Restaurantul saptamanii - Becker Brau
In spatele cladirii Academiei Romane se afla o super-berarie nemteasca cu restaurant, terasa si muzica de orchestra: Becker Brau.
Servire faina, mancarea excelenta si bere la metru, nefiltrata:) Cu specific german fiind meniul, va puteti delecta cu tot soiul de crenvursti si carnaciori, fripturi, snitele si cartofi gatiti in 10 moduri. Puteti incerca inclusiv supa de cartofi cu carnaciori:)
La o asemenea combinatie noi am zice ca e mai degraba o ciorba veritabila, suficienta cat sa sature 2 oameni si la 11 roni portia.
Felul doi poate ajunge si la 30 roni, in functie de tipul de preparat. In principiu, multa carne, nemtii mananca cu multe proteine:) Snitel vanatoresc (17 roni), Crenvursti la gratar (12 roni), Ciolan de porc (18 roni). Garniturile sunt cam toate de cartofi: natur, copti, "nemtesti" si costa intre 5 si 7 roni.
La desert... strudel. Bineinteles. Cu mere sau cu branza.
Recomandarea noastra este: Crenvursi la gratar cu garnitura de varza calita - 185.000. Crenvurstii sunt mari, tip carnat oltenesc, extrem de gustosi, iar varza este cea mai delicioasa garnitura posibila. Garantat!
Pentru spatiul generos, cu mese lungi si bancute de lemn, este un loc foarte potrivit pentru petreceri intre prieteni si chefuri la metrul de bere.

Servire faina, mancarea excelenta si bere la metru, nefiltrata:) Cu specific german fiind meniul, va puteti delecta cu tot soiul de crenvursti si carnaciori, fripturi, snitele si cartofi gatiti in 10 moduri. Puteti incerca inclusiv supa de cartofi cu carnaciori:)

La o asemenea combinatie noi am zice ca e mai degraba o ciorba veritabila, suficienta cat sa sature 2 oameni si la 11 roni portia.

Felul doi poate ajunge si la 30 roni, in functie de tipul de preparat. In principiu, multa carne, nemtii mananca cu multe proteine:) Snitel vanatoresc (17 roni), Crenvursti la gratar (12 roni), Ciolan de porc (18 roni). Garniturile sunt cam toate de cartofi: natur, copti, "nemtesti" si costa intre 5 si 7 roni.

La desert... strudel. Bineinteles. Cu mere sau cu branza.
Recomandarea noastra este: Crenvursi la gratar cu garnitura de varza calita - 185.000. Crenvurstii sunt mari, tip carnat oltenesc, extrem de gustosi, iar varza este cea mai delicioasa garnitura posibila. Garantat!
Pentru spatiul generos, cu mese lungi si bancute de lemn, este un loc foarte potrivit pentru petreceri intre prieteni si chefuri la metrul de bere.

fine-tuning pe recomandare
eu recomand cremvurstii albi... aa, si sunt buni si cartofii aia nemtesti sau cumva (sunt un fel de taranesti dar ff gustosi)
hehehe..
La terasa asta gasesti femeia ideala, am vazut-o cu ochii mei: mica, de un metru si un shnitzel, purtand 5 halbe de un litru si 2 de 300 :))
uhm..
exista vreun motiv intemeiat pentru care mi-a disparut (fost sters) comentariul negativ la adresa Becker Brau? ;)
Nu
In nici un caz. Mai posteaza-l inca o data, te rog :). Si, repetam: nu stergem comentarii! Aveti grija cu captcha, de asta de multe ori nu se posteaza.
mi-e lene sa mai scriu acum ;)
era un post lungutz, tocmai pentru ca m-am mirat ca ati gasit sa laudati locul in care eu personal am gasit de absolut fiecare data cand am fost un serviciu execrabil.
de la diverse tertipuri de a primi de doua ori spaga in aceeasi seara ("la 12 schimbam tura si trebuie sa va batem pe casa ce ati avut pana acum"), la lipsa totala a muzicii, macar de radio, in unele seri; la sictirul total al chelnerilor; la datul afara a clientilor in unele seri la 12; la preturile nejustificat de mari (da, bere ca aia nu am mai baut in bucuresti, insa mancarea mi se pare nemeritat de scumpa, e un carnat ffs ;) si nu se compara cu cei originali din Deutschland :)
adevarul
draga zuza nu mai minti cum k la 12 noi schimbam turele la 12 se inchide. tu dak vrei sa stai pana dim du te la un rest non stop nu la becker. nu ai de ce sa critici tu preturile -dak iti permiti vii dak nu du te la fast food...bineinteles k nu ne comparam cu nemtii pt k pur si simplu suntem romni . incercam doar sa creem o atmosfera nemteasca cat de cat apropiata lor si dupa felul in care terasa este plina in fiece seara este o dovada clara k maj clientilor sunt multumiti de servire si de preturi si de ambianta... iar spaga se da doar daca ospatarul intr adevar merita ,nu ti o scoate cu forta din buzunar...va rugam nu mai aberati si intelegeti k dak voua nu va place rest din anumite motive asta nu inseamna k si altii ar trebui sa gandeasca la fel..fiecare are dreptul la parere...
New comment
auzi, Cristinico, dar mesele jegoase fac parte tot din specificul german? Si faptul ca in weekend e program pana la 3, dar voi la 12 luati ultima comanda e tot specificul nemtzesc??
Braseria Becker Brau s-a transformat intr-o bomba, datorita neglijentei personalului.. Asta e adevarul.
New comment
noroc ca ai zis-o chiar tu: fiecare are dreptul la o parere :)
dar ai niste argumente.. (adica n-ai ;)
my personal favourite: "bineinteles k nu ne comparam cu nemtii pt k pur si simplu suntem romni".. bine zis :))))) nu stiu daca ati avea competitori directi seriosi pe nisa pe care sunteti voi ati mai rezista macar cateva luni.
si da, daca nu imi place pot sa nu merg in becker, ceea ce si fac, evit cat pot :)
ba au
Multumim pentru comentarii si discutia iscata, cred ca sunt foarte folositoare!
Becker Bräu
Faceti reclama la o gradina de vara (vezi pozele atasate) in luna noiembrie!? (10.11.2007)
Comentariu nou
1. Nu face reclama, doar prezentam locul.
2. Articolul a fost scris in iulie anul trecut.
Draga Cristina
Draga Cristina, cred ca realizezi ca te contrazici...in primul rand se face reclama la restaurant chiar din titlu "restaurantul saptamanii" si apoi prin foarte patetica descriere a "carnaciorilor deliciosi" ai restaurantului ....pa
shpaga
deci cu shpaga lucrurile stau cam asha: dupa o masa de 4 persoane unde s-a consumat de 250RON, la achitare am lasat (ca asha am considerat eu necesar, raportat la calitatea serviciilor si timpul de asteptare pana mi s-a gasit in sfarshit o masa libera cu toate ca rezervasem una cu 2 zile inainte) suma de 15RON ciubuc. Moment in care chelnerita mi-a zis cu un tupeu jegos: "stiti, de obicei se lasa 10%". Adiq suntem in romania, dar nu tre sa ne purtam tziganeshte... Nu-mi spui tu mie ca eu sunt obligat sa-tzi las o anumita suma, mai ales ca am considerat ca s-a meritat. Shi apoi am dat 6%. Nu inteleg de ce trebuie musai 10%....
spagaaaaaaaaaaaaaaaa
Vasile, tata, noua ne-au IMPUS sa le dam banii aia...dar le-a trecut automat cand le-am impus si noi sa ii treaca pe factura...sa vedem ce suport legal au!!!! Si sti ce le-a mai trecut...ca nu au mai vrut deloc ciubucul !!!! ha-ha ha avantaj noi, ca oricum nu il meritau!
mai este deschis ?
Mai este deschisa beraria ? Am auzit zvonuri ca s-a inchis.