Restaurant asiatic: She-She

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Desi in Baneasa Shopping City sunt o gramada de restaurante, exista unul singur cu specific asiatic (mai mult chinezesc, am observat noi), She-She, care avea locuri si inauntru dar si in exterior, in zona special amenajata de la etajul 1. Am ales o masa in exterior deoarece in interiorul restaurantului mirosul mancarii care se gatea era usor prea puternic.

Desi este un restaurant cu specific asiatic, lipsesc decoratiunile (uneori usor kitch-oase) atat de intalnite in restaurantele de acest tip. Am gasit un local colorat in rosu si negru, cu bun-gust, cu mese rarefiate, unde sa poti sa discuti fara sa te auda si vecinii.

Am ramas surprinsa de promptitudinea cu care ne-a fost preluata comanda dar mai ales de rapiditatea cu care a venit mancarea (in mod sigur era deja preparata, altfel nu-mi explic cum in 2-3 minute a fost posibil sa primim patru feluri de mancare), foarte gustoasa de altfel.

she-she she-she
                                                                                            Paste de orez Fen Gan, 24 de lei

Meniul e vast, asa cum ne-am obisnuit de altfel in restaurantele cu specific asiatic (chinezesc). Preparatele - din tot soiul de tipuri de carne (pui, vita, porc, rata, peste, etc) sunt gatite prin fierbere, pe plita sau prin prajire in ulei.

Preturile sunt mai mari decat la alte restaurante cu acelasi specific, insa pesemne chiria locului poarta aceasta "vina". Astfel, la antreu poti comanda pachetele de primavara cu 10 lei sau o salata de castraveti cu usturoi care costa 11 lei, muschiul de porc picant este 29 lei, iar rata prajita 79 lei.

Bauturile, in schimb, mi s-au parut exagerat de scumpe, mai ales cele racoritoare – Coca-Cola 9 lei sticla de 500 ml (aproape cat in aeroport) si sticla de 0,33 l de Tuborg la acelasi pret (9 lei), iar o sticla de vin JP Chenet Cabernet-Syrah de 750 ml costa 51 lei.

she-she she-she
vita pe plita incinsa (34 de lei) si orez (12 lei); pui cu urechi de lemn (30 de lei)

Desi nu exista toaleta in restaurant si trebuie sa o folosesti pe cea a mall-ului, care este destul de departe, ii vom ierta, intrucat mancarea a fost foarte gustoasa iar personalul saritor si atent.


She-She: Baneasa Shopping City, in soseaua Bucuresti-Ploiesti nr. 42D, sector 1.

Se pot face si comenzi la domiciliu (pentru cei ce locuiesc in zona de nord a Bucurestiului) la numerele de telefon 021 361 14 54 si 0728 879 894, iar meniul de livrari acasa il gasiti pe site-ul lor.
3 comentarii

Restaurant asiatic: She-She
angela
#1 -

nu incercat!

am mancat o singura data la acest restaurant si mancarea a fost sub orice critica si foarte scumpa.

Restaurant asiatic: She-She
Florin
#2 -

Prost si scump

Imi pare rau dar este o imitatie proasta de restaurant asiatic.
Vesela proasta (IKEA- cea mai ieftina), cu mancarea servita in farfurii, nu in boluri, plina de grasime (te intrebi la ce foloseste WOK-ul). Singurul lucru bun a fost supa (dulce acrisoara) si orezul. Portiile pt trei persoane au fost mari- prea mari pt un chinezesc- prea dulci pt chinezesc...
Si totul a costat 170 RON...

Sorry- mai bine jos, la parter la ChopSticks

Restaurant asiatic: She-She
maxy
#3 -

Comentariu nou

12 lei un castron de urez? E cules de ursi panda?

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera