Restaurant - Zafferano, adica italiano

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Restaurantul Zafferano, cu specific italian, este locul ideal pentru o cina de familie. E genul de loc amenajat cu mese mari si scaune multe din lemn in culoare inchisa, cu decoratiuni clasice cat sa dea ambianta un camin vechi, dar stilat si destul de aerisit. Si, foarte important, se afla pe o strada frumoasa, Popa Savu, pe care te plimbi de drag, intr-o vila cu arhitectura interbelica, acoperita cu iedera.

Incaperile arata ca niste saloane de epoca, cu ferestre mari, draperii grele si sfesnice argintate. Este un restaurant mai retro, foarte linistit, un loc "cu clasa". Dar asta nu trebuie sa te intimideze in nici un fel, nu-ti cere nimeni tinuta obligatorie :) Preturile sunt un pic peste medie, mancarea buna, nu geniala, dar ok. Ma asteptam la specialitati italiene mai fanteziste, dar am mancat feluri gustoase, fara a iesi din comun prin ceva anume. Cat despre portii, nu sunt enorme, dar satisfacatoare pentru un om care nu e mort de foame (daca esti mai gurmand, poti manca trei feluri fara mari probleme digestive :)

Pastele, ca doar vorbim despre un restaurant italienesc, costa intre 25 si 39 lei. Alte specialitati pe care le poti incerca: filetto albo gorgonzolla (muschi de vita, gorgonzolla, smantana) cu 38 lei, somon la gratar 28 lei, dar si o supa rece de capsuni si fructe de padure cu inghetata, care costa doar 14 lei. Deserturile mi s-au parut mai interesante decat mancarea, iata doua exemple:

Restaurantul Zafferano este pe str. Popa Savu nr. 29
tel.: 021 222 72 101 comentariu

Restaurant - Zafferano, adica italiano
Dana
#1 -

Comentariu nou

Merg acolo aproape de fiecare data cand ajung prin Bucuresti de vreo 7 ani pana acum si mi se pare foarte bine. Intradevar exista si restaurante mai interesante prin zona, dar aici personalul e foarte prietenos si pozitionarea localului ajuta foarte mult.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera