Caru' cu Bere - restaurantul saptamanii

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In sfarsit Caru cu Bere s-a deschis si astfel este restaurantul saptamanii. Dupa o vara intreaga de renovari, Caru' cu Bere si-a redeschis portile, mai exact s-a dichisit cu o ditai usa rotativa din lemn masiv dincolo de care esti intampinat de personalul zambitor, extra-politicos si ospitalier si condus la oricare din cele cateva zeci de mese. O, da este absolut imens.

caru' cu bere

Avem asa: parterul, care acum este cam gol pentru ca nu s-a facut inca deschiderea oficiala (care va fi pe 12 octombrie), impartit pe 2 sectiuni: fumatori si nefumatori, etajul unde deocamdata se tin sedintele actionarilor :) si subsolul cu o crama uriasa - Caru' cu Vin - unde inca se fac renovari.

caru' cu bere
Parter

caru' cu bere


caru' cu bere
La etaj

caru' cu bere
Crama de vinuri


Caru' cu Bere este unul dintre cele mai cu traditie restaurante din capitala. Deschis in 1892 dupa proiectul unui arhitect austriac - Zigfrid Kofczinsky - si constructia lui Nicolae Mircea si a fratilor Victor si Ignat, Caru' cu Bere era locul favorit al scriitorilor si actorilor. De-ai casei" erau in special George Cosbuc sau I. L. Caragiale.

Numele a fost inspirat de fabrica de bere pe care o detinea tatal lui Nicolae Mircea, atmosfera localului aducand, poate si prin prisma originilor sasesti ale patronilor, a berarie germana. Constructia de curand renovata a pastrat toate elementele decorative din secolul al XIX-lea, de la lambriuri, vitralii, picturi, candelabre pana la elementele de feronerie, sculpturi de lemn si chiar scaune.

caru' cu bere
Nicolae Mircea


Prin urmare avem de-a face cu un restaurant-muzeu in care exista chiar un mic magazin de suveniruri si un orologiu foarte valoros datand chiar din 1879 (anul constructiei).

caru' cu bere

caru' cu bere

caru' cu bere

Daca e berarie germana atunci e rost de carnati cu toptanul. Prin urmare meniul, nu foarte aglomerat, imbina cele doua bucatarii traditionale (romaneasca si nemteasca) cu scopul principal de a-l tine pe client satul si vesel nu neaparat de a-i pune burta la cale.

La capitolul supe aveti patru sortimente printre care un gulas picant pe care vi-l recomandam doar daca aveti stomacul tare. O supa costa 6.8 RON (gulasul e 10).

Apoi vin carnatii: Carnati albi de vita la gratar sau fierti, Carnati Caru' cu Bere, Carnati Plescoi :)) Platou cu carnati s.a.m.d. 13 RON e pretul mediu la o portie de carnati - mai putin platoul care e 36 RON - la care sigur o sa vreti o garnitura. Cea mai buna e varza dulce calita, merge de minune cu orice tip de carnati, e absolut delicioasa si costa 6 RON. Altfel, ar mai fi cartofi piure sau cartofi pai la 4 RON, insa nu tocmai geniali. :)

caru' cu bere

Tot in zona carnivora, mai puteti sa va luptati cu un cotlet de porc la 26 RON portia sau cu niste pulpite pui la cuptor, suculente si super-gustoase - 13 RON.

caru' cu bere

Micii, faimosii mici! Pe de o parte inclin sa cred ca faimosi datorita pretului - 2.4 RON unul, insa din cate am inteles sunt de exceptie si se fac dupa o reteta traditionala, ce era la mare cinste in Bucurestiul interbelic. Sa nu uit: au hrean! Este unul din prea putinele restaurante unde exista hrean pe lista de condimente.

caru' cu bere

Desertul e pe nemteste: Apfelstrudel (Strudel de mere, exact) sau Strudel cu branza, ambele la 6 RON.

caru' cu bere

De baut... Aici in mod normal ne-am fi asteptat la o lista de 2 pagini cu toate tipurile de bere. In schimb am studiat o oferta de trei sferturi de pagina in care erau mentionate cateva branduri cunoscute insa la halba sau la 330 ml. Pretul unei halbe de 400ml e de 5.2 RON.

Oferta de vin pe de alta parte ne-a tinut ocupati cateva minute bune. Se intinde pe trei pagini si cuprinde... tot ce va trece prin cap. Pretul: intre 25 si 70 RON o sticla.

Pentru amatorii de bauturi non-alcoolice, o banala Cola e 4.2. RON, o sticla mica de Granini 6.2 iar un litru de limonada este 7.6 RON - cu zahar! Cea preparata cu miere este 10 RON.

Cel mai important lucru de retinut in ce priveste mancarea din Caru' cu Bere este ca vine imediat. Imediat = 15 minute. OK, nu era prea multa lume. Probabil lucrurile stau altfel cand restaurantul e plin.

caru' cu bere

Totusi, felul in care am fost serviti si tratati ne face sa credem ca cineva a investit foarte mult in pregatirea personalului. Extrem de binevoitori si mai ales bine pregatiti, ne-au condus prin restaurant, ne-au povestit despre el si ne-au servit impecabil. :)

Inaugurarea noului "Car cu Bere" se va face dupa cum ni s-a zis pe 12 octombrie, "cu mare tam-tam si invitati de tot felul." Adresa, pentru cei care vor sa incerce mititeii sau varza calita, este Str. Stavropoleos, Nr. 3-5, iar rezervari puteti face la numerele: 021. 313.75.60 sau 0726.CUBERE :)) [0726.282.373]

* In acest loc poti plati cu Ticket Restaurant





30 comentarii

Restaurantul saptamanii - Caru' cu Bere
dragos
#1 -

in plus

Sa nu uitam ca patronul este acelasi ca cel de la City Grill ce este unul din fondatorii de la La Mama si care ulterior, s-a despartit si a pornit lantul City Grill.

Mai mult, se pare ca City Grill si Caru' cu Bere au bucatarie comuna, ceea ce reprezinta un avantaj imens pentru afacerea in sine.

Daca mai punem la socoteala si ca patronul are si 50% din actiunile de la Chocolat, care se afla fix la doi pasi pe aceeasi strada cu Caru cu Bere, pe Stavropoleus, cred ca putem spune ca avem de a face cu un un om de afaceri cel putin descurcaret. :)

Finally, apropo de personal, am auzit ca toti ar fi beneficiat de traininguri speciale si de recalificare (in cazul celor in varsta d ela Caru cu Bere) la Codecs.

In ceea ce priveste mancarea de la Caru cu Bere, momentan meniul este doar varianta light a ceea ce gasesti la City Grill. Poate dupa 12 octobrie lucrurile se vor schimba.

Restaurantul saptamanii - Caru' cu Bere
pati
#2 -

Comentariu nou

prin iarna ma intorceam acasa intr-o seara dupa multe ore petrecute la facultate...cred ca era in jur de 9 seara, era frig si eu ascultam Meds, abia facusem rost de el. Nu aveam chef sa urc la mine inca, asa ca am traversat Calea Victoriei spre Lipscani si am inceput sa ma plimb fara tinta. Ma simteam bine. La un moment dat am ajuns la Stavropoleos si i-am privit zidurile tacute, atat de contrastante, de nelalocul lor acolo, in inima orasului. Dupa o vreme mi-am infipt mainile mai adanc in stofa buzunarelor si mi-am reluat ratacirea. Si dupa inca o vreme am ajuns in dreptul unei cladiri vechi, neagra de vreme, aparent parasita. La parter, chiar in dreptul meu, cladirea avea vitraje generoase, acoperite pentru a bloca privirile indiscrete. Totusi in cateva locuri geamul ramasese neacoperit, iar eu mi-am strivit nasul de sticla lui rece si am privit. Aproape mi s-a taiat rasuflarea: interiorul era luminat galbui de un bec/lampa care nu aparea in "cadru", suficient totusi pentru a ma lasa sa disting conturul unei sali care atunci mi s-a parut enorma si din alt veac. In fund de tot se vedeau doua vitralii mari, luminate din spate, ca intr-o catedrala, iar de-a lungul peretilor se intindea, de o parte si de alta a salii, mobilierul de lemn masiv. Mai erau acolo coloane (de marmura?) si pereti pe care se distingeau fresce, totul invaluit in clarobscur si parca praf. A fost pentru mine unul din acele momente intense cu care nu ma intalnesc foarte des. Nu stiam nimic despre locul ala misterios, frumos si atat de rupt de context in fata caruia ma aflam. Nu stiam ca e "Carul cu bere", ca poarta cu el istorii de veac 19 sau ca urmeaza sa fie renovat si pus iar in circuit. Si pentru ca nu eram foarte convinsa ca ce vad e real, m-am hotarat sa ma mai plimb cinci minute si sa ma intorc apoi. Am facut-o: minunea era tot acolo :)

Restaurantul saptamanii - Caru' cu Bere
cristi
#3 -

Caru cu bere duminica seara

Duminica seara la vreo saptamana de la deschiderea "oficiala" am fost cu un prieten acolo. Asa ca va pot spune si parerea mea.
1. Ambianta. Parterul este foarte frumos, elegant, spatios (nota 10). Din pacate era ocupat sau rezervat. Crama (subsol) este OK. Curata, dar simpla, nimic spectaculos totusi si parca dezamagitoare dupa ce vezi parterul (nota 7.5)
2. Servire. Personalul te intampina zambitor la intrare, lucru care nu prea l-am vazut in multe parti in Romania - ma refer la "zambitor". Te conduc la masa, vin destul de repede, parca ar vrea sa(-ti) fie bine... insa au si lipsuri. Cei mai tineri parca nu stiu ce au de facut sau au uitat, o picolita (draguta de altfel) era pierduta in spatiu si se plimba cu un paharel in mana intreband pe la mese cine il comandase (!).. Una peste alta nota 8.
3. Meniu si mancare. Ehe, aici mai e mult de munca. Micii erau cam cruzi, platoul (nu-l comandati!!) e scump si inseamna de fapt o farfurie cu niste carnati si un mic, fara nimic altceva. Carnatii Caru cu Bere lipseau din farfurie si chelnerul ne-a explicat ca probabil cei de la bucatarie l-au uitat (!). Restul carnatilor sunt carnati de supermarket pe care sigur nu vi-i cumparati pentru acasa (cei care mergeti la restaurante de 3-5 stele) si care nu merg decat la bere. Portia de snitel a fost ok (normala). Sortimente de mancare destul de putine, cele de bere la fel. Una peste alta, daca renovatul "Caru cu Bere" este berarie atunci nota pentru bucatarie este 8.5 dar daca are pretentii de restaurant atunci 7 e mult. Astept si alte pareri

Restaurantul saptamanii - Caru' cu Bere
Bat Pateman
#4 -

Comentariu nou

La Caru cu Bere servirea este EXECRABILA.
Uita sa-ti aduca furculitzele, painea, se uita urat daca ii ceri sa-ti aduca o furculitza (insisti sa nu mananci cu mana), si cateodata chiar nu ti-o aduc deloc.
Servirea este sub orice critica, si mult sub nivelul unui restaurant normal. Pacat de mancarea buna si locul frumos.

Dati afara toti chelnerii aia imbecili si angajati niste chelneri normali.

Restaurantul saptamanii - Caru' cu Bere
Mihai Neagu
#5 -

preturile

cam mari preturile...
un mic 2,4 Ron...
si fac pariu pe 2,4 Ron ca nu intelegi mai nimic din el...

Restaurantul saptamanii - Caru' cu Bere
alex bitu
#6 -

Caru fara bere ...

Am fost la Caru cu bere la putin timp dupa redeschidere, cu un prieten, curiosi sa vedem localul restaurat, care fara nici o indolala a fost punctul principal al investitiei.Din pacate restul a lasat de dorit : chelnerii , desi la prima vedere foarte amabili si zambitori , parca erau din alt local , nestiind la ce masa se ne aseze , unde sa aduca mancarea si sa aduca o lingura in caz ca ai comandat ciorba ; meniul foarte, foarte,foarte sumar atat la mancare , dar mai ales la bere (ciudat avand in vedere ca este o bererie , si daca ai fost la Bereria Germana te astepti la metrii de bere macar pe meniu, daca nu pe masa) ; Mancarea a fost pur si simplu dezamagitoare : ciorba rece , carnatii nefacuti , snitelul era insa singurul lucru mai decent.Aaaaa era sa uit berea nefiltrata, scumpa si destul de mica(halba de 400ml 5.2ron)
In concluzie am plecat putin cam tristi ,admirand decorul superb , insa cu gandul ca nu o sa revenim foarte curand .

Restaurantul saptamanii - Caru' cu Bere
Raluca
#7 -

Servire

Frumos, nu am ce spune, locul iti taie rasuflarea dar eu nu am fost multumita de servire. Copii tineri, pana in 25 de ani cu o atitudine invechita, figuri sacaite, crispati si ...plictisiti... In rest, numai de bine. As vrea sa fie o critica constructiva. :)

Restaurantul saptamanii - Caru' cu Bere
MEME
#8 -

baaa

Astia care comentati ca servirea este execrabila ca berea e scumpa....duceti-va mai bine si mancati si beti la o bodega nenorocita care sa corespunda cu interiorul portofelelor voastre si nu mai faceti atat pe nebunii....daca nu aveti bani de un mic sau de o bere cumparati din alea la 2 litrii si beti-le acasa .....saraci obositi ce sunteti

Restaurantul saptamanii - Caru' cu Bere
Patrick Bateman
#9 -

Comentariu nou

MEME, marsh ma cocalare.

Restaurantul saptamanii - Caru' cu Bere
Anti-MEME
#10 -

Comentariu nou

MEME, omule...
În loc să mergi aiurea prin baruri, mai bine mai treci pe la şcoală, pluralul de la "litru" este "litri", cu UN SINGUR I...

Şi dacă ai bani atât de mulţi, mergi liniştit să-i cheltui în altă parte... bogat odihnit ce eşti

Restaurantul saptamanii - Caru' cu Bere
meme
#11 -

Comentariu nou

Ce prost sunt eu .... hi hi hi ... sunt retard

Restaurantul saptamanii - Caru' cu Bere
Mircea
#12 -

la fix!

Meme, tata... asa credeam si noi. :))

In plus, pseudonimul folosit de tine nu e unul rasunator... Daca ti-ai fi spus "Liiceanu", era alta chestie... Dar asa... Esti jalnic.


P.S. am deviat de la "subect", ideea era ca eu merg deseara la CCB si din ce am citit mai sus, nu m-ati incurajat deloc... sa vedem... o sa revin cu comentarii.

Restaurantul saptamanii - Caru' cu Bere
dragos
#13 -

:)

fost astazi -- ciolanul de abia l-am dovedit in trei insi, ne lipseste antrenamentul, e clar. serviciul a fost bun si berea la litru e din belsug. recomandarea mea este sa va faceti rezervare inainte totusi :)

Restaurantul saptamanii - Caru' cu Bere
bogdan
#14 -

NU RECOMAND!

Am comandat o portie de clatite. Au trecut aproape 60 de minute pana am fost servit si cand sa ma apuc si eu in sfarsit de mancat, hopa un luuuuuuuuuuuuuuuung fir de par ce se odihnea tacticos intre clatite. Basca ca erau si reci.
O alta persoana de la aceeasi masa a gasit (sic!) un alt fir de par in meniu. (este adevarat era mai scurt, noroc ca nu era cret (de la bigudiuri!!!!).
Mai bine stai acasa si mananci ceva decat sa mergi la ei.

Pentru siguranta. Daca vrei sa incerci, e pe riscul tau.

multumesc.


bogdan

Restaurantul saptamanii - Caru' cu Bere
dandu
#15 -

Comentariu nou

DUMINICA SEARA LA CARU CU BERE

MAncare foarte buna. Crema de legume, ciolan cu varza calita, papanash.
Atmosfera geniala. Se danseaza vals. O berarie ridicata la rang de mare restaurant.

Restaurantul saptamanii - Caru' cu Bere
cladutz
#16 -

MEGATARE

Am mancat un meniu studentesc ieri la pranz la caru cu bere. Costa cat o saorma si mananci mancare gatita. Cu 15 ron am servit pranzul si am servit o bere. Serviciul a fost absolut normal.
Astept si alte restaurante cu meniu studentesc

Restaurantul saptamanii - Caru' cu Bere
ileana
#17 -

Comentariu nou

nu va mai inteleg fratilor unu zice ca super unu zice ca enaspa .e casa stiti la caru cu bere mi sa parut cel mai ok restaurant fata de alte jeguri voi astia care scrieti de rau va uimeste preturile.zgarcitilor

Restaurantul saptamanii - Caru' cu Bere
valentin
#18 -

ciolan exceptional

Ieri la Caru cu Bere am revenit in urma unei recomandari. Va recomand la randul meu sa mergeti sa mancati cel mai bun ciolan si sa beti cea mai "baubila" bere .
Ma gasiti acolo.

Restaurantul saptamanii - Caru' cu Bere
pisi
#19 -

Comentariu nou

E super tare atmosfera si nu numai...cred ca pot spune ca am mancat cei mai buni papanashi si cel mai fraged muschiletz de vacutza...nu ratatzi, restaurantul poate oferi ceva pt gustul fiecaruia:)

Restaurantul saptamanii - Caru' cu Bere
Alina
#20 -

Caru cu bere

Din pacate am fost dezamagita de regresul calitativ al serviciilor si mancarii. Mi se pare inadmisibil sa primesti pahare ciobite, sa le explici chelnerilor ca o bere alba nefiltrata are nevoie de un pahar corespunzator si nu unul de 200 ml, sa intri la toaleta doamnelor si sa constati ca cineva cu tendinte scatofile a redecorat faianta toaletei. Nota bene - in crama unde am fost noi - usa de la toaleta da exact in usa de la bucatarie. Mirosul insuportabil nu parea sa afecteze chelnarii cantonati in fata usii de toaleta. La 10 minute dupa ce le-am semnalat atentia cineva s-a "sacrificat eroic" si a intrat sa curete. Problemele au inceput de cand am intrat in restaurant. Desi facusem rezervarea pentru 5 persoane (adulte) ne-a fost repartizata o masa de 4 persoane cu un scaun pus mot in capul mesei. Un adult de o inaltime medie avea doua posibilitati: fie sa manance din picioare, fie sa execute exercitii de contorsionism. Am cerut o alta masa si am fost condusi la etaj unde temperature rivaliza cu cea de afara (40 de grade). Am cerut din nou o masa si am fost condusi in crama unde aerul era partial respirabil, dar volumul muzicii reusea sa-ti afecteze cu succes auzul. Am comandat mancarea si surpriza, romanismul in floare. Faimoasa salata cu piept de rata afumat avea urmatoarele ingrediente: 80% ceapa rosie, 4 felii insesizabile de pastrama de rata, doua frunze vestejite de rucola asezate artistic peste imitatia de salata Eisberg, in fapt o banala si batrana salata romaneasca amara datorita senectutii, 3 rosii cherry taiate in jumatate (as putea spune storcosite) si 3 grame (pe verificate) de parmesan. Nu mai comentez ca uleiul din oliviera nu era ulei de masline, ci un banal ulei de floarea soarelui (provenind presupun dintr-o sticla de 5 litri de ulei), iar proveninenta otetului (cu un miros suspect de chimicale) m-au impiedicat sa-mi asezonez faimoasa salata. Am cerut ca al doilea fel doar cartofi cu rozmarin (din ratiuni de nervi maximi) care, desi am solicitat sa-mi fie serviti dupa salata, mi-au fost adusi in acelasi timp cu aceasta. Nu va recomand nici cartofii taranesti care pareau cartofi utilizati si in alte dati, nici carnaciorii de oaie care-ti testeaza cu succes capacitatea dentitiei proprii (desi daca vrei senzatii tari si ai un stomatolog in famile poti sa-I incerci), nici gratarul preparat de bucatar dupa ureche (unul uscat, celalalt alergandu-ne prin farfurie – asta in conditiile in care am cerut gratar suculent). Nici faimoasele oferte de rata pe varza si carne la garnita nu mi-au uimit papilele gustative, din contra, erau extraordinar de fade. Nu am indraznit sa comandam desert – promo avand in vedere experientele recente, secundo locatia incepuse sa se aglomereze, iar timpul de asteptare al comenzii crestea direct proportional cu nervii consumatorilor. Recomandare: Daca ai nervii buni si atractie pentru locante cu un real "specific romanesc" (in toate aspectele) esti clientul potrivit.

Restaurantul saptamanii - Caru' cu Bere
tolea
#21 -

maa

e scump micul la 2,4..=)) la noi e 5 ron un mic.mai sunt si ghertoi dintr astia care mai fac figuri.

Restaurantul saptamanii - Caru' cu Bere
tolea
#22 -

Comentariu nou

cel mai tare ciolan cu varza/fasole--e la becker

Restaurantul saptamanii - Caru' cu Bere
Ando
#23 -

Caru cu bere

Cred ca unii aveti ghinion, am mers de multe ori acolo si absolut, repet absolut niciodata nu am avut probleme cu vreunul din chelneri. Ce recomand cu incredere? Coastele de porc la cuptor + garnitura de cartofi (tot la cuptor) cu rozmarin, sunt de senzatie. Pacat ca berea e doar o amintire palida a retetei de pe vremuri si in plus e foarte scumpa.

Restaurantul saptamanii - Caru' cu Bere
dana popescu
#24 -

Comentariu nou

am fost iar la caru cu bere de unde am plecat cu acelasi gust placut
am mancat tort basarabean de clatite umplute cu visine - superb, nu am vazut nicaieri acest produs care nu exista momentan in meniu dar ne-a fost recomandat de catre ospatar
felicitari dragilor si sa o tineti tot asa
va pup

Restaurantul saptamanii - Caru' cu Bere
vvalentina
#25 -

super atmosfera!

Vreau sa va spun ca este o atmosfera incredibila in acest restaurant. Am trecut saptamana trecuta, sambata cu niste prieteni prin Centrul Istoric si ne-a atras ca un magnet muzica. Eu nu am stiut, dar tocmai incepuse parada ospatarilor, erau in jur de vre-o 100 de turisti in local, a fost incredibil. M-am simtit foarte mandra ca se intampla asa ceva in tara mea. Super tare!!

Restaurantul saptamanii - Caru' cu Bere
dana popescu
#26 -

Comentariu nou

sa deschis terasa la caru cu bere si arata foarte bine
am fost zilele trecute si ne a prins ploaia, dar acum se poate sta chiar si pe ploaie deoarece au copertina
super

Restaurantul saptamanii - Caru' cu Bere
Simina
#27 -

Comentariu nou

Am fost la Caru' cu Bere acum 2-3 luni ultima data si mi-a placut foarte mult. Chelnarii erau zambitori, ne-au condus la o masa, ne-au adus meniuri. Eu am mancat un snitel de pui cu cartofi si a fost atat de urias incat nu am reusit sa il mananc. Berea la halba dupa reteta lor traditionala e foarte buna. Iar interiorul localului e superb. Nu inteleg cum puteti spune ca un mic la 2.4 lei e scump. E 2 lei la o bodeca de la Tudor Vladimirescu.

Restaurantul saptamanii - Caru' cu Bere
tashu
#28 -

Comentariu nou

Am fost saptamana la carciuma asta infecta. Am crezut ca intru intr-o biserica, doar ca era o galagie ca la ultima cantina a saracilor. Ce muzica? Doar e carciuma..se respecta. Mancarea foarte proasta, fara niciun gust si la pret de resturant cu pretentii. NU ma mai duc acolo nici pe gratis, imi e rusine sa zic ca am mancat intr-un asemenea loc. Cine zice ca a mancat mancare buna, ma gandesc cu groaza in ce conditii mizere traieste acasa de i se pare buna mancarea la o carciuma.

Restaurantul saptamanii - Caru' cu Bere
Margulean Gina
#29 -

Mancarea merita si ultimul leuts

Am fost in aprilie 2011 si am luat pranzul. Chelnerii prompti desi cam grabiti, ceea ce e normal poate la cat de aglomerat era localul. Desi portiile au fost cam micute, mancarea a fost foarte gustoasa, si foarte proaspata. Ciorba de perisoare ca la mama acasa, iar tortul de ciocolata servit la desert-ceva de vis. Singura bila neagra i-o dau fetei de la intrare care m-a masurat din cap pana-n picioare, pentru ca aveam vreo 4 sacose de cumparaturi, de tot felul si i-am picat cam greu la stomac. Treaba ei.

Restaurantul saptamanii - Caru' cu Bere
Petre Nicolaescu
#30 -

New comment

Local incarcat de istorie. Admirabil restaurat. Parfum de epoca de la primii pasi facuti in local. Toate premisele unei seri placute. Si totusi... Aici, in Romania, omul porceste locul. Chelneri cu mintea scurta, prea scurta pentru a tine minte de sus de la etaj, pana jos la bar, ceea ce li s-a comandat. Sau prea obositi sa urce de cate ori e nevoie scarile inguste in spirala. Oameni incapabili sa inteleaga ca pe canicula nu se poate bea apa calda. Clienti care vor gheata? Niste mofturosi. Si, in plus, mofturosii insista. Fraierii insista. Ce daca e o masa de 12 persoane la care sigur, la sfarsitul seriii, se vor decarta mai mult de 15 milioane? Da-i la dracu' cu aniversarea lor cu tot! Ce daca n-or sa mai vina prea curand pe aici? Ce, e localul meu? Sunt eu patron? Ma doare-n cur! Cam asta e mentalitatea ospatarilor. Am cerut in repetate randuri apa minerala, pentru ca ni se adusese numai plata si comandasem altceva. In plus, apa era calda! Gheata: doua pahare umplute pe jumatate la 12 oameni!!! Abia dupa o ora ni s-a adus ceea ce am cerut.
Oricum, o bila neagra pentru lipsa de ventilatie de la etaj, acolo unde se aduna toata caldura si tot fumul din local. O seara ratata, un gust amar...

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera