Restaurant: Vero Pizzaiolo

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Ce te indeamna sa intri intr-un restaurant de care nu ai auzit nimic? Un anunt mare cu oferta/meniul zilei, un nene amabil care te invita sa incalzesti un scaun in timp ce bucatarul iti incalzeste mancarea sau poate un perete negru desenat cu alb. Pentru noi ultima varianta s-a dovedit cea norocoasa, intr-o deplasare scurta pe Smardan peretele cu pricina din Vero Pizzaiolo a iesit in evidenta.

vero

vero

Cum era de asteptat localul este o pizzerie extrem de fericita ca au pavat strada (ca asa mai observa lumea locul). Meniul nu este extrem de bogat sau exotic in alegeri, dar este foarte sincer. Fara sa se ascunda sub denumiri cu iz strain, vorbeste de 18 feluri de pizza (13-17 de lei), mai mult sau mai putin picanta, cu carne, fructe de mare sau vegetariana, doua feluri de creme de legume (5-6 lei), opt de paste (6,5-12,4 lei) si inca patru preparate de pui, la care se aduga garniturile (3,5- 12 lei).

La capitolul preparatele casei intra Vero Pizzaiolo, pizza cu mozzarela, sunca, ciuperci, masline, ardei gras, bacon, porumb si salam (17 lei), Penne Vero Pizzaiolo cu somon (12, 4 lei) si Salata de pui cu mozzarela si bacon (12 lei). Din lista cu deserturi sare in evidenta mouse ciocolata la 5 lei, am inteles ca este tare cremos, urmeaza sa il testam la o viitoare ocazie (de data aceasta crema de legume si pastele cu ciuperci si sunca s-au dovedit mai mult decat suficiente).

vero

vero

Nimic iesit din comun, nimic sofisticat. Dar mancarea este facuta cu gust, portiile sunt satioase si comanda vine repede. Locul se anunta ca fiind perfect pentru mesele de pranz, mai ales ca nici nu este foarte scump. Decorul este simplu, singurul lucru care atrage atentia sunt muralele care arata oameni mancand pizza.

Partea mai proasta tine de fundalul sonor, asigurat uneori de radio, uneori de un post tv muzical, dar acestea sunt doar amanunte care nu strica gustul mancarii.
4 comentarii

Restaurant: Vero Pizzaiolo
alina vasile
#1 -

unchiul meu mihai

la unchiul mihai omul se simte bine! cu adevarat bine!....
toate iti sunt la picioare, incepand de la dusumea pana la al meu unchi, trecand cu atentie si pe la bucatar ;)
nu crea probleme de prima data cand te duci pentru ca sigur o sa vrei sa te duci si a doua oara! sincer!
are omul ala niste retete si te asteapta cu un miros gustos pana pe la 11 noaptea! somn usor

Restaurant: Vero Pizzaiolo
Oana Palaghia
#2 -

Nu am apucat sa mananc aici

Am vizitat ieri localul. Nu am apucat sa mancam pentru ca patronul a fost foarte nepoliticos. Nu stiu cum e mancarea, dar eu sigur nu mai calc pe acolo.

Restaurant: Vero Pizzaiolo
lucian
#3 -

raspuns la Oana

Pt. Oana sincer imi pare raul de ce ti s-a intamplat. Il cunosc pe om si e chiar amabil insa iti trebuie mult timp sa si cuplezi la ce se refera cand vorbeste. Ai impresia ca vb urat dar nu o face. In fine, iti recomand sa mai incerci odata, cel putin mancarea!
Sunt client fidel si e ok. Crede-ma!

Restaurant: Vero Pizzaiolo
wolf
#4 -

comment

dude, astea's cele mai ciudate commenturi

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera