia...e discutabila.
Sincer nu va recomand acest loc. Eu am fost la astfel de restaurant in Londra si...stiu cum ar trebui sa fie.

Restaurantul saptamanii- Churrascaria Carnivore
Marius
#7 -

sub orice critica

Am citit si eu comentariile de pe net si review-ul lui P. Imre si intrucat ne era foame (19 Aprilie pe la ora 16:00), ne-am hotarat sa incercam acest minunat (credeam noi) restaurant.
Pentru suma de 60 de lei am primit: 2 aripi de pui uscate, 3 bucati de vita braziliana (nu prea am auzit de ea, cred ca vor sa piratizeze imaginea vitei argentiniene...) cateva bucatele de pastrama care ar fi facut de rusine o talpa de pantof prin incapatanarea cu care rezistau la mestecat, una bucata copan (extrem de uscat), si inca cateva bucati nedefinite de carne. Apropo de "topitul in gura" al lui P. Imre - cred ca l-au recunoscut la momentul respectiv deoarece toate, repet toate bucatile erau preparate intr-un mod care nu te incuraja sa ceri un supliment.
Am cerut totusi un supliment de vita, explicand chelnerului "nea Mircea" - foarte serviabil trebuie spus - ca vita este extrem de uscata; greseala! am primit trei bucatele de 2-3 mm grosime din care 2/3 erau grasime si, cerand explicatii, mi s-a spus ca asa e vita "braziliana". Ah, si totul parea de ieri si incalzit la microunde. Ce sa mai spun, am mancat intr-o gramada de restaurante intr-o gramada de tari, dar carne atat de proasta nu am mancat nici macar la Eforie Nord!
Poate ca am primit acest tratament deoarece eram doar eu cu prietena mea si am cerut doar o portie - dar totusi, respectul fata de clientul care plateste un pret peste media Bucurestiului ar trebui sa fie mai mare.
Am si fotografii daca sunteti interesati!

Restaurantul saptamanii- Churrascaria Carnivore
Cris
#8 -

Comentariu nou

Daca tot va faceti singuri atata reclama evidenta, macar incercati sa nu mai fiti agramati in comentarii. Si vedeti ca v-a ramas blocat BUTONUL DE CAPS.

Restaurantul saptamanii- Churrascaria Carnivore
ioana
#9 -

sub orice critica

sunt enorm de multe perosoane care pot confirma acest lucru. Groaznic! Nu vorbesc numai de faimoasa carne care nici nu se putea mesteca (ar fi fost o piatra de incercare si pentru cainele meu) garniturile de o calitate indoielnica ci si de atmosfera..
fara sa intru in detalii neplacute ..per total a fost o amintire extrem de neplacuta, in locul unei nopti care ar fi trebuit sa fie speciala. Nu recomand nimanui!!!

Restaurantul saptamanii- Churrascaria Carnivore
radu
#10 -

Teapa de proportii

N-am fost inca in calitate de consumator "individual", ci doar am participat la o petrecere. La care trebuie spus ca s-a platit tariful integral pentru toate persoanele care au participat. Am plecat flamand si nervos. Am avut parte de 2 (doua) buc de aripioare de pui uscate, un ciocanel crud si o bucata de carnat cu efect de vomitiv. Despre celebra vita braziliana nu pot sa va spun pentru ca au servit-o la ora 23, la aproape 2 ore dupa ce se taiase tortul!!! garniturile sunt sub orice critica, iar servirea amabil-imbecila. In sensul ca se inghesuie cate 2 picolite sa-ti ia farfuria din fata chiar daca e evident ca mai ai de mancat, insa cand vine vorba de adus carne, iti sucesti gatul dupa chelneri. Chestia cu mananci cat poti e o minciuna de prost gust. Banditism pe fata!!! Incredibil! Incerc sa-mi imaginez cata spaga si-a luat Peter Imre ca sa scrie acea cronica revoltatoare!

Restaurantul saptamanii- Churrascaria Carnivore
Mugur
#11 -

De recomandat dusmanilor

Dupa ce am mancat intr-un restaurant brazilian din Praga si am fost foarte multumit (drept urmare de fiecare daca cand ajung in Praga ma duc si mananc acolo si l-am recomandat si tuturor prietenilor), am zis sa incerc si acest restaurant de la noi. Am fost intr-o seara cu niste prieteni. In afara ca a costat mai mult decat in Praga, mancarea nu este la fel de gustoasa, variertatea nu este asa de mare. Toate bune si frumoase pana noaptea. Cand, prima oara dupa foarte multi ani a trebuit sa ma trezesc in mijlocul noptii sa ma duc la toaleta. Deranjat la stocat foarte tare. Si asta sa intamplat cu toti 4, asa ca nu se pune problema sa fi mancat eu ceva stricat din alta parte.
In concluzie, asa cum am scris si in titlu, este un restaurant pe care sa il recomanzi dusmanilor, nu prietenilor. Eu sigur nu o sa mai ajung niciodata acolo si tot le fac reclama sa nu mearga nici alti prieteni. Restaurant din care sa ies cu asa probleme nu am mai intalnit nicaieri.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera