Restaurantul saptamanii - Ai Vecchi Amicii

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Update: Ai Vecchi Amici s-a inchis, in locul lui functioneaza In Vino Veritas

Vis a vis de Club A (nu, nu este vorba de Argentin asa cum toti isi inchipuie speriati) se afla un restaurant cu specific italian, cochet si nu exagerat de scump - Ai Vecchi Amici. Motivul principal pentru care l-am ales la recomandare este faptul ca are o terasa foarte mare si racoroasa, este retras (mai gata sa nu-l gasesti) si se afla chiar in centru, adica veti fi scutiti de preumblari nesfarsite cu soarele-n cap, la 40 de grade.Se mananca destul de bine la "amici" si dupa cum am mai zis preturile sunt moderate. Mai clar:
- o pizza, foarte gustoasa dealtfel, este intre 12 si 16 roni, pizza casei fiind cea mai scumpa, la 20 roni.
- o salata racoroasa si satioasa e 12 roni
- un desert (tiramisu sau salata de fructe) costa cam 8 roni
- o berica e 4,5 roni
- un suculet - 3,5 roni

Noi am incercat niste aripioare crocante de pui cu garnitura inclusa la 15 roni. Garnitura inclusa e la alegere: fie cartofi la cuptor, fie orez, fie o salata speciala. Am fost dezamagiti insa ca, desi e italian, restaurantul-terasa nu se lauda cu prea multe sortimente de spaghetti, de pilda, in meniu nu exista Spaghetti Quattro Formaggio:(Atmosfera nu este tocmai fabuloasa, poate si datorita faptului ca terasa este foarte intinsa iar mesele cam prea "scolaresc" aliniate. Pe de alta parte aranjamentele florale foarte dragute erau pitite la umbra catorva copertine cu nume de bere... Muzica, fara pretentii, noi ieri am avut placerea sa ne amintim de anii copilariei cand dansam la banchete pe Culture Beat cu "Love and devotion, baby, i can't get enough..." :)) Culture Beat era?...Servirea difera, ca in mai toate locurile in definitiv, de la un chelner la altul. Aici am fost tratati extrem de elegant si protocolar, insa, pana la urma am sfarsit cam stanjeniti de insistenta cu care chelnerul revenea la 5 minute sa ne intrebe daca suntem absolut si perfect siguri ca nu mai dorim si... altceva (?!)Pe scurt, loc bun de venit cu prietenii la o pizza, de adunat in jurul meselor lungi de lemn, in special seara cand este mai racoare si ceva mai populat localul.

Adresa exacta este Str. Blanari 21
Telefon: 0720 073 008
0741 357 886

Orar: 12.00 - ultimul client.2 comentarii

Restaurantul saptamanii - Ai Vecchi Amicii
Ana
#1 -

Comentariu nou

Am mancat anul trecut pizza la aceasta terasa si mi-a placut. Am incercat si anul acesta, dar locatia parea parasita. Stiti ceva, s-a inchis?

Restaurantul saptamanii - Ai Vecchi Amicii
Smilla
#2 -

Comentariu nou

Nu mai exista nici macar firma din acest restaurant :(((

Am intrebat in zona si mi-au spus ca s-a inchis, dar nimeni nu stie mai multe. Imi pare rau, pentru ca mancarea era buna, iar terasa chiar placuta...

Pacat ca n-a tinut.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera