Restaurantul romanesc Vatra de pe Brezoianu, revizitat

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Vatra, restaurant romanesc pe Brezoianu, la 2 pasi de birou. Cumva, nu am mai ajuns pe la ei decat dupa vreo 6 ani, desi ultima data cand le-am calcat pragul prin 2007 mancarea a fost bunicica. De atunci, s-au mutat de pe 23-25 pe Brezoianu 19:

Vatra new location Vatra

Cladirea arata bine de-afara. Inauntru si pe terasa, depinde de gusturile si tolerantele fiecaruia. Noua nu prea ne-a placut amestecul de mobilier de pe terasa, dar daca mancarea s-ar fi dovedit buna eram dispusi sa trecem cu vederea decorul:

Terasa Vatra Vatra interior 1

Restaurant facut pentru toti strainii care se cazeaza prin imprejurimi si apoi iau la picior centrul orasului, ne spune cineva. Meniul adevereste, destul de limitat, dar neaos si continand tot ce trebuie. Turistii vegetarieni nu vor fi insa incantati..

Noua ne era pofta de-o ciorba de burta (15 lei) cinstita si de niste sarmalute cu mamaliguta (32 lei), iar metropotamului ovo-lacto vegetarian de-o zacusca (13 lei) si o mamaliguta cu branza, smantana si ou (23 lei). Romanian style, cum s-ar zice:

Ciorba de burta Paine si smantana pentru ciorba
Sarmale romanesti cu mamaliguta Mamaliguta cu branza, smantana si ou

Metropotamul vegan a iesit cel mai nefericit din experienta Vatra, pentru ca a fost nevoit sa-si comande din nou meniul de spital, piure de cartofi (9 lei) cu ciuperci la gratar (16 lei). Si macar sa fi fost bun piure-ul, tot ar fi plecat multumit!

Piure de cartofi cu ciuperci la gratar Cappuccino si zacusca

Dar aproape tot ce am incercat la ei a fost submediocru, nici macar de nota 5/10. Mamaliguta cu branza si zacusca ce au fost mai decente, insa il suspectam de o zi prea buna pe metropotamul care le-a comandat. Nici vorba sa mai cerem si desert!

Concluzii: Nu mai recomandam Vatra, momentan. Preturile sunt cam mari, mancarea proasta, muzica populara.. Nu il recomandam nici celui mai indulgent turist. Cel putin pana isi vin in fire si se-ntorc la mancarea care ne-a cucerit in 2007..

Asteptam totusi pareri, poate ati mancat voi aici de curand ceva care v-a placut. Mai multe poze gasiti in albumul foto.

1 comentariu

Restaurantul romanesc Vatra de pe Brezoianu, revizitat
Neibăr
#1 -

subscriu

Am fost la vatra acum vreo lună. Îmi era poftă de ciorba lor de burtă, despre care știam că-i excelentă. Se pare, însă, că nu mai e. Nici ciorba și nici cârnatul cu fasole, de exemplu. Pe vremuri aveau pâine făcută de ei, acum nu mai au. S-au schimbat și prețurile, din mari în și mai mari.

În concluzie, adevăr grăit-ați. Dacă ești în zonă, mai bine intri vizavi, la 1001 nopți... sau la mec :)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera