Restaurant, terasa, bar si altele: Old School de la Preoteasa

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Cine nu stie de terasa Old School de acolo unde Opera si Casa Studentilor se intalnesc... fund in fund? De fapt sa reformulam: va mai aduceti aminte de vremea cand Old Schol era o terasa cu inclinatii rock? Ei bine, acum e de toate intr-unul, ca samponul.

Terasa s-a redus la vreo 5-6 mese duble mari, la care daca se aseaza o persoana, ocupa practic spatiul pentru 10. Strategie de fortare intru socializare si imprietenire a clientilor? O fi, dar nu si pentru noi. Ne-am asezat deci inauntru.

Old School Preoteasa

Inauntru e restaurant de nunti. Mese mari, iarasi, de 6 persoane. Coloane drapate si falduri multe si maro. Banchete de vinilin pe langa spatiile verzi cu copacei mai vii si mai morti. Spatiu mare in mijloc pentru perinita. Termopane.

Old School Preoteasa

Cand nu e nunta, sunt ocupate ici-colo cateva mese, mai degraba cu oameni care vin sa bea, decat sa manance. Meniul are de toate, la preturi destul de studentesti (beri de pe la 3-4 lei in sus, long drinks in jur de 9-10 lei, mancarea la preturi modice - 10-15 lei, chiar si mai jos, depinde ce comanzi).

Old School Preoteasa

Chelnerul a fost antologic. Cerusem un sandvis si o salata. Dupa o perioada lunga in care faceam calcule mentale (scoate painea, taie cascavalul, feliaza puiul, incalzeste tot, orneaza, pune pe farfurie, taie salata = 5 minute, daca ai doua maini), a venit doar sandvisul. Rece, cu continutul trantit sec intre feliile uscate. Inghitit cu noduri pana a venit si salata.

Old School Preoteasa

- Un gin tonic, va rog. [agatat din zbor, pentru ca a rezistat eroic semnelor noastre de "vii si la noi la masa, azi?!"]
- [strigand spre bar, 12 metri mai in spate] Fa si tu un gin tonic la domnisoara!

Dupa cum spuneam, chelnerul a fost de zile mari. Cu un comportament usor autist, clatinand din cap usurel, in tacere, stanga-dreapta, in loc de "da, avem, sigur, imediat, mai doriti si altceva?"; a reusit sa ne distreze toata seara. Macar el, pentru ca locul e destul de lipsit de potential pentru distractie. Muzica s-a invartit prin anii '80, lumina, aprinsa in coltul nostru cand am intrat, s-a redus la o "romantica" intensitate, cat sa nu-ti scoti ochii cu furculita.

Old School Preoteasa

Slab, slab de tot. Macar cand era carciuma pentru studenti, plina de rockeri, nu aveai ce pretentii sa ai de la ea. Old School Preoteasa in formula noua nu-i grozav deloc. Si se mai si inchide pe la 12.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera