Restaurant: Pizza Cotroceni

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Intr-o plimbare prin Cotroceni am dat peste fantana de pe strada Costache Negri, ascunsa de ochii lumii, iar langa ea am descoperit si restaurantul Pizza Cotroceni. La un slogan precum "Savoarea vremurilor de alta data", ne asteptam la ceva pretentios. Dimpotriva, am dat peste un local ieftin si simplut in care se ascultau oldies de prin ani '80, iar din bucatarie se auzeau incet manele.

Cotroceni

Odata ajuns inauntru, aveai impresia ca ai intrat in bucataria cuiva, a unei gospodine care nu prea se preocupa de aspectul locului de gatit. Tot interiorul arata cam cheap, cu scaune si mese de terasa, din paie impletite, fete de masa in carouri, pereti verzi in doua tonuri, care dadeau aerul de cantina, iar pe pereti tablouri cu Bucurestiul interbelic si alte decoruri a la Bamboo (magazinul).

Am ramas, totusi, pentru ca ne era foame. Si, de dragul zonei Cotroceni, putem sa scuzam multe defecte de felul asta. Pacat ca locul in care ne-am oprit nu are si terasa.

Pizza Cotroceni Pizza Cotroceni

Preturile sunt mici, iar meniul e destul de subtire. Pizza costa intre 12 (Margherita) si 20 de lei (Cotroceni), salatele intre 12 (Salata de paste) si 15 de lei (Salata Cotroceni), berea costa intre 5 (Ursus) si 7 lei (Stella), racoritoarele 5 lei, iar cafeaua 4 lei. Mai puteti comanda si clatite (4,5 - 6 lei). 

In ciuda aspectului locului, mancarea a fost foarte buna. Am impartit o pizza Quattro formaggi care ne-a satisfacut si din punct de vedere cantitativ, si calitativ, iar sosul (1,5 lei) era facut din rosii, nu era ketchup prezentat sub denumirea bombastica de "sos", cum am mai patit prin alte locuri. 

Pizza Cotroceni Pizza Cotroceni

Serviciul a fost ok: amabil si politicos, deloc intruziv, iar pizza ne-a fost adusa in aproximativ 15 minute. Nu prea ne-a placut aspectul localului, desi te poti obisnui cu aerul intim de bucatarie din anii 80, insa mancarea a fost buna, iar acest lucru este bine de stiut din moment ce se fac si livrari in zonele Cotroceni, Eroilor, Facultatea de Drept, ANEFS, Grozavesti, Panduri si Leu (comanda minima de 25 lei).

2 comentarii

Restaurant: Pizza Cotroceni
Luci
#1 -

oare cand isi vor si curata/ dezinfecta bucataria??

Restaurant: Pizza Cotroceni
vali
#2 -

Comentariu nou

Am fost de curand acolo si nu mi s-a parut ok localul.am mancat o friptura super buna iar prietena o pizza si am fost super multumiti.
Si apropo cred ca e singurul loc din cotroceni unde poti bea o bere la draft 3,5 lei.
Cu prima ocazie acolo ma duc.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera